Brineta na biciklu sa jaruna...
- sascha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Brineta na biciklu sa jaruna...
Nakon dugog razmisljanja, skupila sam hrabrosti! Srela sam te na jarunu u 10 mj '11. Setala sam se sa tadasnjom curom, dolazila si nam u susret s biciklom. Duza kovrcava kosa, svezana u rep, mrvicu si svjetlije puti, visoka 175-180 (po vlastitoj procjeni) boje bicikla se ne sjecam. Gledale smo se, uputila si mi osmijeh. Cura mi je rekla da si gay. Ja sam imala bijele traperice, crnu jaknicu i bijele pumice, isto sam brineta duze kose. Kraj mene je bila crnka, koju znas iz nekog birca. Ako si tu, bilo bi mi drago da se javis!

U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi. 
Re: Brineta na biciklu sa jaruna...
evo javljam se... baš mi je drago da si se javila nakon tolko vremena - već sam se pripala di si...
ja sam taman tada došla u Zagreb, pa nisam peglala kosu, tako da ako želiš javi me za kavu kad me sretneš -
sada imam ravnu kosu i vozim role, ali samo ću te zamolit da se obućeš isto da te mogu prepoznat...
p.s. ima li zainteresiranih za zeca? rentam povoljno!
ja sam taman tada došla u Zagreb, pa nisam peglala kosu, tako da ako želiš javi me za kavu kad me sretneš -
sada imam ravnu kosu i vozim role, ali samo ću te zamolit da se obućeš isto da te mogu prepoznat...
p.s. ima li zainteresiranih za zeca? rentam povoljno!
- sascha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Re: Brineta na biciklu sa jaruna...
Naravno, nema problema, ovaj puta cu rentati bajsiklo i zaleti se u tebe.
p.s sa zecom na pazar! 
U vezi sa slobodom, dok nas ljubav ne rastavi.