grrrr :)

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
CameraObscura

grrrr :)

Post Postao/la CameraObscura » 10 srp 2009 16:44

vidjele smo se jučer oko pola 3 ujutro u prečkom na autobusnoj stanici.
bila si sa frendicom,smijala si joj se s cigaretom u ruci. imala si blijedo žute starke,traperice i nekakvu kraću ljubičastu haljinicu na to. crna razbarušena kovrčava kosa,boju očiju nažalost nisam uspjela prepoznati. :cry:
sve u svemu,nešto najslađe što sam u životu vidjela. :inlove:

ja sam bila naslonjena na stanicu,sebe neću opisivati zbog toga što sam jedina bila tamo. i znam da si me primjetila. ;)

makar su šanse da pročitaš ovo minimalne,rado bih te na kavu odvela. :aha:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 10 srp 2009 20:49

:) nije mi namjera, offat ti ovu temu, ovo nije ni off, ako ti kazem, da ovaj avatar i fotografija, su predivan trenutak, koji je mogao foto-objektiv "uhvatiti", predivan Osjecaj, Hvala!!!
o.t. mozda jeste tu.

fakatja
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la fakatja » 10 srp 2009 21:24

Ja se isto prvo zahvaljujem na ovom avataru, stvarno je za promjenu ugodno vidjet profinjeno davanje umjetnog disanja, a kao drugo, ja se isto izvinjavam jako, nije mi namjera zajebavat te, sigurno ce se javit prava i tako...U p.m., neznam sta mi je danas :?

Odgovorite