somewhere in my mind.....
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
- Hidden_soul
- Devil in details
-
bea.zarre
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
shank je napisao/la:i nemoj se slučajno družit samnom po vecejima![]()
nikako. jer opće je poznata činjenica da se zaraza lezbejštine najbrše širi upravo na javnim vecejima. tj. nemoš ući unutra s lezbijkom, a da se ne prasnete. to je jednostavno jače od svih nas i glupo je boriti se protiv toga
prva, druga, prva, druga...jel ti to mijenjaš brzine na bičikleti?! il dolaziš u komadima na paroverazbrojse?
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
-
bea.zarre
Hidden_soul je napisao/la: Napisi da si se 2 godine lijecila od ovisnosti, da patis od podvojene licnosti i blagog oblika shizofrenije, da ponekad ispoljavas i blage tracke ciklotimije (ali da ih lako pripises pms-u) i da si onako sva sjebana, da jos trazis smisao zivota, egzistencije i postojanja same tebe...
- Hidden_soul
- Devil in details
Bez brige, ako i ne, upoznat cemo se na kakvom kolektivnom lijecenju od ovisnosti i drugih poroka...bea.zarre je napisao/la:Hidden_soul je napisao/la: Napisi da si se 2 godine lijecila od ovisnosti, da patis od podvojene licnosti i blagog oblika shizofrenije, da ponekad ispoljavas i blage tracke ciklotimije (ali da ih lako pripises pms-u) i da si onako sva sjebana, da jos trazis smisao zivota, egzistencije i postojanja same tebe...a jebemti! jese mi poznajemo?!?
Ono, vec se vidim, ja se dizem i snuzdeno kazem: "I am Hidden soul and I am (i onda nabrojim sve ovo gore)"
I onda ti i svi ostali u glas kazete: "Heeelllouu Hidden soul"
Aww bas slatko
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
bea.zarre
...i nabrojimo ovo sve ostalo goreHidden_soul je napisao/la: I onda ti i svi ostali u glas kazete: "Heeelllouu Hidden soul"
Hidden! Buduća, daj bože, prijo od šanka i shanka- you make me wanna be a better person! ništa tako ne povezuje lezbače ko...grupna terapija!
dobro i zajedničko tuširanje poslije seanse, jel
-
bea.zarre
micek...pa jesmo se dogovorile da ćeš im TI rećishank je napisao/la:pa to se i moja (ne)suđena ljubav(nica) javila......![]()
![]()
tak je....reci im.....
ono..ne...kak sam *cenzura*
biće da smo mi iz tog veceja izašle s osmjesima od uha do uha!