U Srbiji četiri djevojčice tukle i silovale 12-godišnjakinju

Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.

Odgovorite
jabooka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

U Srbiji četiri djevojčice tukle i silovale 12-godišnjakinju

Post Postao/la jabooka » 15 svi 2008 14:36

Sve to djevojčice su snimile mobitelom, a šokantne snimke, na kojima četiri nasilnice djevojčicu šamaraju, tjeraju je da se skine potpuno gola i guraju joj kemijsku olovku u vaginu, obišle su grad. Na snimci koja prikazuje zlostavljanje, čuju se i brojne uvrede. "Skidaj se odmah! Skidaj se! Raširi ruke, raširi noge!", vikala je tijekom zlostavljanja jedna od nasilnica.

"Cijelo prijepodne su je tukle i seksualno zlostavljale. Sve to su snimale mobitelom. Tukle su je, brutalno šamarale, vukle za kosu, naredile joj da se skine gola i nastavile je najbrutalnije zlostavljati", ispričao je, dodajući kako je jedna od zlostavljačica dvije godine starija od njegove nećakinje.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-sr ... 86868.aspx

nemam komentara.
osim da se netko treba opasno pobrinuti za bullying u skolama.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 15 svi 2008 14:43

Mislim to mi nije jasno kako netko može udariti curu .... Ja nikad nisam udarila njezniji spol nikada ni neću,rađe se potučem s dečkom :twisted:
Normal people frighten me!

Tamelie

Post Postao/la Tamelie » 15 svi 2008 16:45

ovo je prestrašno.ne znam otkud im takve stvari,kako im uopće to padne na pamet.
sve to kreće od odgoja u biti.ako ti roditelji još od malih nogu unesu onaj osjećaj da radiš po savjesti,
da uvijek pokušavaš se ne svađati i slično,takvih stvari bi stvarno manje bilo.
sjećam se svojih roditelja,meni nikada na pamet nije palo da idem neku drugu djevojčicu zlostavljati...
ovo je jedan od slučajeva koji je izašao u javnost,
zbog snimki & stuff,ali zamislite koliko ima slučajeva o kojima se apsolutno ništa ne zna.

syrinx

Post Postao/la syrinx » 15 svi 2008 19:56

ma ja ne znam
skroz se izgubio neki osjećaj za druge i neka empatija
ma i obitelj i čitavo društvo sa svojim pomaknutim vrijednostima..

ne vjerujem u toj dobi da su toliko brutalne..strašno..

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 16 svi 2008 12:57

Meni nije nikad palo na pamet u toj dobi zlostavljat neku djevojčicu.......mislim kako netko može imat srca tući nekog slabijeg od sebe...kad te onako pogleda joj ja bi rađe sebe ubila :cry:

jabooka

Post Postao/la jabooka » 16 svi 2008 13:03

ajd jos tuci. ali gurat kemijsku u vaginu????
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 16 svi 2008 13:07

jabooka31 je napisao/la:ajd jos tuci. ali gurat kemijsku u vaginu????
Da to mi sigurno nije palo na pamet...grozno,s čim bi onda pisala zadaćnicu

.....mislim da su krive škole jer tamo bi trebali djecu učiti ljubavi i s ljubavi im se odnosit,a ne s mrznjom i bahatošću . ...i onda naslov u novinama:"učenik pretukao učiteljicu"-kako i nebi

P.s svaka čast iznimkama :D

sqo5

Post Postao/la sqo5 » 16 svi 2008 14:12

Black_feniks je napisao/la:
jabooka31 je napisao/la:ajd jos tuci. ali gurat kemijsku u vaginu????
Da to mi sigurno nije palo na pamet...grozno,s čim bi onda pisala zadaćnicu

.....mislim da su krive škole jer tamo bi trebali djecu učiti ljubavi i s ljubavi im se odnosit,a ne s mrznjom i bahatošću . ...i onda naslov u novinama:"učenik pretukao učiteljicu"-kako i nebi

P.s svaka čast iznimkama :D
Ovom rečenicom vrijeđaš one,većinom učiteljice,koje se zbilja prema svom poslu odnose odgovorno,neke s manje a neke sa više ljubavi...ali,profesionalno,zar ne?

