ma necemo se svadjat
meni je sam razlog protiv neovisnosti da nebi doslo do rata pomalo smjesan
srbiji ne treba povod, nit joj je ikad trebao i mislim da im se nema tu sta podilazit da bi srbija bila mirna i dobra vec joj se jednom treba stati na kraj
znamo da njihove ambicije nisu male pa ako se ovako nastavi jos ce pozeljet da cijela europa bude srbija.. ak ne i do tokija, kak vole rec.
nisu kosovari ti koji ulaze na tudi teritorij i ubijaju i napadaju vec srbi
i nisu kosovari ti koji rade probleme i koji su opasnost za europu i svijet vec su to srbi.
i na kraju svega, kao najveci apsurd, oni jos tvrde da su podtlaceni i da njih napadaju...kuzis

ko je tu jebeno lud? oni vojskom predju svoju granicu i napadaju i onda vele da se brane

i da, mislim da bi se srbi (oni koji su bili za slobu i koji su sad za nikolica) trebali fino pokrit usima i sutit ko bubice i sakrit ko sto su to njemci napravili a ne da se sepure, kurce i traze novu kavgu
a oni drugi da vise smire ove prve
i da, postoji velika oveznica naroda i vode mu, oni su ga izabrali, oni podrzavaju njegova sranja il su mutave ovce koje ga prate i oni se naoruzavaju i idu u borbu
pa nije slobo sam sve njih pobio..nije on upravljao minobacacima, avionima itd
to su srbi radili. nema se tu sta zaboravit nit krivit druge. to sto su oni bili, u najboljem za njih slucaju, ovce-to je opet njihov problem i za to moraju biti kaznjeni
i u hrv zakonima te neznanje ne spasava kazne i to za male stvari..kamoli za ovakve.. (tesko da oni nisu znali da je prelazak na tudi terotirij, naoruzan do zuba i klanje drugih nacionalosti, silovanje zene i djece kaznjivo djelo

neznam tko bi povjerovao u to )