Molim za savijet!!!!

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Silvia
Spol/rod: žensko
Ja sam: biseksualka
Status: Solo

Re: Molim za savijet!!!!

Post Postao/la Silvia » 19 sij 2011 22:43

...kad smo već kod asistentica, ima jedna (čak je iz istog predmeta kao i ta profa), simpa je, rokerica, duuuuge kose..., ali ja još ne odustajem od profe, jbg..., obećala sam joj da ću je doći posjetiti, pa obećanje moram izvršiti (a teško mi pada :haha: ) :dada:

call_me
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la call_me » 23 sij 2011 04:10

a mozda je naprosto lezba koja se napalila na mladju koku? buduci da ti sad apsolutno nista ne stoji na putu...testiraj. da ne ostane onaj osjecaj...mogla sam a nisam.

Yeci
Status: U vezi

Post Postao/la Yeci » 23 sij 2011 11:50

ReaTM je napisao/la:Ne. NE.

Toliko od mene. :D
:D
Don't talk about life, live it.

Silvia

Post Postao/la Silvia » 23 sij 2011 14:14

...moram saznati kad ima rupu u satnici (to mi neće biti problem) i onda kao slučajno baš tada doći...
Zadnja izmjena: Silvia, dana/u 15 tra 2011 14:57, ukupno mijenjano 1 put.

bašja

Post Postao/la bašja » 23 sij 2011 14:34

call_me je napisao/la:a mozda je naprosto lezba koja se napalila na mladju koku? buduci da ti sad apsolutno nista ne stoji na putu...testiraj. da ne ostane onaj osjecaj...mogla sam a nisam.
moja prognoza na temelju ograničenih informacija jest da je žena vjerojatno gay i vjerojatno ima dobar radar, pa je prokužila da je dotična Silvia malo queer pa joj je to samo po sebi bilo simpatično... a sad baš dal se loži na klinke ili ne, teško je reći. al u svakom slučaju, ako je Silvija znatiželjna, trebala bi se hrabro upustit u avanturu osvajanja profe, jer će to biti jedno vrijedno i zabavno iskustvo kojeg će se uvijek sjećati
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.

jpeg

Post Postao/la jpeg » 23 sij 2011 14:35

gle napravi spontano. to je bitno. ja kad previse dumam onda userem svaki ulet :D
sad planiram jedan spontani :D

Silvia

Post Postao/la Silvia » 23 sij 2011 15:11

...ja sam jako znatiželjna i spremna na sve..., slažem se da je najbolje sponatno uletiti, općenito kad se nešto spontano događa (bar meni) najbolje ispadne, ali ja nikada nisam nekoj ženi ili curi uletila (moj radar je katastrofa), ne znam kako i bojim se da se ne osramotim..., inače kad god sam razgovarala sa profom (općenito) ili kad sam joj htjela nešto reći, uvijek zaštekam, jednostavno blokada kad sam blizu nje, a kasnije se grizemi psujem samu sebe zbog toga... :agresivna:

fiorina

Post Postao/la fiorina » 23 sij 2011 17:15

pa nemoj da uletiš prije nego ispitaš situaciju. nađi neku temu koja je gay ali je u javnim medijima npr. zlatni globus...., ono - što ja volim film, pa znaš ko je dobio zlatni globus, ma ko bi to rekao...bla, bla...već ćeš po njezinoj reakciji vidjeti što misli o svemu tome. ako je :fuj: , plati piće i ajd doma a ako je reakcija :ok: , naruči bocu vina - možda joj se prijemčljivost poveća ako je natopljena u alkoholu :cool2:

Silvia

Post Postao/la Silvia » 23 sij 2011 17:22

...hvala na savjetu fiorina...dobra ideja...
..."natopljena u alkoholu" :D :D :D (baš si me nasmijala)...
Zadnja izmjena: Silvia, dana/u 23 sij 2011 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

call_me

Post Postao/la call_me » 23 sij 2011 19:20

mislim da je profesorica polako i nenametljivo maloj lezbici pripremila teren....:) bozja steta ne iskoristiti ga.

