George Clooney i Sharon Stone za Srbiju

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Zita

George Clooney i Sharon Stone za Srbiju

Post Postao/la Zita » 20 sij 2008 08:29

Holivudska mega-zvijezda George Clooney najavio je da će uskoro organizirati prosvjed protiv jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.

"S prijateljicom Sharon Stone i njezinim prijateljima iz djetinjstva, koji su podrijetlom Srbi, organizirat ću prosvjed zbog pokušaja da Kosovo proglasi nezavisnost", izjavio je slavni američki glumac za frankfurtske Vijesti, a prenosi B92.

Inače, baš prije koji dan glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon je Clooneyja postavio na mjesto izaslanika UN-a za mir.

http://www.jutarnji.hr/kultura_i_zivot/ ... ,105636.jl
mislim stvarno... :roll:

Hidden_soul
Devil in details
Spol/rod: žensko

Post Postao/la Hidden_soul » 20 sij 2008 09:21

Vidjela zaba gdje konja potkivaju, pa i ona digla nogu :roll:
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

WIRGINIA WOOLF
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 20 sij 2008 11:50

..valjda su ga njegovi prijatelji porijeklom iz srbije(kako on navodi) objektivno informirali o situaciji :roll: ..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 20 sij 2008 11:57

pitam se zna li di je srbija na karti.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 20 sij 2008 18:23

..mozda bi mogli otvoriti pitanje..jeste li vi za neovisnost kosova..ako neznaju di je na karti,mozda su joj prijatelji srbi rekli sta se desavalo..a mozda i nisu..neovisnost kosova po meni ipak nema toliko veze stim da se albancima da sloboda,koliko mozda interes amerike za nato bazama,..j*** se amerima za albance i srbe i balkan ..imaju oni svoje vise ciljeve,a ovo dvoje glumaca valjda imaju dovoljno i mozda vise informacija o svemu ,nego mi u hrvatskoj.. :roll:

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 20 sij 2008 18:26

..daa..oni su poznati po tom koliko su informirani :roll: ..dobro da znaju gdje je europa :osica: ..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..

jabooka

Post Postao/la jabooka » 21 sij 2008 00:59

zalud S.S toliki IQ kad ju par budala nagovori na takvu glupost.
zajedno s ovim oronulim klunijem.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

lana
Sestra Nanut 1

Post Postao/la lana » 21 sij 2008 16:36

far out je napisao/la:pitam se zna li di je srbija na karti.
E, to mi je prvo palo na pamet kad sam procitala ovu nebulozu neki dan na teletextu. Da ih metnes pred kartu nek pokazu di je ta cudna zemlja. Pa jos da vele, ajmo rec, 5 suvislih recenica o tome sto je problem Srbije i Kosova - pa da me obuzme sreca.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 21 sij 2008 16:53

al im nije dovoljno da im se rece neovisnost=rat...to je razumljivo

far out
Status: U vezi

Post Postao/la far out » 21 sij 2008 22:18

lana je napisao/la:
E, to mi je prvo palo na pamet kad sam procitala ovu nebulozu neki dan na teletextu. Da ih metnes pred kartu nek pokazu di je ta cudna zemlja. Pa jos da vele, ajmo rec, 5 suvislih recenica o tome sto je problem Srbije i Kosova - pa da me obuzme sreca.
ili pet suvislih rečenica o europi općenito.
šta očekivati od naroda kojemu je najteže pitanje za završetak srednje škole 'koliko ima kontinenata?' i koji na pitanje 'koji je glavni grad italije' odgovaraju 'francuska' (oni, naravno, koji ne misle da je francuska nešto što se jede).

jabooka

Post Postao/la jabooka » 22 sij 2008 00:13

je. ali i IQ154. barem ova prosvjednica.
zove.se.ocinstvo.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 22 sij 2008 08:38

far out je napisao/la:
lana je napisao/la:
ili pet suvislih rečenica o europi općenito.
šta očekivati od naroda kojemu je najteže pitanje za završetak srednje škole 'koliko ima kontinenata?' i koji na pitanje 'koji je glavni grad italije' odgovaraju 'francuska' (oni, naravno, koji ne misle da je francuska nešto što se jede).
Ne, to misle za Tursku (Turkey) :D:D:D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 22 sij 2008 09:26

jabooka31 je napisao/la:je. ali i IQ154. barem ova prosvjednica.
:o mozda ona nesto vise zna..tko ce ti znati.. :roll:

