i? gledate?
dojmovi?
ocekivanja?
kao prvo, duboko sam razocarana s ceremonijom otvorenja..
meni totalna katastrofa... to je bilo stvarno dno dna...
ko da je to netko na brzinu sklepo pol sata prije otvorenja.. jadno

bas!Ameli je napisao/la:no da, jedva dobili koreance, a toliko ponizavajuci prema njima, cak i kladionice su stavile 1.10-to je kao da je hrvatska trebala tuci sa najmanje 10-15golova razlike..gadi mi se Lino, kao i Balic, jedino mali Duvnjak i jos par njih mladji su mi dobri, a ovima Koreancima kapa dolje, brzi, spretni i jaki..ako smo mi "pakleni" oni su "hladan tus" za nas, da nisu sudci dosudili dva cudna iskljucenja na pocetku 2.poluvremena, čvarak bi se sad opravdavao..no sto sad..kakvo otvorenje, takva i tekma, daj boze i polufinala, ali ???
a ne, draga moja, to je bilo to senzacionalno nase otvorenje...Zita je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=PaIrf_DMnms
ajd one koje su jucer gledale na tekmi utakmicu nek otvore ovaj link i nek mi kazu da je ovo na youtubeu parodija na ono jucer
kuhari sa vatrometom, neke gigantske plisane bube na golu, nepovezano pijano skakutanje...![]()
to je netko napravio parodiju na ono jucer? jelda??
jelda

hvala al nekako se plasin da nasi ce pasti, srbi jesu bez prolaza dalje jer brazil ce vjerovatno tuci arape, al mogu se zainatiti protiv norvezana, koji bas neizgledaju impresivno..igrati ili neigrati na njihHidden_soul je napisao/la:Norveska ce rasturit Srbiju, mi cemo dobit Spanjolce ali teskom mukom, predvidam gol-dva razlike