sveceniku 3 godine za pedofiliju
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
sveceniku 3 godine za pedofiliju
RIJEKA - Na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od tri godine danas je na Općinskome sudu u Rijeci pod predsjedanjem sutkinje Tatjane Čargonje nepravomoćno osuđen 63-godišnjo rapski svećenik Drago Ljubičić kojemu se sudilo za bludničenje nad petero dječaka u Banjolu na otoku Rabu.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... ,100608.jl
sad ce drzava za to djelo "nagraditi" crkvu sa 300 mil. kuna.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/c ... ,100608.jl
sad ce drzava za to djelo "nagraditi" crkvu sa 300 mil. kuna.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- lunalestat
jeben i državu i crkvu.. i njihove posrane pastire..
da mu 3 godine rizuckaju ono šta mu je Bog nažalost da, malo bi bilo... Nije ni čudo da je toliko prešućenih silovanja i opčenito seksualnih zlostavljanja.. ma da se iden izvrgavat upiranju prstom, blejanju iza leđa, obilježenosti...Za jebene 3 godine.. Dabogda ga ubili u zatvoru....ili još bolje--svakodnevna pokora redaljkom.. ma...tolko san bisna da bi najraduje komp razbila..al nikakve koristi..

da mu 3 godine rizuckaju ono šta mu je Bog nažalost da, malo bi bilo... Nije ni čudo da je toliko prešućenih silovanja i opčenito seksualnih zlostavljanja.. ma da se iden izvrgavat upiranju prstom, blejanju iza leđa, obilježenosti...Za jebene 3 godine.. Dabogda ga ubili u zatvoru....ili još bolje--svakodnevna pokora redaljkom.. ma...tolko san bisna da bi najraduje komp razbila..al nikakve koristi..
luna
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
Zanimljivo, jedna od djevojcica koja se bacila sa tornja je iz Banjola.
Taj zakon je stvarno ljigav. 3 godine za 5 djecaka.

Taj zakon je stvarno ljigav. 3 godine za 5 djecaka.
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
call_me_not
- WIRGINIA WOOLF
..sramota,sramota,sramota.........
..istina,kazne su premale za tu vrstu zločina,kako kod nas tako i u svijetu jer su zatvori prepuni,a to valjda znači da to "nije toliko težak zločin"pa ih puštaju da šetaju vani i dalje čine taj užas..
..pa zar ne postoji kemijska kastracija?..
..istina,kazne su premale za tu vrstu zločina,kako kod nas tako i u svijetu jer su zatvori prepuni,a to valjda znači da to "nije toliko težak zločin"pa ih puštaju da šetaju vani i dalje čine taj užas..
..pa zar ne postoji kemijska kastracija?..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
- WIRGINIA WOOLF
-
jabooka
crkva ceka pravomocnost presude pa da se izjasni.
sigurno ce tesko osuditi taj cin. i zakljuciti da je to usamljen slucaj u njihovim redovima.
on je dobio 3 godine za bludnicenje nad petero djecaka.
a ista tolika kazna je predvidjena za joint. koja smo mi jebena drzava.
sigurno ce tesko osuditi taj cin. i zakljuciti da je to usamljen slucaj u njihovim redovima.
on je dobio 3 godine za bludnicenje nad petero djecaka.
a ista tolika kazna je predvidjena za joint. koja smo mi jebena drzava.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
- come as you are
- Status: Solo
to sve samo dokazuje u kakvom nam je stanju pravosude i drzava....ali bitno da uvijek imaju neke 'dobre' argumente na takve presude. ne iznenaduje me previse, jer se bolje i nije moglo ocekivati od ovog naseg sustava, a s druge strane crkva je jos uvijek dosta utjecajna i nece se javno uplitati u to.
ne znam je li vise sramotno ili zalosno...
ne znam je li vise sramotno ili zalosno...
Where words fail, music speaks.
-
ow
- necu se registrirati
- Status: U braku
- Kontakt:
Ja pretrazivala po internetu i nigdje nisam nasla da postoji neka udruga za borbu protiv pedofilije.
Ima drustava "nasa djeca" al to sve uopceno ono svasta oko djece pa negdje usput i zastita djece trt-mrt, al nista konkretno. Interesantno da nas ima toliko puno kojima se pedofilija gadi (doduse vecinom su to zene) a da nema neke udruge koja bi na svaki ovakav slucaj drecala barem koliko drece babe i bojana genov kad ne dobiju lovu od nekog.
Zenske udruge se vecinom baziraju na nasilju u obitelji.
A ne sjecam se da se ikada oglasio netko u ovim silnim slucajevima pedofilije neovisno jel se radi o crkvi ili nekim drugoim pedofilima.
Jel netko od vas mozda zna udrugu koja sebavi bas tim pitanjem?
Ima drustava "nasa djeca" al to sve uopceno ono svasta oko djece pa negdje usput i zastita djece trt-mrt, al nista konkretno. Interesantno da nas ima toliko puno kojima se pedofilija gadi (doduse vecinom su to zene) a da nema neke udruge koja bi na svaki ovakav slucaj drecala barem koliko drece babe i bojana genov kad ne dobiju lovu od nekog.
Zenske udruge se vecinom baziraju na nasilju u obitelji.
A ne sjecam se da se ikada oglasio netko u ovim silnim slucajevima pedofilije neovisno jel se radi o crkvi ili nekim drugoim pedofilima.
Jel netko od vas mozda zna udrugu koja sebavi bas tim pitanjem?
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
-
jabooka
kazno do maximalno 5 godina je sramotno mala. sta toliko vrijedi 5 mladih zivota ili tko zna koliko koji nisu ni prijavili zlocin iz srama. ne. ne vrijedi toliko. vrijedi 3 godine. pa gadi mi se to.
kakav je zakon vani? imamo li mi samoi tako sramotno male kazne?
mijenjamo tisucu nekavih stvari. reforme reformi. pa kako to da se ovakve stvari ne pokusaju promijeniti.
kakav je zakon vani? imamo li mi samoi tako sramotno male kazne?
mijenjamo tisucu nekavih stvari. reforme reformi. pa kako to da se ovakve stvari ne pokusaju promijeniti.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.
-
call_me_not