Brineta na biciklu sa jaruna...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
sascha
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Brineta na biciklu sa jaruna...

Post Postao/la sascha » 16 svi 2012 19:55

Nakon dugog razmisljanja, skupila sam hrabrosti! Srela sam te na jarunu u 10 mj '11. Setala sam se sa tadasnjom curom, dolazila si nam u susret s biciklom. Duza kovrcava kosa, svezana u rep, mrvicu si svjetlije puti, visoka 175-180 (po vlastitoj procjeni) boje bicikla se ne sjecam. Gledale smo se, uputila si mi osmijeh. Cura mi je rekla da si gay. Ja sam imala bijele traperice, crnu jaknicu i bijele pumice, isto sam brineta duze kose. Kraj mene je bila crnka, koju znas iz nekog birca. Ako si tu, bilo bi mi drago da se javis! :D :D :D :D
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. :D

Boeing
Status: U vezi
Kontakt:

Re: Brineta na biciklu sa jaruna...

Post Postao/la Boeing » 16 svi 2012 20:07

evo javljam se... baš mi je drago da si se javila nakon tolko vremena - već sam se pripala di si...
ja sam taman tada došla u Zagreb, pa nisam peglala kosu, tako da ako želiš javi me za kavu kad me sretneš -
sada imam ravnu kosu i vozim role, ali samo ću te zamolit da se obućeš isto da te mogu prepoznat...

p.s. ima li zainteresiranih za zeca? rentam povoljno!

sascha
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: Solo

Re: Brineta na biciklu sa jaruna...

Post Postao/la sascha » 16 svi 2012 20:27

Naravno, nema problema, ovaj puta cu rentati bajsiklo i zaleti se u tebe. :haha: p.s sa zecom na pazar! :)
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. :D

Odgovorite