krugovi, križanja, mostovi i brda

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
duhsaplavimokom
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la duhsaplavimokom » 08 ruj 2008 11:26

whatever je napisao/la:
duhsaplavimokom je napisao/la:hmmm vraća me to kaj si nemrem nać' bolju od nje :D :D :D
Vi'š, ovo je dobro.
Ali, ne pokazuje li to da ti je i dalje number one? Odakle onda prekid?
:D :D :D draga,u tim situacijama tako je nebitno na kojem je mjestu ona tebi :D :D :D
prekid je onda kad ti je dosta uvjeravanja te osobe da ti je number one i da imaš potrebu da tebi ona pokaže da si ti njoj number one :D :D :D
al gle čuda :D :D :D ispostavi se da nisi i da sve što si mislo da jesi da nisi i da si na kraju u pravu i da su svi tvoji strahovi i sumnje istina u koju ne želiš vjerovati ali moraš pa shvatiš da si bila velika,velika budala i trudila se oko svoje iluzije
pogledaš se u ogledalo,kažeš si dosta puta da si idiot i napraviš se grbava i ponašaš se ko zadnji kreten prema njoj i vratiš joj sve nazad i kažeš svoje mišljenje u koje ne želiš vjerovati ali vidiš da je tu
zvrijeđaš ju dobrano tak da joj više ne padne na pamet da te ikada poželi nazad i problem rješen
nek te mrzi,nek misli što god želi ali srežeš to sve,voliš i dalje iluziju koju si imala o njoj,o vama i kreneš dalje,živiš i neradiš povratke jer si shvatila da prvi puta kad je bio prekid je trebao biti prekid
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

Zita

Post Postao/la Zita » 08 ruj 2008 12:40

duhsaplavimokom je napisao/la: prekid je onda kad ti je dosta uvjeravanja te osobe da ti je number one i da imaš potrebu da tebi ona pokaže da si ti njoj number one :D :D :D
al gle čuda :D :D :D ispostavi se da nisi i da sve što si mislo da jesi da nisi i da si na kraju u pravu i da su svi tvoji strahovi i sumnje istina u koju ne želiš vjerovati ali moraš pa shvatiš da si bila velika,velika budala i trudila se oko svoje iluzije
ima nesto i u tome :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 08 ruj 2008 16:36

numero uno..

moonsorrow

Post Postao/la moonsorrow » 08 ruj 2008 20:22

duhsaplavimokom je napisao/la:hmmm vrača me to kaj si nemrem nač bolju od nje :D :D :D

:D :D :D
"Ja sam plod ove civilizacije, ali ne i njen sljedbenik"
(Satan Panonski)

scream

Post Postao/la scream » 08 ruj 2008 23:13

Kaj me vraca...hm...pa vjerovatno ono sto me svaki put vrati cigareti...slab karakter. Rijetko se drzim necega sto odlucim :D
Uglavnom razmisljam... da bi mozda moglo biti bolje, nesto ce se promijeniti, ...i tako over and over...dok ne puknem na zivce :x
ovoga nije bilo u brosuri

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 08 ruj 2008 23:14

al nije ti to bas dobro....

scream

Post Postao/la scream » 08 ruj 2008 23:26

Nije definitivno, ali je nekada jednostavno jace od covijeka. Cesto idem za srcem a ne razumom u tome je problem valjda.
ovoga nije bilo u brosuri

FreakOfNature

Post Postao/la FreakOfNature » 10 ruj 2008 08:15

dosada, navika, strah od "nepoznatog i novog" ne znam...ne prakticiram to :/
soundtrack mog života...

Odgovorite