Mislim da inače ne slušaš cajke jer ne izgledaš tako, previše si čupava i tomboyish ali i jer te često vidim u autu i pjevaš nešto što zvuči kao rock osim jednom kad sam skužila na semaforu da se radi o tome da te netko laže kao i Alku Vuicu u njenom hitu. I krećeš na uzbrdici kao da je ravno tamo kod tehničkog faksa.
Vidjela sam te i sa psom više puta i nedavno u Plodinama kako raspravljaš s nekom starijom ženom valja li taj mladi krumpir i kako su naranče dobre ali ona ima gastritis pa ipak ne.
Ne mogu te više toliko viđat i nadat se da ćeš me ikad skužit jer ili si teški egocentrik ili introvert ili aseksualna ili kombinacija. Ali lijepo se smiješ pa se nadam da si normalna i zato te evo tražim.
Sad kako da se prepoznaš ako stalkerski opisi dosad nisu urodili klikom: imaš crnu kraću čupavu kosu. Zelenu jaknu u dvije nijanse zelene. Smeđe oči. I ono, ima te za voljeti. Pas ti ima crne točke. Auto ti je crvene boje. I ne obraćaš pozornost na ljude oko sebe. Na tome bi mogla poradit ili ću drugi put iskočit pred tebe i pravit se da se poznajemo tako da ti bude neugodno jer me ne znaš a dam se kladit da ti se to često dogodi jer i one koje znaš zaboraviš.
Bolje ti je da se javiš sama.