umrla starica koju su zapalili maloljetnici
-
jabooka
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
umrla starica koju su zapalili maloljetnici
STARICA iz Sarajeva koju su trojica maloljetnika u haustoru njezine zgrade presreli, polili benzinom i zapalili, jutros je podlegla ozljedama, prenosi Pincom.
Nakon što je 20. siječnja zadobila teške opekotine u napadu trojice maloljetnika koji su je u haustoru njezine zgrade u sarajevskoj ulici Azize Šaćirbegović presreli, polili benzinom i zapalili, za život Ljubice Đokić-Spasojević borili su se liječnici Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu. Nakon tjedan dana liječenja, 72-godišnja starica je umrla.
"Nažalost, došlo je do općeg zatajenja organa zbog komplikacija vezanih za opekotine, tako da se više ništa nije moglo uraditi", kazala je glasnogovornica Kliničkog centra Biljana Jandrić koja je izvijestila kako je starica umrla jutros u 6.50 sati.
Policija je uhitila počinitelje ovog zločina i određen im je pritvor, a neslužbeni izvori tvrde kako maloljetnici za ovaj monstruozni čin nisu imali nikakav poseban motiv, nego su staricu zapalili "iz obijesti"
index.
prestrasno.
u sta ce ti izrasti?
kakva je to mrznja prema covjeku da ga polijes benzinom i zapalis.
uzas!
Nakon što je 20. siječnja zadobila teške opekotine u napadu trojice maloljetnika koji su je u haustoru njezine zgrade u sarajevskoj ulici Azize Šaćirbegović presreli, polili benzinom i zapalili, za život Ljubice Đokić-Spasojević borili su se liječnici Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu. Nakon tjedan dana liječenja, 72-godišnja starica je umrla.
"Nažalost, došlo je do općeg zatajenja organa zbog komplikacija vezanih za opekotine, tako da se više ništa nije moglo uraditi", kazala je glasnogovornica Kliničkog centra Biljana Jandrić koja je izvijestila kako je starica umrla jutros u 6.50 sati.
Policija je uhitila počinitelje ovog zločina i određen im je pritvor, a neslužbeni izvori tvrde kako maloljetnici za ovaj monstruozni čin nisu imali nikakav poseban motiv, nego su staricu zapalili "iz obijesti"
index.
prestrasno.
u sta ce ti izrasti?
kakva je to mrznja prema covjeku da ga polijes benzinom i zapalis.
uzas!
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
-
Zita
- WIRGINIA WOOLF
..užas..šokirala sam se kad sam čula..da bi to mogli napraviti jadnoj starici..
..to su pravi zločinci..bez obzira na godine trebalo bi im suditi kao odraslima..zbog tako monstruoznog zločina..
..to su pravi zločinci..bez obzira na godine trebalo bi im suditi kao odraslima..zbog tako monstruoznog zločina..
Ne hodaj iza mene,možda te neću voditi.Ne hodaj ispred mene,možda te neću slijediti.Jednostavno hodaj kraj mene i budi mi prijatelj..
- Hidden_soul
- Devil in details
To su djeca rata.
No, kad se sjetim pokusaja masovnog paljenja sa molotovljevim koktelom na gay-prideu, ne, nisu to djeca rata.
To su manijaci.
I nema opravdanja.
No, kad se sjetim pokusaja masovnog paljenja sa molotovljevim koktelom na gay-prideu, ne, nisu to djeca rata.
To su manijaci.
I nema opravdanja.
Zadnja izmjena: Hidden_soul, dana/u 03 pro 2010 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
moonsorrow
za to nema opravdanja. djeca rata. kolko ih je pa ne pale ljude. strašno. da se zgroziš. treba njih na isti takav način.
pa šta će onda radit za 5, 10 godina ako im je sad najnormalnija stvar palit starce bez razloga. i da imaš razlog nemaš pravo tako nešto napravit
pa šta će onda radit za 5, 10 godina ako im je sad najnormalnija stvar palit starce bez razloga. i da imaš razlog nemaš pravo tako nešto napravit
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)
(Satan Panonski)