Da li ste spremne ići do kraja na prvom dejtu?

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
uNrEaLL
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Re: Da li ste spremne ići do kraja na prvom dejtu?

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 18:24

Inani aj me ceskaj po ruci :D

inani
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la inani » 16 vel 2011 18:27

Necu. :plazi2: Gladna sam, a tad stvarno ludo reagiram. Cek da pojedem nesto. :D
... :nesvjest:

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 18:28

Ajde jedi i ja sam agresivna kada sam gladna :haha: dobar tek:)

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 18:30

Samo malo!Znaci kad zenska rasiri noge na prvom spoju i kaze jebi me,ona je dusevno normalna,a ona koja neda nije?koji su to standardi?haloo

inani

Post Postao/la inani » 16 vel 2011 18:32

uNrEaLL je napisao/la:Ajde jedi i ja sam agresivna kada sam gladna :haha: dobar tek:)
Hvala! :pivo:

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 18:37

inani je napisao/la:
uNrEaLL je napisao/la:Ajde jedi i ja sam agresivna kada sam gladna :haha: dobar tek:)
Hvala! :pivo:
tnx ja cu sok :D

inani

Post Postao/la inani » 16 vel 2011 18:56

I jos jedan mali dodatak: sex je jedno, zaljubljenost nesto drugo, a ljubav trece. A ipak sve krece od neke privlacnosti, sto je na tjelesnoj osnovi i u jednom momentu se sve to nekako poveze. Sta ne?

The Bite of Madness
Ja sam: biseksualka

Post Postao/la The Bite of Madness » 16 vel 2011 19:00

uNrEaLL je napisao/la:Samo malo!Znaci kad zenska rasiri noge na prvom spoju i kaze jebi me,ona je dusevno normalna,a ona koja neda nije?koji su to standardi?haloo
Predmnijevajući da je ovo gore replika na moj upis, smjelo ću ustvrditi da je upravo tako. Ako se zatvorila sa ženom u četiri zida, te verbalno i djelatno očitovala sviđanje, zašto se onda odjednom uskraćuje? Igra igrice, ne želi ispasti laka, namjerava se udati? Navedeno bi imalo smisla da je na dejtu sa seoskim badžom, ali budući da moja osobica više nego evidentno ne može biti svrstana u rečenu kategoriju, da, smatrat ću je nenormalnom.

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 19:02

Vi ste pukli svi,necu da se raspravljam,misljenja su kao obraz i svatko ih ima :)

inani

Post Postao/la inani » 16 vel 2011 19:11

The Bite of Madness je napisao/la:
uNrEaLL je napisao/la:Samo malo!Znaci kad zenska rasiri noge na prvom spoju i kaze jebi me,ona je dusevno normalna,a ona koja neda nije?koji su to standardi?haloo
Predmnijevajući da je ovo gore replika na moj upis, smjelo ću ustvrditi da je upravo tako. Ako se zatvorila sa ženom u četiri zida, te verbalno i djelatno očitovala sviđanje, zašto se onda odjednom uskraćuje? Igra igrice, ne želi ispasti laka, namjerava se udati? Navedeno bi imalo smisla da je na dejtu sa seoskim badžom, ali budući da moja osobica više nego evidentno ne može biti svrstana u rečenu kategoriju, da, smatrat ću je nenormalnom.
Hm, ima nesto u tome. Bari te i navlaci cijelo vrijeme, jos te i doma dovede i onda nista, a cijelo vrijeme ti salje neke znakove. Moguce da ima problema sa samopouzdanjem. Tako si ja to tumacim.

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 19:14

Cura koja se nece jbt odmah,nece te ni barit,niti doma vodit,pobrkali ste loncice :roftl:

inani

Post Postao/la inani » 16 vel 2011 19:16

A tko zna sto joj se moze dogoditi dok dodjete doma. Mozda se sjeti svih maminih savjeta: ne dete drago odmah na prvom spoju.. :haha: :haha:

The Bite of Madness

Post Postao/la The Bite of Madness » 16 vel 2011 19:29

inani je napisao/la: Hm, ima nesto u tome. Bari te i navlaci cijelo vrijeme, jos te i doma dovede i onda nista, a cijelo vrijeme ti salje neke znakove. Moguce da ima problema sa samopouzdanjem. Tako si ja to tumacim.
Rekla bih da si u pravu. U svakom slučaju, ne treba joj ljubavnica, nego psihologinja, psihijatrica, life coach, tarot-majstorica, tumačiteljica snova, hipnotizerka, whatever. Skromno ću nadodati da bih, primjenjujući određena znanja i vještine, mogla pripomoći u saniranju navedene tegobe, ali budući da ne miješam posao i ljubav, turn off bi ostao.

