fuck frendica
-
Mirabella
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: Solo
Re: fuck frendica
Evo još jedne konzerve kako bi neke od vas rekle
To mi je bljak,nema šanse da spavam s nekom frendicom za koju ne osjecam vise od prijateljstva.Totalno mi je to glupo.Tko voli nek izvoli 
- jane connor
- Status: U vezi
ovaj......mislim da nije stvar u tome dal spavamo s nekom frendicom...nego dal imamo fuck buddya....kao friends with benefits....fuck frendica.... netko koga zovemo kad nam treba,jel..... bar mi se čini tako...

nadam se da ovo nije ispalo bezobrazno

nadam se da ovo nije ispalo bezobrazno
"Any fool can risk her life. It takes a hero to risk her heart"
Don't just think,FIGHT!
Don't just think,FIGHT!
Ne jebem se s frendicama....znaci ovo fuck ispred kod mene ne postoji ako cu to i napraviti onda nema vise frenda.
Sam naziv mi ne odgovara ...bolje bi bilo jebaljka s kojom popijem kavu
Sam naziv mi ne odgovara ...bolje bi bilo jebaljka s kojom popijem kavu
- ladychris
Sve i kad sam htjela imati nisam se mogla opustiti dovoljno. Jos uvijek sex dozivljavam kao nesto izricito osobno i ne dajem se lako :p
Ali ne smeta mi koncept, mozda jednom, kada potreba bude jaca, i bude doslo tako nesto ^^
Ali ne smeta mi koncept, mozda jednom, kada potreba bude jaca, i bude doslo tako nesto ^^
Trolling.
memyself je napisao/la:bolje bi bilo jebaljka s kojom popijem kavu
...točno to...nema tu previše prijateljstva, to samo komplicira stvari
- Mina
- Ja sam: lezbijka
potpisujem ...pihach je napisao/la:njet.
veza ili nista.
konzerva sam
ah Faith mi je zauzeto jebiga..
-
uNrEaLL
- Status: U vezi
I ja sam konzerva,nikad nisam imala ff,niti cu imati,..i da mi je frendica napeta,nikad to nebi pokazivala,nit unistavala prijateljstwo,.
moram priznat da sam s vremenom postala pametnija na tu temu. nije dobro s pravim prijateljima koji nešto znače, ma koliko se poznavali. jer postoji rizik da će netko nehotice razviti emocionalnu privrženost kad je prisutna fizička kompatibilnost, bez obzira koliko se ti trudio ostat objektivan. i onda propadne prijateljstvo i više ni na pivu ne možete. bezveze
- aquarius001
Ja imam muški mozak pa je to za mene OK
. Ali ne bih se složila da je to sex bez emocija, jer i prema prijateljima osjećamo nešto, zar ne? Ili to ide prema onoj: "Ako te želi, nije ti prijatelj, a ako te ne želi, vrijeđa tvoju taštinu." Ipak užasno je teško izbjeći dublju emocionalnu povezanost......
Ali, ja sam open mindet pa ukoliko netko želi biti moj prijatelj
.................
p.s. upravo dobih ideju za novi post
Ali, ja sam open mindet pa ukoliko netko želi biti moj prijatelj
p.s. upravo dobih ideju za novi post
≈ budi moja voda ≈
imaš muški mozak? dakle ili si muško (rodom ili spolom), ili je ovo malo seksistički jer - casual sex nije nešto što samo muškarci prakticiraju, nit je to znak neke više razine testosterona, manjka osjećaja ili kakve god seksističke konstatacije se nameću.
već stvar individualnog izbora, ne čini nas to ništa manje neovisnima ili snažnima ili MUŠKOBANJASTIMA, već različitima, ko voli nek izvoli.
već stvar individualnog izbora, ne čini nas to ništa manje neovisnima ili snažnima ili MUŠKOBANJASTIMA, već različitima, ko voli nek izvoli.
- aquarius001
Oh, hvala na razumijevanjusatine462 je napisao/la:imaš muški mozak? dakle ili si muško (rodom ili spolom), ili je ovo malo seksistički jer - casual sex nije nešto što samo muškarci prakticiraju, nit je to znak neke više razine testosterona, manjka osjećaja ili kakve god seksističke konstatacije se nameću.
≈ budi moja voda ≈
fuck friend, to se tak kaze, nije nuzno da si bas morate bit frendice.
imala takvo iskustvo i ponovila bi, al ne sa istom osobom.
ako mi se netko svidi i zelim bit s tom osobom, a da ta osoba misli isto, bit cu pa kud puklo da puko. ako ne riskiras, ne profitiras. nikad neznas sta moze iskrsnut vise od jebacine.
imala takvo iskustvo i ponovila bi, al ne sa istom osobom.
ako mi se netko svidi i zelim bit s tom osobom, a da ta osoba misli isto, bit cu pa kud puklo da puko. ako ne riskiras, ne profitiras. nikad neznas sta moze iskrsnut vise od jebacine.
meni ovo fuck i frendica ne idu skupa..ili je samo za fuck ili mi je frendica fuck=frend
zapravo kad bi se spustila dublje u razmišljanje, to bi mi trebala biti partnerica na duže staze jer imam i fuck i prijateljstvo, baš ono što je potrebno za vezu
no dobro, pitanje je jasno
zapravo kad bi se spustila dublje u razmišljanje, to bi mi trebala biti partnerica na duže staze jer imam i fuck i prijateljstvo, baš ono što je potrebno za vezu
no dobro, pitanje je jasno
- alice
pretpostavljam da se desio fuck, pa više niste frendiceAmor je napisao/la: imala takvo iskustvo i ponovila bi, al ne sa istom osobom.
uglavnom, ne bih se mogla poseksati s frendicom. to mi je malo incestuozno
a ni fuck bez frendice nije za mene.
next!
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
nije to ni bilo prijateljstvo, to je vise bilo motanje oko mene, a ja nisam htjela nesto vise od toga i to je to.alice je napisao/la:pretpostavljam da se desio fuck, pa više niste frendiceAmor je napisao/la: imala takvo iskustvo i ponovila bi, al ne sa istom osobom.![]()
![]()
uglavnom, ne bih se mogla poseksati s frendicom. to mi je malo incestuozno![]()
next!
- slet
- Status: U otvorenoj vezi
nemam 
a trebam
ima ko kaj provjereno za proslijedit?
a trebam
ima ko kaj provjereno za proslijedit?
cek...ne razumijem?!Amor je napisao/la:nije to ni bilo prijateljstvo, to je vise bilo motanje oko mene, a ja nisam htjela nesto vise od toga i to je to.alice je napisao/la:pretpostavljam da se desio fuck, pa više niste frendiceAmor je napisao/la: imala takvo iskustvo i ponovila bi, al ne sa istom osobom.![]()
![]()
uglavnom, ne bih se mogla poseksati s frendicom. to mi je malo incestuozno![]()
next!
fuck-frendica koja nije frendica, a ti si htjela vise od fuck? WTF?
onda fuck zamijeni sa veza, a ako nije frendica, onda je neprijatelj...
dakle : veza s neprijateljem?
ot: meni je opcenito pojam fuck-frenda bzvz. ako je mi je netko u toj kombinaciji, onda mi nije prijatelj, i to iz 2 razloga: 1. nemam prijatelje 2. (manje vazno) nijsam sigurna da bi nakon takvog izleta mogla s tom osobom ostati na razini na kojoj smo bili prije sexa. vise mi pase pojam fuck-poznanik
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

