Domaće i strane aktualnosti, vijesti, komentari događanja, novinskih članaka, TV emisija, tekstova s CroL naslovnice i općenito svega čime nas mediji svakodnevno bombardiraju.
-
pepita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Zita je napisao/la:okej. kuzim silvu koja je htjela na koju sekundu okrenut svjetla pozornice prema sebi al koji je bog toj zeljki?
kaj jednoj lezbi treba takva glupost? jel to iz istog razloga ko i salome ("mama, mama izasla sam u novinama") il cura nije cista u glavi
mislim da je ovo drugo

-
jabooka
e ta zeljka. mogla se malo vise potruditi i izaci u crnoj kronici. to je uvijek citanije.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
touchless
super je reka jedan novinar... nesto ovako: silvi je trebalo dignit popularnost i razumijem nju ali ipak ovo je 21. stoljece pa izmisli zeno nesto novo a ne da si lezba!
-
sonhos coloridos
Postao/la sonhos coloridos » 01 ruj 2008 12:58
touchless je napisao/la:super je reka jedan novinar... nesto ovako: silvi je trebalo dignit popularnost i razumijem nju ali ipak ovo je 21. stoljece pa izmisli zeno nesto novo a ne da si lezba!
to jucer u red carpetu bilo...
zao mi njenog tate..
primitivac al mi se cini jadan zbog svega toga....
°° in alkohol veritas °°
p.s.- ave nIk praSkaTOn (:
-
Ameli
meni nije za niti ijedne..ova zeljkica susjeda od moje bivse..nje mi je malo za..al ja san odma rekla bivsoj to je bull shit..sto se i pokazalo

..ja san uvik u pravu

-
look at her
-
Kontakt:
Postao/la look at her » 04 ruj 2008 18:12
Koliko god mi je presmiješno i prejadno to, svejedno popizdim kad se ljudi takvog ponašanja, inteligencije itd. predstavljaju javnosti kao pripadnici gay populacije da bi time postigli ostvarnje bogznakakvih američkih snova, tako bacajući ljagu na prosječnog pedera ili pedericu, jer ispadne da smo svi tako jebeno napadni, iritantni i nekako se svi ti prokleti stereotipi definitivno učvrste u mozgovima prosječnog balkanca ili balkanke.
I onda se čudimo i zgražamo tome što nam na prajdu ima više policije nego povornika.

-
Ameli

tko to odi ima amercke snove..pa da nude neznam sta americki san je bs.-..i oni koji o tom sanjaju mislim da su zakasnili cilo stoljece..nije amerika,zlato sto sja..a to sto imamo "bisere" ..koji bezosjecajno j*** tudje srce to se zove balkan turbofolk..a silvija,bolje da je vatrogasca capila kad su joj platili ..bar bi ostala dosljedna ..tko plati vise njegova djevojka

-
pepita
"Kad ljudi koji te vole govore da prekineš nešto, onda znaš da ti žele dobro i da tu nešto ne valja", rekla je Silva za jedan portal.
Ameli je napisao/la:to se zove balkan turbofolk
ožeži, silva.
-
genius
- Status: U vezi
svako cudo tri dana.. pa tako i njih dve