Što ste po horoskopu?

Tko smo mi u svemiru, kamo idemo, koji je smisao života, jesu li teorije zavjere istinite, što bi mogao značiti vaš noćašnji san i je li to sve na rubu onostranog?
Odgovorite

Vaš horoskopski znak je...

Ovan
57
11%
Bik
44
9%
Blizanci
52
10%
Rak
50
10%
Lav
49
10%
Djevica
28
6%
Vaga
37
7%
Škorpion
30
6%
Strijelac
37
7%
Jarac
36
7%
Vodenjak
41
8%
Ribe
42
8%

Ukupno glasova: 503

Shanti
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la Shanti » 24 svi 2008 17:23

riba, podznak bik, mjesec u jarcu....

a što se one "rasprave" sa prvih stranica tiče - da, znak jarca je totalno vezan uz emocionalnu "hendikepiranost", tj ful puno zakočenosti. plus ako je još i mjesec ( = predstavlja individuinu emocionalnost ) u jarcu kao kod mene.....dobiš malog emocionalnog debilčeka :D ali radim na sebi, eh eh :oops:

inače uz bi/homoseksualnost (općenito sklonosti prema istom spolu) su vezani dvojni znakovi: blizanci, vaga, ribe. i znak vodenjaka kao simbola za neobično. a brijem da skoro svaka lezba ima na neki način naglašen znak blizanca, bilo da joj je sunce/podznak/mjesec tamo, osobito kad je mars u blizancu, ili neka opakija konjukcija s merkurom (vladar blizanca) i tak......forica je to :D

FreakOfNature
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la FreakOfNature » 09 srp 2008 13:04

djevica :)
soundtrack mog života...

calypso

Post Postao/la calypso » 13 srp 2008 13:36

Blizanac/Vaga

ovde_ide_kul_nick

Post Postao/la ovde_ide_kul_nick » 13 srp 2008 13:41

blizanac

Ameli

Post Postao/la Ameli » 22 kol 2008 13:13

:o ova rubrika je malo utihnula pa reko ajmo pitat vas koje bar nesto znate,npr.(ovo su tocni podaci):sunce-jarac
adls-rak
mjesec -bik
venera -strijelac
satun.lav
mars -lav
...sta ne valja u ovon svemu :confused:

Goblin

Post Postao/la Goblin » 22 kol 2008 14:03

Jedino znam da sam strijelac u horoskopu...ne znam ni sta sam u podznaku,ni koja mi je planeta,a ionako slabo vjerujem u sve to...

Death-of-Art
Kontakt:

Post Postao/la Death-of-Art » 22 kol 2008 14:04

pravi sam i tipični blizanac

Nisam Gay

Post Postao/la Nisam Gay » 22 kol 2008 14:21

strijelac! :spava:
Gubim, Padam ,Ustajem ,Ali ne odustajem ,
Zzzz

Shanti

Post Postao/la Shanti » 26 ruj 2008 00:04

Ameli je napisao/la::o ova rubrika je malo utihnula pa reko ajmo pitat vas koje bar nesto znate,npr.(ovo su tocni podaci):sunce-jarac
adls-rak
mjesec -bik
venera -strijelac
satun.lav
mars -lav
...sta ne valja u ovon svemu :confused:
vidim da se nitko ne odaziva na ovaj post pa budem ja.....to si ti ? mislim tvoji planeti/znakovi ? adls (valjda ne misliš na adsl:D) - misliš na ASC, tj podznak ?

dakle kombinacija jarac/rak/bik
venera u strijelcu - mars u lavu
saturn u lavu
[doduše saturn u kontekstu znaka u kojem se nalazi nema smisla tumačiti, on je bitniji kada pogledaš u kojoj se kući nalazi, koje aspekte pravi kojom kućom vlada. u ovom slučaju saturn je bitan jer je vladar sunca, a sunce je srce natalne karte, tj osobnosti.]

did I get u wrong or right ?
When it comes to love, sometimes you just can't think straight.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 26 ruj 2008 00:25

lijepo od tebe da si primjetila..ali,ja opet nerazumim....zasto ova kombinacija je loša..a za saturnu u kojoj kuci neman pojma :?