Silvia

Post Postao/la Silvia » 23 sij 2011 19:57

...naravno da ću ga iskoristiti, ako profa da bilo kakav znak..., a pošto sam romantične duše i bujne mašte (ne mislim na ništa perverzno), mislim da neće požaliti... :)

pineapple14

Post Postao/la pineapple14 » 26 sij 2011 14:12

Iako mislim da je ovo trol :help: :haha: , željno očekujem nastavak priče... :telefon

Iako, moj savjet bi bio da ako već biraš profesorice, odaberi neku s fakulteta koja je bar docentica ili na višem položaju, tako da bar možeš imati neke koristi od svega toga :luda3: Uči na primjeru svoje prof. iz srednje i pripremi si teren za budućnost

BusenKose

Post Postao/la BusenKose » 26 sij 2011 15:03

If you never try you'll never know. Znaš kak se veli, da nas u životu kasnije više muče stvari koje nismo napravili, nego one koje jesmo. Nemaš kaj izgubit ak probaš, čak i ak prilično jasno pokušaš aludirat na ono kaj hočeš, nisi u toj školi, a sumnjam da bude ona o tome razglabala sa svojom ekipom. Nemoj proustit šansu, jednom živiš!=)
Kad bagrem do godine zamirise,ko zna gde cu biti.

Silvia

Post Postao/la Silvia » 26 sij 2011 15:13

...sredinom 2. mjeseca idem u školu, ne mogu prije..., pokušat ću nešto napraviti, moram, pa vam ispričam kak je bilo :ok: ...
...slažem se da bi bilo dobro biti s nekom profom (asistenticom) s faksa, ali gle nije baš jednostavno prići profama, a pogotovo ne na faksu (mislim pritom i na asistentice i docentice), jer sve se prave nedostižne i visoko se drže...
...vidjeti ću šta će biti s profom iz srednje (iako se ne nadam baš previše :( nećemu, ali sve je moguće)..., no život ide dalje i ako ništa ne uspijem..., spremna sam za nova upoznavanja, možda koja :kava: ili :pivo: na moj račun (čisto prijateljski da nebi mislili) ak je netko raspoložen, sve se možemo dogovoriti...:)
...hvala vam cure na savjetima... :ok:

zenia

Post Postao/la zenia » 26 sij 2011 15:18

ti baš patiš za tim prosvjetnim radnicama? :D
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

Silvia

Post Postao/la Silvia » 26 sij 2011 15:26

...ah kad ne mogu odoljeti, tak su mi zgodne u košuljama, prave se hladne i nedostižne, a zapravo tko zna što im je na pameti...:) :) :)

phos

Post Postao/la phos » 26 sij 2011 15:34

nekako ne vidim tu pricu s prof u RL,ali samo da se nadovezem:
moja nikada nije imala kosulju,i bila je strasno perverzna!
steta sto je bila tek nesto mlada od jednog stoljeca... :(
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

Silvia

Post Postao/la Silvia » 26 sij 2011 15:50

...moje sve profe nose košulje (strogo poslovni look), pogotovo ta profa, ona se voli dobro obući..., a realno gledajući nemam nikakve šanse, :( , iako bi, ako ništa drugo, htjela samo jedan mali običan :kiss5:
Zadnja izmjena: Silvia, dana/u 15 tra 2011 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

zenia

Post Postao/la zenia » 27 sij 2011 10:59

hahaha da nisi ekonomistica?
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

Silvia

Post Postao/la Silvia » 27 sij 2011 16:43

...nisam...

takeover

Post Postao/la takeover » 31 sij 2011 21:24

ticklebook je napisao/la:Nadam se samo da nije profesorica hrvatskog :D (v. naslov)
uuuu brutalno :haha: :haha: :haha:

ajde dobro, da i ja izrazim mišljenje,...čitam čitam i sve si mislim,....sve je moguće. Ja imam jednu poznanicu koja je predavala u gimnaziji i hvatala mlade podatne dečkiće :)
Ok,...no,..not normal,...ali u svakom slučaju ima svega,...
Ne znam što bih ti savjetovala, možda se zaista radi samo o simpatijama sa njezine strane, s obzirom da se ona tebi svidjela, svaki njezin pogled protumačila na n-tu.
Može bit i da si joj je stvarno svidjela,...ali opet,...(srednja škola 3 razred),..hmhmhmhm ,..kužiš što ti hoću reć...

Možda ipak najbolje da ideš dalje,..a nju čuvaš kao lijepu uspomenu :)

Silvia

Post Postao/la Silvia » 31 sij 2011 22:40

...shvaćam što hoćeš reći i znam da nema smisla nadati se nećemu čega realno gledajući neće biti...
...zanimalo me što cure (sa foruma) misle o tome, jer meni se svašta motalo po glavi i bilo mi je ful neobično što mi profa poklanja toliku pažnju (nisam znala što njeni pogledi znače, jer nekad bi to bilo doslovno da sjedne odmah ispred mene, gleda me u oči i ne makne pogled)..., nisam htjela o tome baš pričati s nekime, jer me bilo previše :sramise:, a i nisam htjela nikoga dovesti u neugodnu situaciju...

Odgovorite