kako mi lijepo napreduje i formira listice i tako...
ideja o policiji
tamara3 je napisao/la:Pa zanimljiv san. Da pišem scenarij za hrvatsku romantičnu komediju o vezi između jedne Dalmatinke i Zagrepčanke.
Dalmatinka se želi "udat" i skrasit, a Zagrepčanka ne i tu nastaju peripetije... pa prekidaju i tako. Onda RH napokon legalizira istospolne brakove (u offu se čuje Kosorica kako govori o tome u Dnevniku) i Zagrepčanka pakira kofere i odlazi po svoju Dragu, shvativši da je ona ljubav njezinog života.
Film se treba snimati skroz u digitalnoj tehnici, a Dalmatinku treba tumačiti Severina.
.
meni se to desvalo prije,u polusnu bih poslala curi poruku "glupaco" ili "odjebi" sadrzaja. onda kada se probudim, dan bi mi sav bio usran. sto me nije sprijecavalo da je i dalje mazim i ljubim i pazim.Zita je napisao/la:najbolje mi je kako se redovno probudi napizdena nakon sto sanja slicne snove pa se duri, odguruje me, odbija se probuditi, neraspolozena je, ignorira me itd...
kao da imam ikakve veze sa time sto sanja...
tuka
hm...daHidden_soul je napisao/la:Da si luda i paranoicna
Naravno, ona sve osjeća i zna, bolje od mene!Zita je napisao/la:t3@ a jel? kao ti nekako prenosis svoje misli u njene snove![]()
![]()
zaboga zene

Fusion je napisao/la:Jedan upečatljiv od prije koji dan:
Sanjala sam da su u Pučkom sveučilištu (ZG) otvorili doškolavanje za gay osobe.
Jedan od predmeta bio je "Pirotehnika".
PicajzLa je napisao/la:Zanima me što ste sanjali prošlu noć
Ili noć prije
Ili jednom davno a ostalo vam je u sjećanju i želite podjelit s nama
Ma da? Pa i ja sam to sanjala, evo prije desetak dana - možda ubiremo kolektivnu svijesttamara3 je napisao/la:Pa zanimljiv san. Da pišem scenarij za hrvatsku romantičnu komediju o vezi između jedne Dalmatinke i Zagrepčanke.
Dalmatinka se želi "udat" i skrasit, a Zagrepčanka ne i tu nastaju peripetije... pa prekidaju i tako. Onda RH napokon legalizira istospolne brakove (u offu se čuje Kosorica kako govori o tome u Dnevniku)