Janica odbila poziv na svecanu veceru....
Janica odbila poziv na svecanu veceru....
sa Bushom i ostalom kompanijom..bravo Jano..svaka cast..nek se on tebi klanja ne ti njemu... 
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Da, fakat, citava Europa boga moli da samo ode, kuda god ide - dizu se prosvjedi radi njegove politike, neki ga nazivaju diktatorom ovog stoljeca i masovnim ubojicom, uglavnom kako god, ne razumijem kako onda uz to sve imaju neki sportasi a bogami i ostali, koji se guraju u red da sjednu sa njim na veceru
Ono, koga briga, neka ode sto prije, neka se promet vrati u normalu, neka mi odblokiraju konacno ulicu, i ono... life goes on
I da, nadam se da samo nece pricati ko Hillary kako je '96 u Bosni izlazila iz helica pognute glave jer je bila pod paljbom snajpera

Ono, koga briga, neka ode sto prije, neka se promet vrati u normalu, neka mi odblokiraju konacno ulicu, i ono... life goes on
I da, nadam se da samo nece pricati ko Hillary kako je '96 u Bosni izlazila iz helica pognute glave jer je bila pod paljbom snajpera
who the fuck is Bush??
ajd vise da to Bushovo prodje... iritira me prestrasno... nit ko radi, nit se ko usudi negdje ic, a bome i mene na neko vrijeme danas zagradilo...
al zato u ostatku grada - promet nikad slabiji...

ajd vise da to Bushovo prodje... iritira me prestrasno... nit ko radi, nit se ko usudi negdje ic, a bome i mene na neko vrijeme danas zagradilo...
al zato u ostatku grada - promet nikad slabiji...

I take pleasure in...
U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.
- Hidden_soul
- Devil in details
-
Zita
- Hidden_soul
- Devil in details
Ali kad malo bolje promislim... Jebote, uz sve duzno postovanje za njhove sportske rezultate, ali kakve vrazije veze Janica Kostelic, Blanka Vlasic, Dino Radja i ne znam ko sve ne od tih sportasa, imaju sa Bushom i politikom???
On se nalazi u sluzbenom posjetu zemlji, ne u turistickom obilasku, ma koliko mi to nastojimo okrenuti u korist turizma.
Ono, sta mi fakat nemamo uopce intelektualnu elitu, pa saljemo pozivnice nekakvim sportasima koji bi trebali sjest uz njega na temelju nekakvih svojih dostignuca, a vjerovatno ih uopce ne zanima niti koliko je covjeku ostalo mandata niti kakve koristi od njega?!

On se nalazi u sluzbenom posjetu zemlji, ne u turistickom obilasku, ma koliko mi to nastojimo okrenuti u korist turizma.
Ono, sta mi fakat nemamo uopce intelektualnu elitu, pa saljemo pozivnice nekakvim sportasima koji bi trebali sjest uz njega na temelju nekakvih svojih dostignuca, a vjerovatno ih uopce ne zanima niti koliko je covjeku ostalo mandata niti kakve koristi od njega?!
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- miracle_of_love
- Ja sam: lezbijka
-
Zita
bas me zanima koje organizirao skup na Markovom trg..mozda HDZ..gadi mi se svo to ulizivanje covjeku i krivcu za stotine tisuce zrtava,a oni mu masu..usli smo u nato..jest a zasto..cesto je sad u svom govoru spominjao Bliski istok i da smo prag(bolje receno mi smo ledja za prelamanja koplja u buducnosti)..jel to on nama hoce prenijet poruku..nitko vas vise nece napasti ,al ce te zato u rat koji mi zapocnemo..ne voli ga njegov narod,..Bush jos malo da prosece sa svjetske scene,al politika Amerike ce se nastaviti.."nicija nije do zore sjala,nece ni njihova"!
-
jabooka
pa kaj vam je???
gdje ce intelektualce slati na razgovor sa bushom. pa da ga ponize pred cijelim svijetom. ovako barem mogu razmjeniti par rijeci. a da on razumije o cemu se prica.

gdje ce intelektualce slati na razgovor sa bushom. pa da ga ponize pred cijelim svijetom. ovako barem mogu razmjeniti par rijeci. a da on razumije o cemu se prica.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.
zove.se.ocinstvo.
- bloody mary
jabooka31 je napisao/la:pa kaj vam je???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i da zamisli da su mu doveli same intelektualce,..jao jao..mozda bi se presta smijat..il mi nemamo dovoljno intelektualaca,pa je vlada pozvala pojacanje od operni pjevacica,do plivacica(uz malu ispriku tim facama,jeste dobri u sportu i u tom sto radite,jos uvijek neznam za vlatku,al i ona je dobra
aj otisao je..napokon da se vratimo,svakodnevnici.
kako rekao Sanader Sad smo Slobodni,
- Xea
Sportasi su u Hrvatskoj intelektualna elita 
Ili ih se barem pokusava promovirati kao to, jedina stvar koju mozemo izvoziti, sire slavu naseg naroda and stuff
A to sto je netko odbio poziv mi ne znaci apsolutno nista bez da znam zasto.
Sto se Busheva posjeta tice, sto ga nisu mogli docekati na Brijunima ili nesto? Grad pod opsadom, s vojnim kombijima, mi je bas cute
Stricek policajac me randomly legitimirao, prvi putu u zivotu.
Sto bih ja bez takvih iskustava, tenk ju Bush
Ili ih se barem pokusava promovirati kao to, jedina stvar koju mozemo izvoziti, sire slavu naseg naroda and stuff
A to sto je netko odbio poziv mi ne znaci apsolutno nista bez da znam zasto.
Sto se Busheva posjeta tice, sto ga nisu mogli docekati na Brijunima ili nesto? Grad pod opsadom, s vojnim kombijima, mi je bas cute
Stricek policajac me randomly legitimirao, prvi putu u zivotu.
Sto bih ja bez takvih iskustava, tenk ju Bush
If cats could talk, they would lie.
-
jabooka
bljuje mi se od te cijele fame koju su stvorili mediji i vlada.
govorimo o bushu javnom sprdalu civiliziranog i intelektualnog svijeta.
http://www.youtube.com/watch?v=BqLvBUSJ ... re=related
a mi hrvati eto jedva docekali americkog predsejednika i sad bi trebali hodati sa americkim zastavicama zabodenim u svako uho po jedna.
govorimo o bushu javnom sprdalu civiliziranog i intelektualnog svijeta.
http://www.youtube.com/watch?v=BqLvBUSJ ... re=related
a mi hrvati eto jedva docekali americkog predsejednika i sad bi trebali hodati sa americkim zastavicama zabodenim u svako uho po jedna.
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
zove.se.ocinstvo.