znam da postoji i deveti krug, i ako smeta adminima, nek slobodno premjeste, samo "ako nije postano duze od pet dana" nemojte mi brisat ovo, molim vas..
hvala unaprijed svima.
Ne ide mi to sadTalented Miss Cohen je napisao/la:znaš, poezija je dobar ventil... probaj stilizirati, napiši najusviteniju metaforu koju možeš smisliti, osjećat ćeš se prekrasno, I guarantee![]()
ajde probaj...
dobra životna metafora, sviđa mi se usporedba, ima neštozeljka_ri je napisao/la: SVIJECA...
kako onda nije?!?!?!?!?!?!?michelle je napisao/la:imam frendicu koja po svim stereotipima, što se izgleda tiče, spada u lez kategoriju, a nije... a ima i prsten na palcu, tako da je moje mišljenje da nikad ne možeš bit 100% siguran. imala sam i frendicu, koja je gestama davala takav dojam, pa opet nije bila, dapače se zgražala nad tim... tako da kužim tvoje muke, nije lako kad sam lutaš izbezumljeno svijetom i ne nalaziš srodnu dušu nigdje, i samoj mi je tako... no ja sam odustala recimo od potrage, jednostavno se družim i uživam, a ako mi netko i zapne za oko, popričam s tom osobom malo i saznam sve što me zanima kroz bezazlen razgovor, prije nego usmjerim osjećaje prema njoj... ak niš, prijateljstvo je uvijek dobrodošlo

shu ti!phos je napisao/la:kako onda nije?!?!?!?!?!?!?![]()
![]()
moj prijatelj isto ima prten na palcu ...jel i on lezba?
zasto prostacis?!zeljka_ri je napisao/la:jos mí je najgore,sto sam iz rijeke,i kolko god trazim,nikako da nadem ili naidem na bar jednu lezbijku. neam ni hrabrosti javit se u lori,kontam si da su tamo sve iznad 18,pa cak i iznad 25 :S :$
Eo,ako ima netko iz ri,ovdje nek mi se bitte javi u pm,ili mail...hvala
da slazem se.a ak voli djecu..onda je ...dobrocudanzeljka_ri je napisao/la: P.s. ak voli zene je lezba. ak voli muske je peder. tako sam bar cula :p :-D

muska lezbaphos je napisao/la:kako onda nije?!?!?!?!?!?!?michelle je napisao/la:imam frendicu koja po svim stereotipima, što se izgleda tiče, spada u lez kategoriju, a nije... a ima i prsten na palcu, tako da je moje mišljenje da nikad ne možeš bit 100% siguran. imala sam i frendicu, koja je gestama davala takav dojam, pa opet nije bila, dapače se zgražala nad tim... tako da kužim tvoje muke, nije lako kad sam lutaš izbezumljeno svijetom i ne nalaziš srodnu dušu nigdje, i samoj mi je tako... no ja sam odustala recimo od potrage, jednostavno se družim i uživam, a ako mi netko i zapne za oko, popričam s tom osobom malo i saznam sve što me zanima kroz bezazlen razgovor, prije nego usmjerim osjećaje prema njoj... ak niš, prijateljstvo je uvijek dobrodošlo![]()
![]()
moj prijatelj isto ima prten na palcu ...jel i on lezba?