to je takav izraz - fuck friend, nije nuzno da ti ta osoba mora biti frend/ica.
ali,ja nisam htjela nesto vise od seksa sa njim,a on je. nismo bili prijatelji nego vise dobri poznanici sa povlasticama.
ako to bas ides napravit sa frendom/icom, sve je kak si sami poslozite u glavi. primjer, kresnem se sa frendicom i sad je mene sram nju vise pogledat u oci,ili cu se prestat druzit sa njom. kaj god.
ali,ja nisam htjela nesto vise od seksa sa njim,a on je. nismo bili prijatelji nego vise dobri poznanici sa povlasticama.
ako to bas ides napravit sa frendom/icom, sve je kak si sami poslozite u glavi. primjer, kresnem se sa frendicom i sad je mene sram nju vise pogledat u oci,ili cu se prestat druzit sa njom. kaj god.
ja sam besramna. ja mogu gledat u oci.
a zakaj se s njim vise ne sexas? pa jel on zna koliko si ti ocajna? jel ti znas koliko si ocajna? ma daj eto ti to. drz se toga zasad.
bar da ne budes ocajna vise.
a zakaj se s njim vise ne sexas? pa jel on zna koliko si ti ocajna? jel ti znas koliko si ocajna? ma daj eto ti to. drz se toga zasad.
u zadnje vrijeme mi je padala na um opcija fuckbuddyjanja...al nijesam niš preduzela glede toga, neodlučna; kao radije bi uz leptririće i ostalu gamad
da...ta leteca gamad zna stvarno zeznut dobar provodwave je napisao/la: kao radije bi uz leptririće i ostalu gamad
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

ma dobar mi je i sex bez toga...nekad mi treba jednostavno misliti na balans svojih hormona i zdravlje..lol..zadovljavanje unutarnje životinje i pojebat se bez letača
ti si zapravo samo savjesna i mlada osobawave je napisao/la:ma dobar mi je i sex bez toga...nekad mi treba jednostavno misliti na balans svojih hormona i zdravlje..lol..zadovljavanje unutarnje životinje i pojebat se bez letača
ovo sa zivotinjama preskacem
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

a e, kao počela mi je sezona s(a)vjesnije brige za zdravlje 
A casual relationship, colloquially known as a fling, is a physical and emotional relationship between two people who may have a sexual relationship (a situation colloquially called Friends with benefits) or a near-sexual relationship without necessarily demanding or expecting the extra commitments of a more formal romantic relationship
eto, mama google kaze da moze biti letece gamadi!
eto, mama google kaze da moze biti letece gamadi!
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

daj vise skini mi se sa k...a!!!mravcica je napisao/la:ja sam besramna. ja mogu gledat u oci.
sta se zestis?
rjesenje ti je pred nosom i ti ga ne vidis. ja sam samo tu da ti ukazem na to 
podsjecas me na marisolmravcica je napisao/la:sta se zestis?rjesenje ti je pred nosom i ti ga ne vidis. ja sam samo tu da ti ukazem na to
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa