ponovno... al obrnuto

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
pospanka
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

ponovno... al obrnuto

Post Postao/la pospanka » 05 sij 2009 20:32

kao srednjoškolka osjetila sam kaj znači ljubiti curu (no niš" posebno, masa nas počela je tako) jednostavno sve bilo čarobno, ko da sanjam, wc, markiranje, poljupci, dopisivanja..... i ja se zaljubila :).... a ona ni sama nije znala što će pa našla dečka... mjesecima smo muljale, pa opet bile frendice, pa došle do toga da ne pričamo, pa opet sve super.. ja otišla iz škole, ona još i danas tamo... prije točno godinu dana slučajno ju srela u disku, nakon kaj smo se obje okrenule i ignorirale se, kasnije ju ja pozdravila, samo se pobrala glavom bez obzira.. dobro mala al svakak te nebi bila pojela.. da bi nakon 4-5 mj uletila mi u busu sa spikom da joj je bilo teško jer je mislila kak nam je bilo.. ja.. hmmmm. što? i ništa popričale malo, pitala dal imam isti broj.. opet prošli mjeseci ad najednom vidim poziv, kao sjetila me se pa cimnula.. pa tako to ono u zadnja 2 mj tu i tamo koji zvrcccc... hmmm, srele se na fejsu istu većer našle se na kavi, jedna obična većer puna sječanja, sprdanja sa stvarima koje smo radile kaj smo si pričale i da.. počela mi puštat pjesmu za pjesmom a sve samo neke ljubavne... mala bi se vratila... pitala me dal vjerujem da se mogu ponovno zaljubit? rekla da bi njezinom dečku bilo krivo ako bi me sad poljubila.. hmmmm.. da dušo evo me samo sam tebe čekala.. kad sam htjela kad sam voljela di si onda bila? negdje daleko njih si ljubila, a meni postala uspomena

zašto sudbina tako prljavo igra?
..tu sam negdje.. ;)

eLi
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la eLi » 06 sij 2009 13:01

sudbina ili karma... :?

ima jedna mudrost, *pretipkavanje*

Pazite na svoje misli, jer misli postaju riječi.
Pazite na svoje riječi, jer riječi postaju akcija.
Pazite na svoje akcije, jer akcije postaju navika.
Pazite na svoje navike, jer navike postaju karakter.
Pazite na svoj karakter, jer karakter postaje sudbina,

(kad sam je ja filozofski samostalno proizvela bila je slicna ovoj al na engleskom i par trenutaka promišljanja zahtjevnija, a ova je jasna i zato mi dobiveni primjerak stoji na stolu)

a opet, mislis li pozitivno ne trebas kontrolirati misli :)

i jel sudbina uvjetovana karmom kroz svaki sadasnji trenutak izbora slobodne volje?

eeeeeeeeee

uglavnm, otišla sam u veliki off...
inace, tvoja mi je situacija poznata,

hahaha jedan od onih ''inspiracija na ''krivom'' mjestu'' trenutaka pa ako me ocete brisat kuzim.
iako...

after 2012 mozda ne bude tako.... :angry: :shinner: -osim ako da. :D

sanjalica28

Post Postao/la sanjalica28 » 06 sij 2009 15:01

slična situacija i meni...kada sam ja htjela ona nije..kada bi ona htjela..ja sam u drugim mislima..
:roll:
tako valjda mora biti...

Odgovorite