michelle

Post Postao/la michelle » 16 vel 2011 19:33

vjerojatno ne, jer su mi prvi susreti u živo s nekim općenito prenapeti u nekom drugom smislu pa bi me to malo kočilo :cool2:

EDIT: sad sam pročitala što ste gore iznad pisale... nisam znala da ste po zanimanju psihologice (neke jel)... o bože... help me, save me... I'm not normal... so they say :nesvjest:
:D

Uliana

Post Postao/la Uliana » 16 vel 2011 19:46

pa...ne idem baš do kraja. :sramise:

malo je vjerojatno da uopće dočekam sretan svršetak 1. dejta jer se cure obično dignu usred razgovora i ostave me samu za stolom, sa golemim neplaćenim računom.

na prvom dejtu, ako se sve kockice poslože (a imam na papiriću napisane sve upute kako se trebam ponašati i što raditi) idem do broja 4, a ako je baš jako nabrijana situacija onda popijem nešto žestoko da me presječe - ugasim svjetlo, zatvorim oči, ispušem nos i idemo čak do broja 5 :sramise:

ako ne slomim vrat nakon takvog sudbonosnog događaja; okrenem se na trbuh i sretno hrčem.
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 19:49

Uli :roftl: ajmo radje hraniti macke lutalice :)

aquarius001
Status: Solo

Post Postao/la aquarius001 » 16 vel 2011 19:53

Ameli je napisao/la:Mnogo toga :D
spremaš novu večeru?
Možda........hoćeš doći ;)
≈ budi moja voda ≈

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 19:58

Uli kad ih nahranimo,sjednemo na klupu u parku,ja izvadim depni cesalj,pa te pocesljam,pa ti mene :roftl: ti pusi nos,ja cu piskit cuceci kraj klupe :roftl: legni na trbuh na klupu,ja na tebe u dvoje je toplije :roftl:

aquarius001

Post Postao/la aquarius001 » 16 vel 2011 20:07

The Bite of Madness je napisao/la:Ako postoji uzajamna privlačnost, da. Ne vidim smisao otezanja i uskraćivanja, osim zbog eventualnih tehničkih poteškoća tipa obilne menstruacije. U suprotnom, da u trenutku dinamične radnje posegnem rukom u smjeru izvjesnih područja, a ona sramežljivo kaže 'ne, ne poznajemo se dovoljno', to bi mi bio veoma jak, možda i odlučujući turn off, pomislila bih da nije duševno normalna.
:haha:
≈ budi moja voda ≈

Uliana

Post Postao/la Uliana » 16 vel 2011 20:09

@Unreal

onda nam dođu 2 skinsa i kažu:" Dobro veče` lezbe!"
Idem trenutak samo, popravit šminku malo!!

uNrEaLL

Post Postao/la uNrEaLL » 16 vel 2011 20:13

Uliana je napisao/la:@Unreal

onda nam dođu 2 skinsa i kažu:" Dobro veče` lezbe!"
lol onda ja izvadim bazuku i kazem dobro vece buuUuuM i nastavimo spavati :roftl:

The Bite of Madness

Post Postao/la The Bite of Madness » 16 vel 2011 20:20

michelle je napisao/la:vjerojatno ne, jer su mi prvi susreti u živo s nekim općenito prenapeti u nekom drugom smislu pa bi me to malo kočilo :cool2:

EDIT: sad sam pročitala što ste gore iznad pisale... nisam znala da ste po zanimanju psihologice (neke jel)... o bože... help me, save me... I'm not normal... so they say :nesvjest:
Dugujem ispriku, bit će da sam suviše rezolutno ustvrdila moguću 'nenormalnost'. No, ionako nisam psiholog, ni psihijatar, imam određena znanja i bavim se nečim srodnim, ali ipak nisam u oficijelnim strukturama, što mi omogućuje da se časno izvučem na laičko nabadanje.-;)
Naime, da pojasnim, hipotetičku situaciju iz uvodnog posta procjenjivala sam isključivo subjektivno, iz sasvim osobnog aspekta. Veoma sam strastveno biće i fizička dimenzija odnosa izuzetno mi je važna, te stoga inkliniram sličnim partnericama. I kad takvu nađem, stvarno je čudno, ako nakon verbalnog i činidbenog izgaranja, dotična odjednom klone i stane se nećkati.
Ljudi se razlikuju i sasvim je razumljivo da ima žena koje su možda flegmatične ili daju prednost racionalnom promišljanju ili su manje sigurne u svoje želje i mogućnosti, ali s takvima teško da ću zaglaviti nasamo u četiri zida.

Yeci

Post Postao/la Yeci » 16 vel 2011 20:23

što se uopče podrazumijeva pod dejt?
meni taj pojam nikad nije bio jasan :shrug:
Dejt bi bilo nešto što kontradiktira spontanosti ?

