konobarici iz wimpija
- fajtericaa
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
ne znam koji je cilj tvog posta (osim poticanje nekakvog forumskog prepucavanja), no kako god - ako misliš da ću se preko foruma 'nadmudrivat', prepucavat i 'opravdavat', krivo misliš...whatever je napisao/la:Bože. I toliko ti se dopala da si zaključila da ne zaslužuje svoju temu.
Stvarno si šarmerica.
Bravo, samo tako nastavi!
- fajtericaa
samo ti daje do znanja da nije u redu da curi ne posvetis potpuno novu temu. ako je vec tolko lijepa,onda zasluzuje novu temu.zee je napisao/la:ne znam koji je cilj tvog posta (osim poticanje nekakvog forumskog prepucavanja), no kako god - ako misliš da ću se preko foruma 'nadmudrivat', prepucavat i 'opravdavat', krivo misliš...whatever je napisao/la:Bože. I toliko ti se dopala da si zaključila da ne zaslužuje svoju temu.
Stvarno si šarmerica.
Bravo, samo tako nastavi!
ja bi recimo za curu koja mi se sviđa napravila potpuno novi forum.
ali ne znam raditi forume i zato se ne zaljubljujem.
- fajtericaa
ma sve 5, svatko ima svoje načine šarmiranjafajtericaa je napisao/la: samo ti daje do znanja da nije u redu da curi ne posvetis potpuno novu temu. ako je vec tolko lijepa,onda zasluzuje novu temu.
ja bi recimo za curu koja mi se sviđa napravila potpuno novi forum.
ali ne znam raditi forume i zato se ne zaljubljujem.
hm...hm...zanimljivofajtericaa je napisao/la:no da,ako je brineta, onda sam prilicno sigurna da zapravo ipak je bizarna u pitanju. sretno vam
fajtericaa je napisao/la:no da,ako je brineta, onda sam prilicno sigurna da zapravo ipak je bizarna u pitanju. sretno vam
jebo te stvarno,to je ona 100%
sad sam i ja prilicno sigurna da si ti djevojce vidila bizarnu...
iduci put kad je vidis,odma kreni u zavodjenje,posalji joj pivo(karlovacko)
al obavezno popi i ti koju zestu da se malo opustis i kreni u komunikaciju s njom
- fajtericaa
naravno,ako imas dovoljno srece (a 99% je da ces imati) bizarnoj ce to biti 23. piva, tako da ne moras novce na svoju zesticu trositi,jer ce ona vec sama naci nacina da ti zahvali za tu pivunesquik je napisao/la:fajtericaa je napisao/la:no da,ako je brineta, onda sam prilicno sigurna da zapravo ipak je bizarna u pitanju. sretno vam
jebo te stvarno,to je ona 100%
sad sam i ja prilicno sigurna da si ti djevojce vidila bizarnu...
iduci put kad je vidis,odma kreni u zavodjenje,posalji joj pivo(karlovacko)
al obavezno popi i ti koju zestu da se malo opustis i kreni u komunikaciju s njom![]()
- fajtericaa
- whatever
Je, bitno da se prvo mene opralo samo zato što moj osobni izričaj sadrži sarkazam.
Reci, kako ti misliš da će ona pronaći POST posvećen njoj?
Misliš li da ima vremena čitati cijeli forum kako bi našla nešto što se odnosi na nju?
Danas se to tako više ne radi, moraš im prvo capsom skrenuti pozornost.
A di ćeš se bolje izraziti nego li u naslovu teme?
Otvorene samo za nju.
Pobogu.
Sve vas moram učiti.
Reci, kako ti misliš da će ona pronaći POST posvećen njoj?
Misliš li da ima vremena čitati cijeli forum kako bi našla nešto što se odnosi na nju?
Danas se to tako više ne radi, moraš im prvo capsom skrenuti pozornost.
A di ćeš se bolje izraziti nego li u naslovu teme?
Otvorene samo za nju.
Pobogu.
Sve vas moram učiti.
Epizodna uloga.
pa zasto ti mislis da bi se mi sprdale s tebom...zee je napisao/la:ili baš i ne...više mi ovo sve djeluje kao nekakva sprdnja...fajtericaa je napisao/la:uf,uf,ali da,ja sam za to da joj novi topic otvoris, to bi bilo totalno kjut![]()
fakat ti samo dajemo savjet
nista te ne kosta,otvoris joj novi topic i vidis
-
backspace
hahahahahahahaa,redjipet je grudnjak,a to da mi se pocme trest,hm,male su sanse,prije bi mi se gace mogle trest od smija,hahahahahahabackspace je napisao/la:zajebavaj ti nesquik, zajebavaj, pa kad ti mala zavede malu, pa kad ti se ređipete (šta god to značilo) počnu trest od nemoći, bit će zajebancije i smijaaaa
btw.ja nikog ne zajebajem samo curi dajem savjete
a to kaj si ti ljubomorna,to je druga stvar
-
backspace
nego, da se vratim ja na bitno, ovo s savjetima, zajebancijom, i ljubomorom što me bodeš jer ti je dosadno, gle, ja volim činjenično rješavat stvari, a činjenice su sljedeće: ta bizarna konobarica više ne tipka na ovu temu, tamara je nije banirala, znači ti si
a glede ljubomore i mene si se grdo zeznula, ma nema ti toga sa mnom, u mene samo prave ljubavi brate, u svom najuobičajenijem najpatetičnijem cmakanje-maženje-grljenje-škakljanje-ljubljenje-pipkanje-hihotanje-gađanje jastucima-vezanje lisicama-dirty dance-dirty talk-čupanje-drama-tetoviranje njenih inicijala-tetoviranje inicijala njene bake-ne smije bez mene van-ne smije ni sa mnom-i tak, klasika, sve normalno, ljubaf, ovo ono. ah joj, baš jedva čekam da si nađem svoju
hahahaa,kako si me samo brzo skuzila,backspace je napisao/la: gle, ja volim činjenično rješavat stvari, a činjenice su sljedeće: ta bizarna konobarica više ne tipka na ovu temu, tamara je nije banirala, znači ti sia vjerojatno si joj i zabranila da ide na posao... sve je meni jasno, pa nisam ja veslo sisala
a glede ljubomore i mene si se grdo zeznula
zatvorila sam je u ostavu da ne dodje u doticaj sa forumom
i da vam se ne izjada
i da,ja sad idem umisto nje na posa,u nadi da i mene neko zamjeti iza tog sanka
-
bea.zarre
Eeerm...jel ta kojim slučajem ima pirs iznad gornje usne?zee je napisao/la:nije konobarici iz vimpija...već konobarici iz Sobe, no da ne otvaram skroz novi topik, pišem ovdje...anyway...šank u Sobi mi je sad novo najdraže mjesto za izlazak
Desna strana. Njena.
Jer ako jest...
"The play was a great success, but the audience was a disaster." Oscar Wilde
- LoveAngel
- Status: U vezi
Re: konobarici iz wimpija
neznam koja ce radit danas u popodnevnoj smjeni u vimpiju,ali nadam se finoj 
Re: konobarici iz wimpija
radije naruči pivu...LoveAngel je napisao/la:neznam koja ce radit danas u popodnevnoj smjeni u vimpiju,ali nadam se finoj
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood