Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Pokušavam zadnjih dana ustvrditi tko sam i što sam pa eto mene ovdje.
Ako postoji neka djevojka koja želi jednu večer izaći na dejt, neka se javi. Ja vodim, probat ću biti smooth, no klaun sam u duši.
Ono što mogu zagarantirati su smijeh... smijeh... i još smijeha!
Volim kokice i crno vino!
Moze da evo gledan karte iz Dublina za Tenerife za 30 e , dole je smjestaj pristojan jedno 7 dana za 200/300 eura ,za hranu nebrinem jer mi frend drzi desetak restorana dolje pa mozemo da jedemo u bilo kojem. Onda kad da karte rezerviram
Lagadema..leopard koji je zaspao sa mladucem pavijana..grijala ga i spasila..svog prirodnog neprijatelja..to mi je najljepsi dokumentarac ikad..sjetila sam se kad sam vidjela nick..bas lijepo..
On topic..sretno sa spojem..nadam se da ce se naci neka zanimljiva curka..pozz
Lagadema..leopard koji je zaspao sa mladucem pavijana..grijala ga i spasila..svog prirodnog neprijatelja..to mi je najljepsi dokumentarac ikad..sjetila sam se kad sam vidjela nick..bas lijepo..
On topic..sretno sa spojem..nadam se da ce se naci neka zanimljiva curka..pozz
I meni je to najdrazi dokumentarac ikad.
Cak sam i plakala
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....