čaše lomiš a ja plačem od sreće
-
Judina sestra
čaše lomiš a ja plačem od sreće
Neopisiv mi je bio osjećaj sreće, kada sam te ujutro ugledala u svom krevetu. Bila si mi predivna, tvoje sjajne plave oči isijavale su nešto čarobno- prvi prvom pogledu na njih znala sam da je to sjaj one svinjetine koje si sinoć ispekla u rerni. Obožavam tvoje divne, meke ruke koje govore meni, samo meni. Dobro, možda govore i o tebi dok lomiš čaše perući suđe, plešući poletno po kuhinjskoj ploči, žonglirajući ljupkim nožicama, dok njima, najdražesnije na svijetu, premećeš tacne koje nam je moja mama, sa osmijehom na licu, poklonila. Ja te poput bika koji sjedi u dnevnoj sobi požudno gledam dok mi potpiruješ maštu crvenom kuhinjskom krpom (suđe, međutim,dok si to radila, nisi ispustila iz ruku),i nošena ljubavlju i demonskom željom poletim prema frižideru, i ne sluteći da će i on, zbog tvoje prekrasne nespretnosti, također poletjeti prema meni. U tom trenutku znala sam- želim te.
Koliko košta madona bez djeteta?
-
sanjalica28
Re: čaše lomiš a ja plačem od sreće
Judina sestra je napisao/la:Neopisiv mi je bio osjećaj sreće, kada sam te ujutro ugledala u svom krevetu. Bila si mi predivna, tvoje sjajne plave oči isijavale su nešto čarobno- prvi prvom pogledu na njih znala sam da je to sjaj one svinjetine koje si sinoć ispekla u rerni. Obožavam tvoje divne, meke ruke koje govore meni, samo meni. Dobro, možda govore i o tebi dok lomiš čaše perući suđe, plešući poletno po kuhinjskoj ploči, žonglirajući ljupkim nožicama, dok njima, najdražesnije na svijetu, premećeš tacne koje nam je moja mama, sa osmijehom na licu, poklonila. Ja te poput bika koji sjedi u dnevnoj sobi požudno gledam dok mi potpiruješ maštu crvenom kuhinjskom krpom (suđe, međutim,dok si to radila, nisi ispustila iz ruku),i nošena ljubavlju i demonskom željom poletim prema frižideru, i ne sluteći da će i on, zbog tvoje prekrasne nespretnosti, također poletjeti prema meni. U tom trenutku znala sam- želim te.
nice