Što ste zadnje sanjali?
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Re: Što ste zadnje sanjali?
Ne, ne baka. BoMba 
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
neki tip me j. u kosarkaskoj dvorani
poslije sam lebdila na vodi u pred-apokalipticnoj atmosferi.
ex invalid_user
smrt u obitelji, ovih dana imam tako užasne snove da se više bojim zaspati............
- ticklebook
- Status: U vezi
- Kontakt:
Kako se spremam na neku jahtu, pa me hitno zbog posla zovu nazad u Zagreb, moji isplove bez mene, ali ih ja sustignem na nekom otoku do kojeg sam došla hidroavionom. 
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
NiceGirl
proslu noc bas sam neke gluposti sanjala,od trazenje nekoga do necijih smaknuca

da mi je netko odnio svu cugu iz ormarica.
bring your mind into my head...
roadkill je napisao/la:da mi je netko odnio svu cugu iz ormarica.
znam da zvuci gadno, ali uopce ne znam zasto mi je to bilo u glavi.
u zadnje vrijeme gotovo i ne pijem alkohol.
- Peglam_subotom
- Ja sam: lezbijka
Ljepšu od Ljupke...

I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
- Soopertrack
da sam rodila malog crnca. 
The drum is the first thing you hear.. your mothers heartbeat..
- talented miss cohen
- כהן גדול
Ponovit ću u sklopu prave teme:
Sanjala sam kako putujem prema Middle East, čini mi se vlakom... i osječaj je bio prekrasan i intenzivan (sretno isčekivanje), jako sam se razočarala kad sam shvatila da je sve to bilo samo san...
a jednog dana se neću moći probuditi od tog sna čak i kad zaklopim oči... i feel it.
Sanjala sam kako putujem prema Middle East, čini mi se vlakom... i osječaj je bio prekrasan i intenzivan (sretno isčekivanje), jako sam se razočarala kad sam shvatila da je sve to bilo samo san...
a jednog dana se neću moći probuditi od tog sna čak i kad zaklopim oči... i feel it.
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- Kroacija
sanjala sam da sam popila nekakvu pilulu koja oplodjuje. svjesno sam se u snu preispitivala zelim li ja to. odlucila sam da zelim. jebo me sat. 
ex invalid_user
- ground.zero
- Status: Solo
...da mi se draga spanđala s nekim tipom s posla
'Bem ti noćne more.
Probudila sam se u 7!
Probudila sam se u 7!
- Kroacija
Daske na vrhu necega su mi propale pod nogama, pocela sam padati. Nakon toga sanjam kako visim s krila aviona. Nakon toga se svadim s nekim likom u avionu. Nakon toga avion vozi po cesti i razbija krila.
ex invalid_user
pa sta cemu kad ide po cesti 
- ground.zero
Najbolji san u zadnjih godinu dana! Kao, ja s nekim društvom na livadi (neka nizbrdica). I zatrčimo se prema dole.
I tako trčimo i preskačemo sve što nam se nađe na putu (klupe, stijene itd.). Kao, cilj je ne stajati na zemlju nego
skakati po tim preprekama (ko parkour
) I što više trčimo to su nam skokovi duži. I ja skočim i kako padam gledam
da li sam dovoljno daleko skočila da dosegnem sljedeću klupu. I sve tako do kraja padine. Koji san... adrenalin na 1000
I tako trčimo i preskačemo sve što nam se nađe na putu (klupe, stijene itd.). Kao, cilj je ne stajati na zemlju nego
skakati po tim preprekama (ko parkour
da li sam dovoljno daleko skočila da dosegnem sljedeću klupu. I sve tako do kraja padine. Koji san... adrenalin na 1000
-
dany
nju. krevet. početak seksa koji je trebao bit fenomenalan. i onda sam se probudila.
da sam žena bogatog muslimana, zatočena u stanu, ali kad sam imala priliku pobjeć, odlučila sam ne otić radi djeteta. kućni ljubimac tigrić mi je lizao suze dok sam žalosna gledala kroz prozor. 
skacem na glavu u prazan bazen, sledeca scena stojim na obali mutne rijeke i zelim ponovno skociti
hm, nije dobro
hm, nije dobro

da mi sef objasnjava kako sam dobila otkaz. uzas.
- ground.zero
da sam naručila neku pizzu i dobila pizzu s tikvicama
Bila sam bijesna

