sokantni video
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
sokantni video
Mladići se zabavljali s lešom u Dravi.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/soka ... 95003.aspx
samo me zanima da li cete pogledati video? da ili ne? i zasto.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/soka ... 95003.aspx
samo me zanima da li cete pogledati video? da ili ne? i zasto.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
-
jabooka
pa to je skokantno!
sta im je uopce to palo napemet.
svatko normalan bi pozvao policiju. a ne komentirao gle ima nike trenirku i ajmo ga bacit ponovo da ga ja spasim
kreteni. notorni. fuj.
kak je familiji sad glesati snimku? mislim da je njima sokantno.
sta im je uopce to palo napemet.
svatko normalan bi pozvao policiju. a ne komentirao gle ima nike trenirku i ajmo ga bacit ponovo da ga ja spasim
kreteni. notorni. fuj.
kak je familiji sad glesati snimku? mislim da je njima sokantno.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
"Nije stvar u tome izruguju li se dečki lešu ili ne, nego u tome da su ga moj sin i njegov prijatelj spasili da ne otpluta dalje. Plivali su 25 metara kako bi ga iz Drave izvukli na obalu, a o tome nitko ne piše", kazao je otac 27-godišnjeg "snimatelja" za Slobodnu Dalmaciju.
Otac jednog od mladića koji su pronašli leš dodaje kako su dečki čekali policiju sat i pol. "Što biste vi radili dok čekate da dođu? Pitaj Boga što bi svatko od nas lajao kraj mrtvog tijela", kaže mladićev otac i objašnjava kako smatra da to što su napravili nije u redu, "ali danas se sve snima, a možda su to napravili i od šoka".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otac ... 95101.aspx
...sve je to kućni odgoj
Otac jednog od mladića koji su pronašli leš dodaje kako su dečki čekali policiju sat i pol. "Što biste vi radili dok čekate da dođu? Pitaj Boga što bi svatko od nas lajao kraj mrtvog tijela", kaže mladićev otac i objašnjava kako smatra da to što su napravili nije u redu, "ali danas se sve snima, a možda su to napravili i od šoka".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otac ... 95101.aspx
...sve je to kućni odgoj
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Isus i svi sveci i ostali, jebote. Da 'što bi vi radili kraj trupla' u p... nevjerojatno. Ne znam, ne znam opće kaj reć a da ne psujem.syrinx je napisao/la:"Što biste vi radili dok čekate da dođu? Pitaj Boga što bi svatko od nas lajao kraj mrtvog tijela", kaže mladićev otac i objašnjava kako smatra da to što su napravili nije u redu, "ali danas se sve snima, a možda su to napravili i od šoka".
- Crvena_Vrana
- filomena
Jesam, da!
Kreteni!

Kreteni!
Hm, pa ne znam. Možda histerično trčala u krug i vrištala, što dalje od njega, možda utučeno sjedila na drugoj streni Drave, da budem dalje od njega, zvala Vrapče da dođu po mene, ili nezaustavljivo ridala nad svojom i njegovom sudbinom. Ali definitivno ne bih dirala leš i ismijavala mu se. Jako smiješno, nema što!"Što biste vi radili dok čekate da dođu? Pitaj Boga što bi svatko od nas lajao kraj mrtvog tijela"
''Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije od drugih.''
-
weirdo
- cudnovata
ma meni je dovoljan šok ustat se ujutro i borit s mišlju da li da se umijem ili ubijem jer znam da će me tak i tak nešto išokirat taj dan a mrzim jebene šokove.
u kasno prijepodne, nakon 6 kava više nemam potrebe za ciljanim provociranjem šokantnog, emo sam do te mjere da promjenim program kad krv frca na sve strane ili siluju djecu po africi, izbjegavam i horore.
ovo neću gledat iz još jednog razloga, luda sam više od intelektualnih načuđavanja, isuse, kako su debilni/bolesni/vulgarni/poremećeni...
mislim malo malo sin mamu zatuče loncem ili netko nekoga ispika šarafcigerom jer mu je potrubio.
ja se uopće nemam volje njima čudit niti sebe smatrat normalnom jer to ne radim.
u kasno prijepodne, nakon 6 kava više nemam potrebe za ciljanim provociranjem šokantnog, emo sam do te mjere da promjenim program kad krv frca na sve strane ili siluju djecu po africi, izbjegavam i horore.
ovo neću gledat iz još jednog razloga, luda sam više od intelektualnih načuđavanja, isuse, kako su debilni/bolesni/vulgarni/poremećeni...
mislim malo malo sin mamu zatuče loncem ili netko nekoga ispika šarafcigerom jer mu je potrubio.
ja se uopće nemam volje njima čudit niti sebe smatrat normalnom jer to ne radim.

I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!
-
cruisegirl
- master yoda
nisam gledala i neću.
ako su već imali tako plemenite pobude, zašto onda nisu zaštitili dostojanstvo mrtve osobe tako da ga izvuku iz vode, pokriju i pričekaju policiju?
u svakom slučaju to je ono što bih ja radila da se nađem pored mrtve osobe. zasigurno ga ne bih išla dirat, okretat, razgledavat, snimat...
ako su već imali tako plemenite pobude, zašto onda nisu zaštitili dostojanstvo mrtve osobe tako da ga izvuku iz vode, pokriju i pričekaju policiju?
u svakom slučaju to je ono što bih ja radila da se nađem pored mrtve osobe. zasigurno ga ne bih išla dirat, okretat, razgledavat, snimat...
May the force be with you.