sjetilo me na tvoj cool nick
bok :)
- me,myselfelse
- Spol/rod: žensko
Re: bok :)
sjetilo me na tvoj cool nick
Plague je napisao/la:Kakvi sad turn onovi i offovi? Rekla si da tražiš prijatelje, ne pojeb.
Lagala si nas, helium, lagala.
...život je lijep... (:
- Helium-3
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
sad ste me dovele u nezgodnu situaciju jer se moram na silu smijati da vase komedijanje ne propadne.

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
hahaahahahhaha što si tako agresivna, samo ti želimo pomoć da nađeš "prijateljicu" :S
...život je lijep... (:
rekla je bez spamannja!
pa ako nas tri kažemo 2-3 fine o hellium. bit će najpoželjnija lezbeta tu. a ja sam već rekla da joj želim biti prijateljica, samim tim i ja ću bit u tom "poželjnom điru"... al se hellić ne zna šalit. to joj je minus u lezbeta. al uvijek si može kupit psa ili mačku za druženje što je + 
...život je lijep... (:
ja bih samo rekla...ako smijem.
sam da se pohvalim- ja sam se nasla u 5 tocaka koje je mlada djeva napomenula.
onih 5 u drugoj skupini...
ako opet smijem, a mislim da je cak i ontopic, nije nuzno da imas humor u lez drustvu.shizika je napisao/la:pa ako nas tri kažemo 2-3 fine o hellium. bit će najpoželjnija lezbeta tu. a ja sam već rekla da joj želim biti prijateljica, samim tim i ja ću bit u tom "poželjnom điru"... al se hellić ne zna šalit. to joj je minus u lezbeta. al uvijek si može kupit psa ili mačku za druženje što je +
nego da je isti prihvatljiv.
evo me kao dokaza-svjetlim kao neonska reklama....
^
o tome ti pričam, al ne želi sudjelovat. a ja samo želim da budemo BFF-ice
o tome ti pričam, al ne želi sudjelovat. a ja samo želim da budemo BFF-ice
...život je lijep... (:
ma meni se zapravo cini da helij uopce nije los.
samo sto se mozda krivo odrazila pismeno.
ima tako ljudi koji jedno misle, ali kad napisu, cudno zvuci.
ja imam taj problem, pa mislim da joj treba dati sansu.
a i da ona ne piuzdi bzvz...jer stvarno nema smisla.
samo sto se mozda krivo odrazila pismeno.
ima tako ljudi koji jedno misle, ali kad napisu, cudno zvuci.
ja imam taj problem, pa mislim da joj treba dati sansu.
a i da ona ne piuzdi bzvz...jer stvarno nema smisla.
mislim da bi bilo super da njoj u čast organiziramo neki party ili neko druženje.
...život je lijep... (:
-
backspace
Kaj, samo velki ego dakle nemashops je napisao/la:ja bih samo rekla...ako smijem.
-
Plague
što pričate da cura nema smisla za humor? Ja sam odvalila na zadnji joj komentar.
htjela sam ga postat u postove za pamćenje, al reko neću jer se onomad nije htjela družit sa mnom pa nek joj bude sad. :derle:
htjela sam ga postat u postove za pamćenje, al reko neću jer se onomad nije htjela družit sa mnom pa nek joj bude sad. :derle:
a ona je htjela samo ispast kul i javno odbiti druzenje, al mislim da se jako pokajala radi toga i bed joj je:/ pa agresivnoscu sakriva svoju osjecajnu, divnu stranu. helium vodimo ljubav, a ne rat! V
...život je lijep... (:
- Helium-3
ajme koji likovi ovdje. mislim da bi Badel propao da nema takvih.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Helium-3
kako god vi kazete. 
- Helium-3
uh. pa tu stvarno nema nikoga.

pa ima, i odmah su ti bile ponudile druženje. koje si odbila. što nisi na primjer s curama sinoć izašla u Rush?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
ove su mi najjače, traže nekog za druženje - odjebu druženje, pa opet nastavljaju kukat. ccc poseban krug pakla!
...život je lijep... (:
-
Aven
Bome, u 10 dana od "bilo kakvih prijatelja" do vrlo preciznog "turn on/off". Svaka čast na autentičnosti. 
Zadnja izmjena: Aven, dana/u 16 stu 2012 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Helium-3
ljudi, ajmo malo stat na loptu. prije svega, ovo je moj topic gdje imam pravo traziti koga hocu, gdje hocu i kad hocu. shvacam da se mozda netko zeli nasaliti na moj racun i sve je to za ljude, ali ovakve upadice presle su svaku mjeru dobrog ukusa i pretvorile se u hrpu spama & trollanja. ako vec ne znate reci nesto korisno ili istinski duhovito, onda barem budite toliko principijelni da svoje "dosjetke" zadrzite za sebe i prestanete mi unistavati topic. hvala.
ovo je topic u kojem pozivaš forumašice na druženje. s toga ovo je FORUM. imamo pravo komentirat bilo koju raspravu. i ni'ko te ne podjebava, a to što si ti "osjetljiva" to je tvoj problem. bila si pozvana na druženje - odbila si - ok, e sad ko ti je kriv. i dok se god tiče teme komentirat ću tu. ON TOPIC SAM STALNO!
...život je lijep... (: