Hoćeš fotku pa da vidiš što se daje?nika331 je napisao/la:mala bi dala
al niko ne zna što se daje.
ja samo molim da mi se to objasni, kaj puno tražim?!?
Tražim curu za seks
-
mournful_ballade
-
mayflower!
evo, da sam slobodna odmah bih ti ponudila svoje usluge. čisto altruizma radi:). na glupe komentare nemam komentara. osim da su glupi, jebote. bojim se da neki ni s lovom ni bez love pojma ne bi imali kaj da rade s curom :?
i jedan prijedlog za autoricu topika: ako namaš volje ni vremena za strpljivost, probaj iskricu ili iskon chat
. koncentracija luđakinja je veća, ali je daleko veća i efikasnost.
i jedan prijedlog za autoricu topika: ako namaš volje ni vremena za strpljivost, probaj iskricu ili iskon chat
je pa i tamo da naleti na muskarce koji love u mutnom.zena trazi zenu, a ono tamo dlakavi brko ..ovdje bar zna sto je kako kaze Rina na "tržištu"mayflower! je napisao/la:i jedan prijedlog za autoricu topika: ako namaš volje ni vremena za strpljivost, probaj iskricu ili iskon chat. koncentracija luđakinja je veća, ali je daleko veća i efikasnost.
ako se ne mislite same ponuditi, pustite curu na miru, pa lijepo je rekla što traži.
internet komunikacija je upravo stvorena za takve stvari.
brijem da bi dosta cura ovdje s foruma napisalo nešto slično, da traže
nekog za sex ili vezu, samo nemaju muda jer se na to gleda kao: vidi jadnicu.
a zašto bi bila jadna? ako možeš otići u gay klub ili kafić i tamo se napiti pa završiti s prvom koja te dohvati, ili brijati svaku veče s drugom "frendicom" iz društva samo zato što nitko nema nikoga, onda je ok i preko neta potražiti ono što ti nedostaje.
internet komunikacija je upravo stvorena za takve stvari.
a zašto bi bila jadna? ako možeš otići u gay klub ili kafić i tamo se napiti pa završiti s prvom koja te dohvati, ili brijati svaku veče s drugom "frendicom" iz društva samo zato što nitko nema nikoga, onda je ok i preko neta potražiti ono što ti nedostaje.
so long.
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
ja bih se ponudila jer sam jel dobra duša, al žena bi me ubila...jbg...
a da odeš u neki birc di vise lezbe pa tamo probaš???
Evo mogla si jučer ići do saxa i tamo vrebati neku koja ti se dopada, platit joj pivu ili 2 i eto.... ostatak znaš....
ili si trebala napisati da ti se jave na pp onda nebi bilo ovakvih bistrih izjava

a da odeš u neki birc di vise lezbe pa tamo probaš???
Evo mogla si jučer ići do saxa i tamo vrebati neku koja ti se dopada, platit joj pivu ili 2 i eto.... ostatak znaš....
ili si trebala napisati da ti se jave na pp onda nebi bilo ovakvih bistrih izjava
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Je pa da, a i nezgodno je, naročito ak te svi poznaju pa je onda lakše navalit na nove cure koje dođu pa nešto traže, i to u podforumu koji je baš tome i namijenjen. Uz ovakve reakcije stvarno sumnjam da je ijedna ikad na taj način našla ono kaj traži.spark je napisao/la:ako se ne mislite same ponuditi, pustite curu na miru, pa lijepo je rekla što traži.
- nika331
- Ja sam: lezbijka
Re: ?!
showgirl je napisao/la:meni je oglas sasvim fer![]()
posebno mi se svidja dio , ne trazim nista...![]()
spark je napisao/la:ako se ne mislite same ponuditi, pustite curu na miru, pa lijepo je rekla što traži.
živa istina. dok bi drugi znali kaj da rade s curom, a od love ni traga.mayflower je napisao/la:na glupe komentare nemam komentara. osim da su glupi, jebote. bojim se da neki ni s lovom ni bez love pojma ne bi imali kaj da rade s curom
from my cold blooded hands!
-
mournful_ballade
Kao prvo, hvala nekima na razumijevanju.
Izlazim tu i tamo po gay bircevima, ali nisam baš tip koji salijeće žene i nemam im hrabrosti u 4 oka predložiti... khm, znate što.
Uglavnom, moj mail stoji tamo gore pa se javite ako želite. Ne nudim nikakav novac, jer sam postajući na ovom forumu mislila da ne dolazim u kurveraj. Da sam htjela među kurve, ne bih došla ovdje.
Izlazim tu i tamo po gay bircevima, ali nisam baš tip koji salijeće žene i nemam im hrabrosti u 4 oka predložiti... khm, znate što.
Uglavnom, moj mail stoji tamo gore pa se javite ako želite. Ne nudim nikakav novac, jer sam postajući na ovom forumu mislila da ne dolazim u kurveraj. Da sam htjela među kurve, ne bih došla ovdje.
- stanica prema suncu
- nika331
a ipak tvoj oglas ko da spada u poslovne ponude samo ti to ne vidiš. želiš seks no strings attached i misliš da će te netko zadovoljiti i nastaviti svojim putem. ako dolaziš iz mjesta gdje se to tako radi please let us know. mi sve želimo ići u taj raj.mournful_ballade je napisao/la:Kao prvo, hvala nekima na razumijevanju.
- zelena žabica
- nika331
far out je napisao/la:a ti si strašan moralan bitnik? ili netko to ima još manje seksa od nje pa ti je zabavno zajebavat ju? za razliku od spark, bez onog no hard feelings.nika331 je napisao/la:what do you care? bolje da odraste prije nego kasnije.
i tamara3, baš tako.
bez brige ne namjeravam razviti nekakve hard feelings prema tebi. nemoj si svašta umišljat.