Ameli

Post Postao/la Ameli » 26 ruj 2008 09:47

saturn u prvoj kuci? :?

pepita

Post Postao/la pepita » 26 ruj 2008 10:32

vaga/rak

eLi

Post Postao/la eLi » 26 ruj 2008 11:16

saturn bi ti mogao bit prva kuca ako ti je podznak rak, a isto tako i druga. u prvoj je on sam po sebi određena discipliniranost i odgovornost

a šta ti moze ne štimat...
o jel ti venera u 5oj kućici? u kući ljuuubaviiiiii
strijelčeva venera zna bit neuhvatljiva ili jednostavno nevjerna ili promjenjiva
a tvoj se mjesec u biku sporo ali sigurno pali
osjećajno.

ma sta ne valja?
iako...

after 2012 mozda ne bude tako.... :angry: :shinner: -osim ako da. :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 26 ruj 2008 11:19

eLi je napisao/la:saturn bi ti mogao bit prva kuca ako ti je podznak rak, a isto tako i druga. u prvoj je on sam po sebi određena discipliniranost i odgovornost

a šta ti moze ne štimat...
o jel ti venera u 5oj kućici? u kući ljuuubaviiiiii
strijelčeva venera zna bit neuhvatljiva ili jednostavno nevjerna ili promjenjiva
a tvoj se mjesec u biku sporo ali sigurno pali
osjećajno.

ma sta ne valja?
..nista draga..sce ide nizbrdo :o po svemu ovom tribalo bi da je za pet,al neman vise blage veze koji je i u cemu problem pa se preispitujem dal ima odg u osobnom horoskopu :o

eLi

Post Postao/la eLi » 26 ruj 2008 11:21

pepita je napisao/la:vaga/rak
aww :kiss: :cvjece:
iako...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 26 ruj 2008 11:21

uran mi je u petoj,a venera u sestoj kuci.. :o

eLi

Post Postao/la eLi » 26 ruj 2008 11:24

Ameli je napisao/la:nista draga..sce ide nizbrdo :o po svemu ovom tribalo bi da je za pet,al neman vise blage veze koji je i u cemu problem pa se preispitujem dal ima odg u osobnom horoskopu :o
pa. da. ak imas astrologa odi nek vidi kaxu tranziti naklonjeni tvom osobno natalnom horoskopu.
iako...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 26 ruj 2008 11:27

ee da ga iman ne bi pitala tu..

eLi

Post Postao/la eLi » 26 ruj 2008 12:03

Shanti je napisao/la:riba, podznak bik, mjesec u jarcu....

a što se one "rasprave" sa prvih stranica tiče - da, znak jarca je totalno vezan uz emocionalnu "hendikepiranost", tj ful puno zakočenosti. plus ako je još i mjesec ( = predstavlja individuinu emocionalnost ) u jarcu kao kod mene.....dobiš malog emocionalnog debilčeka :D ali radim na sebi, eh eh :oops:

inače uz bi/homoseksualnost (općenito sklonosti prema istom spolu) su vezani dvojni znakovi: blizanci, vaga, ribe. i znak vodenjaka kao simbola za neobično. a brijem da skoro svaka lezba ima na neki način naglašen znak blizanca, bilo da joj je sunce/podznak/mjesec tamo, osobito kad je mars u blizancu, ili neka opakija konjukcija s merkurom (vladar blizanca) i tak......forica je to :D
e jarac.. ha.. mjesec u jarcu..... izrazitog sexualnog ...izraza...
al debilana when it comes to emotions

takoje dvojni znakovi i vodenjak. al vodenjak osobito.... ili naprimjer dragi mali slatki rakići također naginju.

ahaha.. blizanci...
pazi ovo. znam curu koja je vaga, odmah sam pomislila da bi joj podznak bio vodenjak... i ispadne da jest, al kad sam vidjela to gledala sam u njenu natalnu kartu vec.. pa sam lijepo vidjela i da joj je mjesec u samom pocetku ribica a mars joj je... pam para ram pam blizanci! venera u vagi.. aaaah... ma super jedan stvor.
e vidis mars mi je na njenoj veneri, moj mars je u vagi, sto sam i suncem, al zracni je i dvojni. hm.
a blizanci da da blizanacka mi je osma kuća lijepo... između ostalog kuća sexa
e pa dobro...
iako...

Russian Roulette
Kontakt:

Post Postao/la Russian Roulette » 26 ruj 2008 15:34

Vodenjak / jarac / ovan
(...)

(horoskop mi je u qrcu :lol:)
Zadnja izmjena: Russian Roulette, dana/u 28 ruj 2008 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Take a shot.

Ameli

Post Postao/la Ameli » 26 ruj 2008 15:36

:deremse:uran mi je u petoj kuci... :D

Shanti

Post Postao/la Shanti » 26 ruj 2008 17:24

ameli, ljubavi, a da daš svoje podatke (datum, mjesto, vrijeme rođenja) pa da ti vidim kak ti u globalu izgleda natal i da malo pročačkam po tranzitima da vidimo što te muči i da ti pokušamo pomoći ... ???

