jel to ona sestra od Alana?JanaFern je napisao/la:o da...Amor je napisao/la:to vrijedi i za tebe. ti si pak krvopija svoje vrste.![]()
šteta što je Betty Ford preminula, sigurno bi ovdje našla materijala za otvaranje nekog novog centra...
onoj cije ime se toliko spominje da ja necu
Re: onoj cije ime se toliko spominje da ja necu
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
ma vraćam se ja na svoju temu nespominjanja imena, ovdje ću još u gužvi pokupit metak u čelenku!
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
ne treba meni nikakav centar, samo me zivot nije prevec mazio pa sam tankih zivaca i eksplodiram na gluposti. slobodno ti zato potrazi kakav centar za lijecenje od arogancije.JanaFern je napisao/la:o da...Amor je napisao/la:to vrijedi i za tebe. ti si pak krvopija svoje vrste.![]()
šteta što je Betty Ford preminula, sigurno bi ovdje našla materijala za otvaranje nekog novog centra...
ae, baš ta!phos je napisao/la:jel to ona sestra od Alana?
ne treba tebi tema!bašja je napisao/la:ma vraćam se ja na svoju temu nespominjanja imena, ovdje ću još u gužvi pokupit metak u čelenku!
takav centar ne da ne postoji, nego se nikada ni neće otvorit! to je neizlječiv fenomen!Amor je napisao/la:ne treba meni nikakav centar, samo me zivot nije prevec mazio pa sam tankih zivaca i eksplodiram na gluposti. slobodno ti zato potrazi kakav centar za lijecenje od arogancije.
JanaFern je napisao/la:ae, baš ta!phos je napisao/la:jel to ona sestra od Alana?
ne treba tebi tema!bašja je napisao/la:ma vraćam se ja na svoju temu nespominjanja imena, ovdje ću još u gužvi pokupit metak u čelenku!
Amor je napisao/la:ne treba meni nikakav centar, samo me zivot nije prevec mazio pa sam tankih zivaca i eksplodiram na gluposti. slobodno ti zato potrazi kakav centar za lijecenje od arogancije.
takav centar ne da ne postoji, nego se nikada ni neće otvorit! to je neizlječiv fenomen!
gle, samo se jos nemoj ti ljutiti. od kud da ja znam sto je u tvojoj glavi i dali stvarno mislis nesto dobro ili lose.
nešto za onu čije se ime ne spominje...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V6NVnKFy ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V6NVnKFy ... re=related[/youtube]