Zita

Post Postao/la Zita » 22 sij 2008 12:51

"I am aware of this unjust situation concerning Kosovo, which wants to be an independent state, and it is nearly impossible for me to imagine that happening. That is why we have been thinking about organizing some kind of public protest. We are sorry that the US has no good explanation about what the truth is. The Kosovo lobby is very strong and, unfortunately, America's interests are on their side. We are waiting for the outcome of negotiations and then we will see what can be organized," the Hollywood diva said.

mora da sam totalno glupa jer uopce nebi nikad nit pomislila kako kosovo ima tako mocan lobi da okrene cijeli svijet protiv jadnih, neduznih srba!
bas su mocni, razvijeni i opasni. cijeli svijet ih se boji i radi sto oni kazu
neznam kako bi se itko mogao zastititi od njihovog lobija..

srecom da je ona tu, iz topline svog desetaka milijuna $ vrijednog doma, tisucama milja daleko od kosova, gdje nikad nije bila i kojeg nebi znala locirat na karti nit nakon 2 sata, zna kako je tu i sto bi tu trebalo biti!

poklonimo joj se

jabooka

Post Postao/la jabooka » 22 sij 2008 12:58

Zita je napisao/la:"poklonimo joj se
:lol: :lol: :lol:
zove.se.ocinstvo.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 22 sij 2008 13:54

Postujem! slika

malena8

Re: George Clooney i Sharon Stone za Srbiju

Post Postao/la malena8 » 22 sij 2008 14:27

Glupost.
Hidden_soul je napisao/la:Vidjela zaba gdje konja potkivaju, pa i ona digla nogu
:roll:
Upravo tako :D

Još jedan 'boksač' za guvernera Kalifornije.
:roftl:
Taceant colloquia. Effugiat risus. Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 22 sij 2008 15:49

nemam nista od toga,ali nisan za neovisnost kosova,..tako da podrzavam ovo dvoje (mada vjerovatno kako vi kazete neznaju di je i sta je)..ali imaju i oni nekakvog utjecaja na ostatak svijeta..zapravo vidit cemo sta ce se sad desiti nakon proglasenja neovisnosti i tko je u pravu u veljaci..
p.s.ipak im morate priznati da su zgodni,ako nisu bas kako kazete pametni

malena8

George Clooney: Nisam ništa rekao o neovisnosti Kosova!

Post Postao/la malena8 » 22 sij 2008 16:54

index.hr je napisao/la:GEORGE CLOONEY uopće ne želi komentirati situaciju na Kosovu, poručio je glasnogovornik holivudskog glumca koji je, prema pisanju medija, držao stranu Srbije po pitanju Kosova.

"Razgovarao sam s Georgeom i upitao ga o njegovoj podršci Kosovu u sastavu Srbije, no on kaže da nije dao nikakvu izjavu te da nikoga nije ovlastio da govori u njegovo ime. Clooney ne želi komentirati političku situaciju u tom dijelu Europe", stoji u odgovoru koji je Clooneyjev predstavnik za medije sročio albanskom listu "Koha Ditore".

:roftl: To se moglo i očekivati.
Taceant colloquia. Effugiat risus. Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae.

Zita

Post Postao/la Zita » 22 sij 2008 16:57

Ameli je napisao/la:nemam nista od toga,ali nisan za neovisnost kosova,..tako da podrzavam ovo dvoje (mada vjerovatno kako vi kazete neznaju di je i sta je)..ali imaju i oni nekakvog utjecaja na ostatak svijeta..zapravo vidit cemo sta ce se sad desiti nakon proglasenja neovisnosti i tko je u pravu u veljaci..
p.s.ipak im morate priznati da su zgodni,ako nisu bas kako kazete pametni
koji su ti razlozi protiv neovisnosti?
meni je svejedno, nit bila na kosovu, nit cu ikad bit, al ne vidim zasto se nebi odvojili ako to zele? uostalom za to se bore od 80tih..
meni je to isti k* sto nama nisu "dali" neovisnost i sto su nas napali radi tog sto im nije uspio plan "velike srbije"
ko ih opce pita, nek vise odjebu sa tim ratovima i napadanjima susjednih zemalja

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 22 sij 2008 22:48

meni je svejedno, nit bila na kosovu, nit cu ikad bit, al ne vidim zasto se nebi odvojili ako to zele? uostalom za to se bore od 80tih..
meni je to isti k* sto nama nisu "dali" neovisnost i sto su nas napali radi tog sto im nije uspio plan "velike srbije"
ko ih opce pita, nek vise odjebu sa tim ratovima i napadanjima susjednih zemalja[/quote]
.. :thumbup: ..

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 sij 2008 10:47

Zita je napisao/la:
koji su ti razlozi protiv neovisnosti?
ko ih opce pita, nek vise odjebu sa tim ratovima i napadanjima susjednih zemalja
@razlog protiv,kosovo kao SAP kosovo,ne od 80tih,godina da traze svoju neovisnost nego su je trazili i mnogo prije,dok je i Tito bio ziv sta su radili po kosovu silovali djevojke,rusili groblja srpska,maltretirali,nebi li protjerali srbe(koliko se izrodilo albanske djece,vecina soc.pomoci islo je za kosovo) a to je jedino znao narod koji je zivio doli,sjecas se price o "velikoj Albaniji "kojoj su tezili,ali su promjenili pricu da nezele se pripojit albaniji nego biti neovisni(kamuflaza)..kosovo je sastavni dio srbije i nevidim po cemu bi trebali dobiti neovisnost,to sto je milosevic sjebao srpski narod sa pricom o velikoj srbiji,neznaci da se treba kaznjavati cjepkanjem srbije,mogu biti u konfederaciji sa kosovom..i da to napadanje susjeda,odvratan plan koji je milosevic zajedno sa svojim kompanjonima planirao nije presjek proslosti srba..sjetimo se gradiske i jasenovca i sad hvaljenja o 600000ubijenih srba(ustase se hvale)..ako bi isli po tome,pitam se a zasto talijani nebi trazili istru,..dalje kurdi u turskoj kurdistan,baski u spanjolskoj baskiju,irci u velikoj britaniji sjevernu irsku i mnogo takvih slucaja u zapadnoj europi..nisam subjektivna samo,sagledavam objektivno cinjenice sa svog aspekta...i jos nesto,otkud prica i simpatije tolike prema albancima,prije su bili glupi šiptari,odvratni,a sad se ka suosjecaju snjima,koje licimjerstvo!!!...ove price podrske su revans za ruzne poteze i rat srba sa hrvatima,..da ima tu puno cura koje su iz srbije,pa nek ne bude da smo protiv njih..sve je ovo igranje "Rizika" glupih Amera,a ne oslobadjanje od "ugnjetavanja"kosovara od strane srba..moje objektivo misljenje,samo to,bez vrijedjanja ikog na ovom forumu,jer dobra san i sa albankama i srbijankam,tako da nisam subjektivna :)

WIRGINIA WOOLF

Post Postao/la WIRGINIA WOOLF » 23 sij 2008 12:13

..nije ovdje nitko protiv cura iz bilo koje zemlje..ali jesam protiv politike nekih država..pa i svoje ako nije ok..
..onaj dio o ugnjetavanju srba na kosovu..to si izvadila iz srpske propagande 80-tih..mislim da je opće poznato da su albanci na kosovu bili većina samo u brojčanom smislu..društveno-politički su bili apsolutno potlačeni..a u ono vrijeme je bilo poznato "da si pored milicije i vojske mogao radit što te volja"..moš mislit..koja je btw bila zna se u čijim rukama..sigurno nije upotpunila redove s albancima..stoga ta priča o tom kako su albanci srbe maltretirali nema osnove u korijenu..
..još nešto..utkud tebi da su svi doživljavali albance kao "prljave šiptare i sl."?..možeš govoriti samo u svoje ime..a to pokazuje koliko imaš predrasuda i koliko poznaješ situaciju..

