nova sam tu.i ne znam kaj sam..radi jedne profe!
- goodbye my lover
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
i ako trci za tobom, pogledaj koje hladno oruzije ima u ruci... ali ako je vatreno onda znaj da vam je sudjeno...Zbrkica je napisao/la:Poljubi je i zbriši. ( naravno gledaj da li će trčat za tobom,
gle, nemoj joj nikakva pisma davat i takve gluposti... lijepo dok ju vidish, baci ochi na pashu i to to je...
svi smo imali crusheve u svoje profesorice tak da znamo kak ti je.... i vjeruj mi, proci ce to za cas
nemoj se opterecivat sa ljubavima iz osnovne shkole, nije vrijedno
One good thing about music, when it hits you fell no pain
- goodbye my lover
- goodbye my lover
Uživam u svemu...i alkoholu...i ostalom...osim drogama..ali...i u dečkima hehedubfairy je napisao/la:i ako trci za tobom, pogledaj koje hladno oruzije ima u ruci... ali ako je vatreno onda znaj da vam je sudjeno...Zbrkica je napisao/la:Poljubi je i zbriši. ( naravno gledaj da li će trčat za tobom,![]()
![]()
gle, nemoj joj nikakva pisma davat i takve gluposti... lijepo dok ju vidish, baci ochi na pashu i to to je...
svi smo imali crusheve u svoje profesorice tak da znamo kak ti je.... i vjeruj mi, proci ce to za casokreni se oko sebe, drugi srednje si, pa uzivaj sad u izlascima, alkoholu, drogama i svemu shto ti se nudi u zadnje vrijeme po vrlo povoljnim cijenama... naganjaj dechke i djevojchad oko sebe... dam se kladit da se neshto da nac za tebe u shkoli
![]()
nemoj se opterecivat sa ljubavima iz osnovne shkole, nije vrijedno
- Jani
Možda sam idealistkinja, ali meni takva perspektiva zvuči super. Puno uzvišenije nego 'popile smo kavicu, pojele ćevape s lukom i žvalile se u autu dok su nam penzići iz obližnjeg staračkog doma virili kroz prozore'.Zbrkica je napisao/la:Baš si komplicirana![]()
Voli je tajno, voli je cijeli život a da ona ne sazna, voli kako nitko drugi ne voli. O tebi će se pisat pjesme i romani, slavit ćeš se ti i tvoja požrtvovna i tragedična ljubav
Ljepše je uzdignut ljubav u umjetničku inspiraciju. Kaj bi bilo od Petrarce da je povalil Lauru u štaglju? Ništ. Ars longa, vita brevis.
- goodbye my lover
- goodbye my lover
Petrarca nikad nebi postal ˝slavan˝.Jani je napisao/la:Možda sam idealistkinja, ali meni takva perspektiva zvuči super. Puno uzvišenije nego 'popile smo kavicu, pojele ćevape s lukom i žvalile se u autu dok su nam penzići iz obližnjeg staračkog doma virili kroz prozore'.Zbrkica je napisao/la:Baš si komplicirana![]()
Voli je tajno, voli je cijeli život a da ona ne sazna, voli kako nitko drugi ne voli. O tebi će se pisat pjesme i romani, slavit ćeš se ti i tvoja požrtvovna i tragedična ljubav
Ljepše je uzdignut ljubav u umjetničku inspiraciju. Kaj bi bilo od Petrarce da je povalil Lauru u štaglju? Ništ. Ars longa, vita brevis.
- goodbye my lover
- goodbye my lover
- goodbye my lover
- Peglam_subotom
- Status: U vezi
Ja sad krenula čitat ovu temu (da, toliko mi je dosadno...freeda je napisao/la:tamara3 je napisao/la:Kakav mir s tobom, kaj ste skupa išle na misu?
![]()
![]()
genijalno.
:sorry na offu. ne mogoh si pomoc:
Nda... i ja se ispričavam na off-u, ali to je bilo jače od mene.
- Peglam_subotom
Ovak, čitajući ovu sagu od 3 stranice, ja sam istog mišljenja kao i još jedna krolovka (kojoj zaboravih nick), da se ovdje ipak radi o nekoj "starijoj" forumašici kojoj je trenutno malo dosadno u životu. Apropos, koliko god tema ima balav prizvuk, ona (autorica) na trenutke ne zvuči tako, a 2. srednje je još jako balavo razdoblje...
S obzirom da sam i ja sama prije nekoliko mjeseci proživljavala najveću životnu dosadu i otvarala slične teme, donekle bih se držala ove teorije.