OT: Nemam pojma, vjerojatno ovisi o tome kakve su okolnosti i o tome što meni spada pod 'dejt', ili
tek ovisi o dozi dopamina, ili se dopamin može svrstati u okolnosti, lol
Any, sudržavam se o preciznijeg odgovora
Don't talk about life, live it.

phos

Post Postao/la phos » 16 vel 2011 20:29

koji disfunkcionalan odgovor :D
mogu ja sad drobiti gluposti, izigravati moralistu ili totalnu sprotnost, ali ono sto znam je da su moguca oba scenarija.
i da se desi klik i dese se nemoralne radnje, a s druge strane moze se desiti i klik na nekom drugom podrucju,pa cemo cijelu vecer pricati o kukicanju i na kraju zajedno i upisati tecaj kukicanja i postati best friends.
nekako mi ipak to ovisi o osobi.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupaslika
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba :D - autor nepoznat

aquarius001

Post Postao/la aquarius001 » 16 vel 2011 20:32

The Bite of Madness je napisao/la:
michelle je napisao/la:vjerojatno ne, jer su mi prvi susreti u živo s nekim općenito prenapeti u nekom drugom smislu pa bi me to malo kočilo :cool2:

Dugujem ispriku, bit će da sam suviše rezolutno ustvrdila moguću 'nenormalnost'. No, ionako nisam psiholog, ni psihijatar, imam određena znanja i bavim se nečim srodnim, ali ipak nisam u oficijelnim strukturama, što mi omogućuje da se časno izvučem na laičko nabadanje.-;)
Naime, da pojasnim, hipotetičku situaciju iz uvodnog posta procjenjivala sam isključivo subjektivno, iz sasvim osobnog aspekta. Veoma sam strastveno biće i fizička dimenzija odnosa izuzetno mi je važna, te stoga inkliniram sličnim partnericama. I kad takvu nađem, stvarno je čudno, ako nakon verbalnog i činidbenog izgaranja, dotična odjednom klone i stane se nećkati.
Ljudi se razlikuju i sasvim je razumljivo da ima žena koje su možda flegmatične ili daju prednost racionalnom promišljanju ili su manje sigurne u svoje želje i mogućnosti, ali s takvima teško da ću zaglaviti nasamo u četiri zida.
Uh, a ja se ponadala da si tarot - majstorica ili hipnotizerka :shock2: !
Sviđa mi se tvoj stav - my point exactly!
≈ budi moja voda ≈

michelle

Post Postao/la michelle » 16 vel 2011 20:40

The Bite of Madness je napisao/la:Dugujem ispriku, bit će da sam suviše rezolutno ustvrdila moguću 'nenormalnost'. No, ionako nisam psiholog, ni psihijatar, imam određena znanja i bavim se nečim srodnim, ali ipak nisam u oficijelnim strukturama, što mi omogućuje da se časno izvučem na laičko nabadanje.-;)
za sebe uvijek možeš reći kako bi ti to, jer imaš svoje razloge zašto bi ti to tak, no neki to nebi tak iz nekog svog razloga i to je isto oke... ne treba odma lijepit neke etikete... zašto ti drugačiji nebi ostali jednostavno neetiketirani... !?! samo sam na to htjela ukazat... isprika prihvaćena ;)

The Bite of Madness

Post Postao/la The Bite of Madness » 16 vel 2011 20:44

aquarius001 je napisao/la: Uh, a ja se ponadala da si tarot - majstorica ili hipnotizerka :shock2: !
Sviđa mi se tvoj stav - my point exactly!
Donekle se razumijem u tarot i mnoge druge razbibrige okupljene pod rodnim pojmom alternative, a moram priznati da sam, između ostalog, i hipnotizerka. Ako želiš seansu, samo reci.-;)
Sviđa mi se što ti se sviđa. Moj. Stav. :ruza:

melted_sun

Post Postao/la melted_sun » 16 vel 2011 21:42

nisam. tj.možda nekad zvučim ka da jesam, ali nisam. već unaprijed znam da bi se ustrtarila ako toga nekoga ne poznajem malo bolje.skupila bi jaketu i utekla doma uz neku jadnu izliku :D

Yeci

Post Postao/la Yeci » 16 vel 2011 21:49

phos s,t,c,
nije ni blizu disfunkcionalnom, nisi još imala prilike pročitati takav
što je to uostalom nemoralna radnja?
nekako mi se čini da je ta izjava pre empiristička za moje ukuse :D
:peace:
Don't talk about life, live it.

plavo 777 oka
Kontakt:

Post Postao/la plavo 777 oka » 16 vel 2011 23:36

ako mi se svidi da,kod mene nema bi nebi.dok sam bila mladja nisam ali sad ne vidim u tome prepreku.to je jednostavno kemija ...

Odgovorite