Zita

Post Postao/la Zita » 23 sij 2008 12:41

apsolutno se slazem sa wirginiom
nemremo sad cupati iz konteksta da su jadni srbi podtlaceni (nisu bili nigdje i obicno su ti oni koji podtlacuju druge i koji napadaju druge, bez uvrede) i da su oni jedini jadni protjerani itd
protjerali su oni prije toga skoro 1 000 000 albanaca sa kosova..kod njih su ratovi brat bratu traju 700 godina ak ne i vise i srbi se jos drze "borbe za kosovo" i da im kosovo po tome pripada, od te borbe pa do balkanskih ratova

tamo je vecinsko albansko stanovnistvo, kosovo po svemu nema nikakve slicnosti sa srbijom i trazilo je republiku jos davno i sad trazi neovisnost i to je meni sasvim okej
srbija je tu, po meni, kao parazit koji odbija dati kvazi svoj teritorij
obilo im se u glavu, mozda se boje da vojvodina ne napravi isto pa da ih vise nitko nemre nit na karti nac

i draga ameli..puno bolje se sjecam "velike srbije" i ne, nije milosevic kriv za to-kriv je narod koji ga je odabrao, vecina tog naroda
i isti sad narod koji nije nista naucio, koji vec ostri nozeve i gdje OPET vecina bira radikala i ubojicu za predsjednika koji jedva ceka da zaocne novi rat

i mi smo glup narod za popizdit, al njih nitko nemre nadmasit

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 23 sij 2008 12:42

Evo, znam da ce ovo uvrijedit mnoge, i napizdit mnoge, ali jednostavno, jebiga, ja si ne mogu pomoci.
Dakle, jesam za odcjepljenje Kosova.
Zasto?
Zato sto oni tlace te ljude tamo duze nego sto su zajebavali Bosnu i Hrvatsku, zato sto njihova ideja Velike Srbije i jebene Nacertanije iz kamenog doba vise ne piju vodu (nit su uopce tad pile) i konacno je vrijeme da im dode iz guzica u glavu da nece bit Srbija do Tokija, i da se radije drze onog sto imaju. Jer su oni jedina drzava na Balkanu koja uvijek brije neki svoj kurac, jer se jedino oni nikad ne slazu s nikim, jer su spremni stalno za rat sa nekim, jer i danas vode imaginarni rat sa Turcima, jer jedino oni mogu u manje od 15 godina od jednog rata sa 2 drzave, biti spremni bez jebemti u drugi i s takvom drzavom i ljudima - pa ko bi htio?

I jer uopce nemaju argumente zasto Kosovo ne bi trebalo biti samostalno, osim njihovih bolesnih ideja velike drzave. Zasto jos?
Jer je Tito sjebao njihov status, kao i status Bosne, pa ce oni srat po Titu kad im ne pase, ali kad pase, onda ce vazit ono sto je on rekao?!
I sad je tamo navodno centar terorizma i bla bla. Kako se toga niko dosad nije sjetio? Nego, ajmo mi piknut prstom na globusu drzavu, pa koja god ispadne reci da imaju teroristicke mreze u njoj i napasti je.
Taj razlog je postao toliko jeftin i jadan da ga vise ne vjeruju ni glupi Amerikanci.

I ne, ne brinem se da ce uopce nesto izgubiti, Europa ce im mozda uzet Kosovo ali ce ih opet poljubit u guzicu i izrucit im ili par milijuna dolara pomoci (ko sto su im dali za "oporavak poslije rata" kad je Milosevic uhicen. Ako je rat u Bosni bio gradanski rat i sud odlucio da Srbija nije ucinila genocid, ako su se vec pozivali na to da Srbija nije imala sta u tom ratu vec RS, kakav onda oporavak poslije rata!?).

Zapravo i to je vjerovatno jos jedan potez pizde Europe da imaju cime zamazat oci drugima kad im budu pomagali. Tipa da mogu reci - da, uzeli smo im Kosovo ali eto, jadni... sad im treba pomoci. Ma mars!
I da, ajmo ih opravdati kako jadna nacija nije kriva, sve je to njih zaveo Milosevic i njegova radikalna politika, oni su zapravo skroz drugaciji.
E pa kako su drugaciji, reci ce i to da nakon Milosevica i 12 godina od genocida, oni za svog predsjednika biraju covjeka koji je sudjelovao u istom.
Jebemti, pa kad to pogledas, kamo srece da je jos Milosevica.

Eto, nabijem ih sve odreda.
I vas koji ko ovce slijedite propagandu kako je srpski narod ugnjetavan i na Kosovu, i u Srebrenici, i u hrvatskim selima, i kako su uvijek oni zrtve.
I Sharon Stone i Clooney-a, nabijem na svih 154 vrijednosti njenog IQ-a.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 23 sij 2008 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 23 sij 2008 12:50

Ameli je napisao/la:@razlog protiv,kosovo kao SAP kosovo,ne od 80tih,godina da traze svoju neovisnost nego su je trazili i mnogo prije,dok je i Tito bio ziv sta su radili po kosovu silovali djevojke,rusili groblja srpska,maltretirali,nebi li protjerali srbe(koliko se izrodilo albanske djece,vecina soc.pomoci islo je za kosovo) a to je jedino znao narod koji je zivio doli,sjecas se price o "velikoj Albaniji "kojoj su tezili,ali su promjenili pricu da nezele se pripojit albaniji nego biti neovisni(kamuflaza)..kosovo je sastavni dio srbije i nevidim po cemu bi trebali dobiti neovisnost,to sto je milosevic sjebao srpski narod sa pricom o velikoj srbiji,neznaci da se treba kaznjavati cjepkanjem srbije,mogu biti u konfederaciji sa kosovom..i da to napadanje susjeda,odvratan plan koji je milosevic zajedno sa svojim kompanjonima planirao nije presjek proslosti srba..sjetimo se gradiske i jasenovca i sad hvaljenja o 600000ubijenih srba(ustase se hvale)..ako bi isli po tome,pitam se a zasto talijani nebi trazili istru,..dalje kurdi u turskoj kurdistan,baski u spanjolskoj baskiju,irci u velikoj britaniji sjevernu irsku i mnogo takvih slucaja u zapadnoj europi..nisam subjektivna samo,sagledavam objektivno cinjenice sa svog aspekta...i jos nesto,otkud prica i simpatije tolike prema albancima,prije su bili glupi šiptari,odvratni,a sad se ka suosjecaju snjima,koje licimjerstvo!!!...ove price podrske su revans za ruzne poteze i rat srba sa hrvatima,..da ima tu puno cura koje su iz srbije,pa nek ne bude da smo protiv njih..sve je ovo igranje "Rizika" glupih Amera,a ne oslobadjanje od "ugnjetavanja"kosovara od strane srba..moje objektivo misljenje,samo to,bez vrijedjanja ikog na ovom forumu,jer dobra san i sa albankama i srbijankam,tako da nisam subjektivna :)
Odakle si ti to iscupala, tako ti Boga?
Iz srpskog bukvara za 1.razred osnovne skole???
Fali jos za nadodati da je Draza Mihajlovic bio predivan covjek koji se proslavio po svom nozu kojim je iz drveta klesao covjeculjke i vrtne pautljke i darivao ih djeci sa poteskocama u razvoju.
:roll:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 sij 2008 14:54

ispade da san ja mrzitelj kosovara,..ne po mom misljenju srbiji bi i bilo bolje bez kosova,stalno neki problemi,nije niti jedan rudnik isplatija ono koliko im se pomoci kroz 50g. davalo,..nisu imali posla,pobogu imali su po 15ero djece i zivjeli od socijale,ali prije nego nastavim da odovorim Woolf otkud meni to za kosovo,nit je iz bukvara karadjica niti historije srpske,nego iz prica ljudi koji su dolje zivjeli i morali otici dalje,istina je da kosovari nisu imali pravo na svoj jezik u skolama i institucijama ,ali isto tako nedavno mi je zena koja je polualbanka ispricala da nisi smijo doci u ducan i trazit na srpskom namjernice,nego bi te poslali u p.m. i izbacili iz ducana,pa je strina morala na albanskom da isce sto joj je potriba..
povlacenje paralele Milosevica i srpskog naroda je apsurd ka povlacenje Hitlera sa Njemackim narodom..ne tako davno sklanjali smo se u sklonista i gubili najmilije na ratistima za ovu drzavu,zbog srpske politike velike srbije,pa sad ispada nek im bude to su i zasluzili..opet ponavljam neki se sjecaju i drugog svjetskog rata(kad smo kod toga onaj tko je napisa da san ja simpatizer Draze Mihajlovica,molim..otkud TO??i hvala na tako ruznom misljenju o meni)..ispada ovdje oko za oko zub za zub,a to je retorika velikosrba..i da istina je da su prije pa i danas ima onih i tu koji govore šiptarcino ,a zna se skakvim tonom i sta zeli reci..
p.s.ovaj izabrani kreten radikal nikolic je produkt,price o neovisnosti kosova,tako da eto mozete me pljuvati i mrziti o ovom sto pisem..ja san protiv neovisnosti jer to moze zapalit vatru rata,a piroman(nikolic) je vec izabran..pa sad mozete misliti o meni sto zelite..ja samo zelim mir,a ovo ne sluti na mir na balkanu..bit ce ma koliko god se tu mi žučale jedna na drugu,onako kako ameri odluce..i jos draga hidden,ja nisan ucila iz bukvara..bukvar nije bija u mojoj drzavi..
iskreno ne bi voljela da se ovo pretvori u prepirku,nego u iznosenje svog razmisljanja i stava,ipak svaka ima svoje misljenje,koje mozes il nemoras uvazit..