A tek ova druga..gdje ti je normalno da učenik pretuče učiteljicu!!!E vidiš,roditelji i šalju djecu u školu s takvim stavom''Ma ko jebe učiteljicu,sine,prava je glupača,brani se slobodno ako ti da lošu ocjenu!''
Ali ne kaže joj brani se znanjem...reci mi,zar ih učiteljice uče biti bahati,drski i agresivni?
Znaš onu poslovicu...ako te zaprepaste djeca,pogledaj im roditelje...
90% slučajeva.

Black_feniks

Post Postao/la Black_feniks » 16 svi 2008 14:29

Ma gle nije mi namjera vrjeđat učiteljice
,nego znam par učitelja koji tuku djecu,vrjeđaju ih i zbog njih djeca plaču. Roditelji su najviše krivi ali djelomično su tu i učitelji.

Broken Down Angel

Post Postao/la Broken Down Angel » 16 svi 2008 14:49

Nekako su me neke stvari prestale zaprepaštavati. Ljudi su sposobni učiniti svašta. Čak i djeca, nažalost, se po brutalnosti mogu mjeriti sa starijima. Jedan krajnji incident koji je dospio u javnost. A zanemaruje se činjenica da svakodnevno biva zlostavljan veliki broj djece. I to upravo od vlastitih vršnjaka. Što je tu djecu do toga dovelo, ne znam. Ali mi je apsurdno pokazivati prstom u bilo koga. U odgoju djeteta sudjeluje velik broj ljudi. Ne samo roditelji. Ne samo škola. Čak i da škola ide intervenirati, kako će zaštititi potencijalne žrtve? Ponuditi određenu preventivu u obliku razgovora / informiranja o problematici. Ili sankcionirati kad se nešto dogodi. Koliko god na prvi pogled bezazleno bilo. Ali isto tako moje iskustvo mi govori da svejedno, unatoč tome svemu, ovakve stvari će se i dalje događati. Bilo da je riječ o verbalnom ili fizičkom ili u ovom slučaju seksualnom zlostavljanju. Ali s druge strane većinom, mnogi učitelji / roditelji biraju ostati gluhi za ono što djeca imaju reći. Ponekad je dovoljno samo malo pogledati oko sebe. Neke su stvari očite i neizrečene. Ili se barem daju pretpostaviti.

Hidden_soul
Devil in details

Post Postao/la Hidden_soul » 17 svi 2008 15:39

:o Jebote di dobiju ideje za to? Ono, meni su to neke ideje koje bas zdrav razum 12godisnjakinje ne moze smislit.

Mislim, jos malo pa cemo za svoje seksualne mastarije i perverzije pitati klince u osnovnim skolama, cisto ono, da nam vele kako se to da izvesti i sta bi bilo zanimljivo :eek:
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."

Ja_bu_CICA

Post Postao/la Ja_bu_CICA » 17 svi 2008 16:10

Na ovakve stvari ostanem mutava jer su sablasne i bolesne.
Od kud im samo ideje?
Filmovi and the rest similar staf?
djelom...
jer svi imamo pravo izbora i sve je stvar izbora...

Zivimo u dobu koje ima svoje prednosti, ali i mane... izvor za mnostvo informacija i ideja, no ideje su bezazlene dok ih bolesni mozgovi ne realiziraju...
Od kud snage za napraviti bilo sto, sto je nehumano i sto je protiv/na stetu nekog zivog bica?!

Bolesni mozgovi i bezosjecajne duse...
Zavedi mi um i imas moje tijelo, pronadji mi dusu i imas me zauvijek.

http://www.youtube.com/watch?v=jhm48mp8q98

slika

http://www.youtube.com/watch?v=ykiclUiTraw

Odgovorite