Bila sam bijesna
-
Plague
Nevjerojatno bolestan san i bilo bi krasno kad bi imao smisla, te reda i poretka, ali nema ničeg. Jedan čas sam na aerodromu i putujem negdje,
drugi čas sam u obiteljskoj kući navodnog mi frenda, mrak je, osjećam se jeko nelagodno, pitam ga da spava sa mnom u sobi,
ali mu njegov frend/brat ne dozoljava jer oni dvoje imaju nekakvog posla.
Izađem iz sobe i odem u susjednu u kojoj je ostatak njegove obitelji i odlučim spavat s njima.
U jednom trenutku su mi valjda ovo dvoje objasnili da su nekakva vrsta vampira koja ljudima iščupa glasnice i zubalo i
namjesti ih sebi jer ih nemaju i onda pojedu žrtvu vlastitim joj zubima i da se oni sada moraju ić nahranit. Demonstrirali su mi čak i to umetanje i izgledalo je zabavno.
Ok, vjerujem frendu i sigurna sam da mi neće ništa, vratim se u tu sobu u kojoj spava ostatak obitelji i zaspem s njima.
Probudim se u noći i skužim da nema nikog, samo se ovaj najmlađi brat grčevito drži za mene i jeca.
Ušutkam ga, spustim se niza stepenice i krenem tražit frenda ali nema nikoga, samo uočim ovog brata/frenda
njegovog kako je prošao kroz neka vrata sav krvav i lud.
Uglavnom, otrčala sam s klincem u podrum i dole su bila dvoja vrata. Otvorila sam jedna i unutra su visili kaputi,
ali kad sam ih malo pomakla, našla sam laptop sa prispojenom kamerom iz svih prostorija u kući i ova je pokazivala
tog tipa kako glođe neku malu bebu koja se koprca po podu. Zatim su me vrata šutnula od iza, netko ih je otvorio i tu sam se probudila.
U međuvremenu sam uspila završit i na Queer partiju obučena u pidžamiu pa sam manično tražila neku normalnu robu, a svima je bilo simpatično šta sam se "odlučila" pojavit u takvom izdanju pa su me drpali.
drugi čas sam u obiteljskoj kući navodnog mi frenda, mrak je, osjećam se jeko nelagodno, pitam ga da spava sa mnom u sobi,
ali mu njegov frend/brat ne dozoljava jer oni dvoje imaju nekakvog posla.
Izađem iz sobe i odem u susjednu u kojoj je ostatak njegove obitelji i odlučim spavat s njima.
U jednom trenutku su mi valjda ovo dvoje objasnili da su nekakva vrsta vampira koja ljudima iščupa glasnice i zubalo i
namjesti ih sebi jer ih nemaju i onda pojedu žrtvu vlastitim joj zubima i da se oni sada moraju ić nahranit. Demonstrirali su mi čak i to umetanje i izgledalo je zabavno.
Ok, vjerujem frendu i sigurna sam da mi neće ništa, vratim se u tu sobu u kojoj spava ostatak obitelji i zaspem s njima.
Probudim se u noći i skužim da nema nikog, samo se ovaj najmlađi brat grčevito drži za mene i jeca.
Ušutkam ga, spustim se niza stepenice i krenem tražit frenda ali nema nikoga, samo uočim ovog brata/frenda
njegovog kako je prošao kroz neka vrata sav krvav i lud.
Uglavnom, otrčala sam s klincem u podrum i dole su bila dvoja vrata. Otvorila sam jedna i unutra su visili kaputi,
ali kad sam ih malo pomakla, našla sam laptop sa prispojenom kamerom iz svih prostorija u kući i ova je pokazivala
tog tipa kako glođe neku malu bebu koja se koprca po podu. Zatim su me vrata šutnula od iza, netko ih je otvorio i tu sam se probudila.
U međuvremenu sam uspila završit i na Queer partiju obučena u pidžamiu pa sam manično tražila neku normalnu robu, a svima je bilo simpatično šta sam se "odlučila" pojavit u takvom izdanju pa su me drpali.
Nisam zaspala do blizu 6 ujutro i ono malo, sto zaspa umori me ruzan san o nakakvom predatoru.Probudim se cuka kuca ka luda i opet zaspim i opet ka slijedeca epizoda iste serije 
-
michelle
sanjala ogromnog pauka kako mi se zavukao nedi iza linije; u čudu, pokazala sam starom što sam vidla i on ga je odma kilnuo... posvađala sam se s njim zbog toga, jako, jer ga nije trebao baš ubit... ah...
- jane connor
- Ja sam: biseksualka
evo jedan moj bolestan san.....leže tip i ženska na krevetu...tip je obučen i leži kraj ženske.....a ženska je gola....i pazi sad...ima pičku...i iznad pičke - kurac,veliki kurac....i jel,igra se s njim...a tip gleda i ne vjeruje...e pa nisam ni ja vjerovala
ispričavam se na vokabularu,ali nebi bilo smisla da sam ulijepšavala.
ispričavam se na vokabularu,ali nebi bilo smisla da sam ulijepšavala.
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
- ground.zero
bozidara kalmetu.
setali smo uz more u nekoj grupici ljudi.
-
Plague
Priuštila sam ovom svijetu apokalipsu i otvaranje vrata pakla - Lovci na natprirodno stajl
A sve se dogodilo jer sam iz razonode palila nekakve navodno sotonističke svijeće i gledala kako se ljudi oko mene
migolje u strahu da se nešto ekšli ne dogodi, a ja umirem od smijeha. I onda se dogodilo.
Vrag crni. Gađala sam ga krunicama i sve.
A sve se dogodilo jer sam iz razonode palila nekakve navodno sotonističke svijeće i gledala kako se ljudi oko mene
migolje u strahu da se nešto ekšli ne dogodi, a ja umirem od smijeha. I onda se dogodilo.
Vrag crni. Gađala sam ga krunicama i sve.