@eLi
mjesec u jarcu izrazitog sexualan ? to još nisam čula :? :) po kojoj bi to logici išlo ? doduše ja sam čula jednom da "zračim seks. energijom", što me užasno začudilo i što mi nitko nikad nije rekao, no opet ima objašnjenja i za to: venera u konjukciji sa suncem u ribama, podznak bik, mars u 1. kući, sunce vladar pete kuće....sve to može dat neki naboj, iako se ja nikad nisam tako doživljavala ni osjećala, a nije mi to nitko ni rekao, tak da .... :?

e da, primjetila sam za rakiće to, al ne razumijem logiku. što to ima u simbolici raka da naginje istom spolu ??

joj, spoj marsa i venere mi je brutalan......jedna cura koju znam ima mars na mojoj veneri i ubitačno mi je privlačna......iako mislim da ne bi nikako funkcionirale u vezi, al ono........kad sam je upoznala bilo mi je BUMMM..........uf :D
When it comes to love, sometimes you just can't think straight.

eLi

Post Postao/la eLi » 26 ruj 2008 17:48

e jarac u sexu. vrlo je.. trazim riječ.. nešto kao temeljit, proživljava to dosta intenzivno i pridaje važnost.. evo tako je recimo zvučalo kad su mi to priopćili.. neznam.

moje ime je tarot karta sexa npr. i u škorpinu sam asc venara na njemu, pluton na njemu, merkur na njemu.. jedni na drugim onak stelijem...e.
pa sad. više su mi puta rekli da zračim sexom... a onda sam (kad mi je chandra moj rekao za enrgiju imena) to povezala s tim da mi je razumljivije sto ljudi na mene reagiraju kao da bi ih poševila čim prije a nije tako, bar ne namjerno.

rakići su tak senzitivni da im nije vazan spol često... uglavnom dečki.

e to mars venera.... stajetomenipriredilo zabogamiloga... pa dobro cuj, sta mislis.
mars mi je na početku vage a točno tu mi je i južni mjesečev čvor. ona je meni veneru stavila na marsa (& vice versa) ali i južni. to je karma. a konjunkcija nam je osobnih planeta sto se zna tumačit kao netko s kim se znaš iz (nekog) prošlog života. aha?

cura je gore opisana, inace joj karta miriše i na ego3ozu ali sama se ne definiria za sex orijentaciju.
iako...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 27 ruj 2008 08:47

:o ja to po kucama nikad nista shvatila :?

roadkill

Post Postao/la roadkill » 27 ruj 2008 14:00

vodenjak/jarac
bring your mind into my head...

Ameli

Post Postao/la Ameli » 27 ruj 2008 14:23

:o sad san gledala u rodni list..i tocno vrime rodjenja je deset minuta vise od onog sto sam mislila..tako da uran,neptun i venera i neki sev.cvor je u petoj kuci :roll:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 27 ruj 2008 17:18

:o 1.kuca:saturn(retr.)u lava,12.kuca:mars(retr.)u blizanca...to je vjerovatno sranje :? ..malo citajuci..kod mene se u horoskopu koliko sam mogla ka laik iscitat,sve manje vise vrti oko sexa..oo svasta :oops: :o

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 27 ruj 2008 17:30

jarac znak, podznak vodenjak. :loco:
ex invalid_user

Instinct
Kontakt:

Post Postao/la Instinct » 28 ruj 2008 18:11

Shanti je napisao/la:riba, podznak bik, mjesec u jarcu....

a što se one "rasprave" sa prvih stranica tiče - da, znak jarca je totalno vezan uz emocionalnu "hendikepiranost", tj ful puno zakočenosti.
Ne bi se baš složila s ovim. I sama sam jarac po horoskopu,kočnice kod jarca se otpuštaju kada osjeti da ima pravu osobu kraj sebe(govorim iz vlastitog iskustva). Ljudi previše površno gledaju na njihovu "hladnocu" koja zapravo tu uopce nije. Jarci su samo nezainteresirani za ljude koji im se ne svide i onda mogu djelovati hladno. Recimo to ovako: Ne vole se razbacivati emocijama ali pravim ljudima ih pokazuju u potpunosti. Teško da se tu može govoriti o emocionalnoj hendikepiranosti :)
"Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost"

JeanDoe

Post Postao/la JeanDoe » 28 ruj 2008 18:14

Rak
I rock... Guitar Hero told me so.

Odgovorite