Zita

Post Postao/la Zita » 23 sij 2008 16:01

ma necemo se svadjat :)
meni je sam razlog protiv neovisnosti da nebi doslo do rata pomalo smjesan
srbiji ne treba povod, nit joj je ikad trebao i mislim da im se nema tu sta podilazit da bi srbija bila mirna i dobra vec joj se jednom treba stati na kraj
znamo da njihove ambicije nisu male pa ako se ovako nastavi jos ce pozeljet da cijela europa bude srbija.. ak ne i do tokija, kak vole rec. :roll:

nisu kosovari ti koji ulaze na tudi teritorij i ubijaju i napadaju vec srbi
i nisu kosovari ti koji rade probleme i koji su opasnost za europu i svijet vec su to srbi.
i na kraju svega, kao najveci apsurd, oni jos tvrde da su podtlaceni i da njih napadaju...kuzis :o ko je tu jebeno lud? oni vojskom predju svoju granicu i napadaju i onda vele da se brane :o
i da, mislim da bi se srbi (oni koji su bili za slobu i koji su sad za nikolica) trebali fino pokrit usima i sutit ko bubice i sakrit ko sto su to njemci napravili a ne da se sepure, kurce i traze novu kavgu
a oni drugi da vise smire ove prve
i da, postoji velika oveznica naroda i vode mu, oni su ga izabrali, oni podrzavaju njegova sranja il su mutave ovce koje ga prate i oni se naoruzavaju i idu u borbu
pa nije slobo sam sve njih pobio..nije on upravljao minobacacima, avionima itd
to su srbi radili. nema se tu sta zaboravit nit krivit druge. to sto su oni bili, u najboljem za njih slucaju, ovce-to je opet njihov problem i za to moraju biti kaznjeni

i u hrv zakonima te neznanje ne spasava kazne i to za male stvari..kamoli za ovakve.. (tesko da oni nisu znali da je prelazak na tudi terotirij, naoruzan do zuba i klanje drugih nacionalosti, silovanje zene i djece kaznjivo djelo :krezub neznam tko bi povjerovao u to )

Ameli

Post Postao/la Ameli » 23 sij 2008 16:14

a ne bi dalje..da nebude da jos obozavan slobu i drazu..kako vec netko tu misli...bit ce kako bude.. :roll:

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 23 sij 2008 16:42

Ma sta Nikolic izabran da bude piroman?
Pa nije se Nikolic sam nakeljio vec je biran.
I nije on sam taj koji ce otic ratovat na Kosovo, kamo srece da jest.
Vec i njegove poslusne ovce koje su vec prije nego su izbori poceli, poceli organizirat odrede koji ce se, ako treba, ici boriti na Kosovo.
Da nema ljudi koji ce slijedit vladara, ne bi ni vladar bio nista.

Kakav je to argument, ne treba se Kosovo odcijepit da ne bude rata?
To se Srbija poziva na to da je Kosovo prijetnja europskom miru, jer ce upravo Srbija biti ta koja ce tu prijetnju uzet pod svoje i obistinit je ako bude trebalo. Kakav je to argument jebote?
Pa Srbija ce ratovati. Kad se toliko brinu za taj mir u Europi, onda neka i daju da se osamostale i prestanu unaprijed mlatarat nozevima prema Kosovu.
Bas, sad bi mi svi trebali podilazit Srbiji, da oni ne bi ratovali, jer se Srbi tako brinu za taj mir. I da, Kosovo ce bit krivo za rat ako dode do njega, jer je htjelo samostalnost, jednako kao sto su za to krive i Hrvatska i BIH negdje tamo 91-92. Super je ta logika.

I ne, nemam misljenje o tebi, nit mislim da obozavas Drazu nit sam uopce igdje rekla, bila sam ironicna naspram onog napisanog o tom kako su Srbi bili zrtve otkako je svijeta.

Odgovorite