No, to je samo moje mišljenje, a ako sam u krivu- iskrene isprike autorici.
OT: Daj joj pismo! Zanima me kak bu reagirala! A nije ti ni loš onaj tamarin prijedlog da ju uhvatiš za koljeno.
Premda bih ja prije išla za sisom... 
S obzirom da sam i ja sama prije nekoliko mjeseci proživljavala najveću životnu dosadu i otvarala slične teme, donekle bih se držala ove teorije.
No, to je samo moje mišljenje, a ako sam u krivu- iskrene isprike autorici.
OT: Daj joj pismo! Zanima me kak bu reagirala! A nije ti ni loš onaj tamarin prijedlog da ju uhvatiš za koljeno.
Peglam_subotom je napisao/la: Premda bih ja prije išla za sisom...
stoje one u crkvi..
profa joj se blago nasmijesi. a ona u sebo pomisli: sad ili nikad..
pridje joj blize i znojnim dlanom primi je za sisu..
profa:
ona:
.. uspjesno pokazivanje ljubavi sisohvatom, okrunjen samarom
- Peglam_subotom
- goodbye my lover
- goodbye my lover
Ovako:hvala kaj misliš da nisam balava..i da nisam starija forumašica neg ona mlađa kak sve tu piše..tak da prihvaćam tvoju ispriku...Peglam_subotom je napisao/la:Ovak, čitajući ovu sagu od 3 stranice, ja sam istog mišljenja kao i još jedna krolovka (kojoj zaboravih nick), da se ovdje ipak radi o nekoj "starijoj" forumašici kojoj je trenutno malo dosadno u životu. Apropos, koliko god tema ima balav prizvuk, ona (autorica) na trenutke ne zvuči tako, a 2. srednje je još jako balavo razdoblje...
S obzirom da sam i ja sama prije nekoliko mjeseci proživljavala najveću životnu dosadu i otvarala slične teme, donekle bih se držala ove teorije.![]()
No, to je samo moje mišljenje, a ako sam u krivu- iskrene isprike autorici.![]()
OT: Daj joj pismo! Zanima me kak bu reagirala! A nije ti ni loš onaj tamarin prijedlog da ju uhvatiš za koljeno.Premda bih ja prije išla za sisom...
a to pismo...ufff...pa nemam hrabrosti!!!!!!!!!!!
al mi je bil dobar i još bolji onaj prijedlog da ju poljubim i zbrišem...pa dal ću vidjet da trči za mnom,,znači da oče još!
- goodbye my lover
Ameli je napisao/la:Peglam_subotom je napisao/la: Premda bih ja prije išla za sisom...to mislis ovako:
stoje one u crkvi..
profa joj se blago nasmijesi. a ona u sebo pomisli: sad ili nikad..
pridje joj blize i znojnim dlanom primi je za sisu..
profa:isuse sta ti bi?
ona:nista, samo provjeravam jel vam nadoslo mlijeko.
.. uspjesno pokazivanje ljubavi sisohvatom, okrunjen samarom
ovo je dobro...pa iduće godine bude firma njenog razreda,,kaj znaš možda ju uhvatim.
hehe,,,ne, šalim se,ja bi se rađe ljubila...
- Peglam_subotom
Srećo, pročitaj još jednom.goodbye my lover je napisao/la: Ovako:hvala kaj misliš da nisam balava..i da nisam starija forumašica neg ona mlađa kak sve tu piše..tak da prihvaćam tvoju ispriku...
al mi je bil dobar i još bolji onaj prijedlog da ju poljubim i zbrišem...pa dal ću vidjet da trči za mnom,,znači da oče još!
Možda sam ipak postavila krivu hipotezu...
Sretno, što god učinila!
- goodbye my lover
zaboravila sam staviti zareze i,da, nisam starija...bla bla..ak si mislila da to pročitam...Peglam_subotom je napisao/la:Srećo, pročitaj još jednom.goodbye my lover je napisao/la: Ovako:hvala kaj misliš da nisam balava..i da nisam starija forumašica neg ona mlađa kak sve tu piše..tak da prihvaćam tvoju ispriku...
al mi je bil dobar i još bolji onaj prijedlog da ju poljubim i zbrišem...pa dal ću vidjet da trči za mnom,,znači da oče još!![]()
Možda sam ipak postavila krivu hipotezu...![]()
Sretno, što god učinila!
Sve ok,
hvala,makar ništ ne mislim napraviti,,samo maštam,
prekasno je.