jedna sa tim očima...

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Aryana Tarfal Kan

jedna sa tim očima...

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 08 ožu 2007 07:32

Vidjeh je u Močvari, vidjeh je u Jabuci...mislim da me nije previše šljivila, ali mene prođu trnci kad je pogledam, specijalno oči. Ima neku poludugu kosu, punija je i ima prodoran pogled. Jeste da takvom opisu može odgovarati veći broj cura, ali, ne znam je li mnogo njih takvih bilo prošle subote u Jabuci...bila je s nekim tipom, ali nikako mi nisu izgledali kao da su zajedno ili kao da će išta biti.
Godamn, is she a dyke? :o Kakve sam sreće, sigurno je strejt k'o daska. šta da radim ako je vidim slj. put? Mrzim te ulete, šta da joj kažem ako joj odlučim prići? Ja ne znam to. "Ej bok, ja bih te htjela upoznati." Upoznamo se, i? Ma ne znam ja to. Help me, please :D

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 08 ožu 2007 21:07

sam je gledaj i gledaj i...gledaj. to ce vec nekaj isproducirat, bu te i ona pocela gledat...a dotad ces se vec nesto smislit.
zvir i bestimja.

mayflower!

Post Postao/la mayflower! » 09 ožu 2007 12:43

gledaj ju tak da te primijeti. onda sljedeći put možeš lijepo kimnuti na pozdrav (jer ste se skužile pa se znate), a uvijek imaš i temu za ulet (svaki pravi ulet zapravo bi trebao biti razgovor): je li i tebi bio super bend ili dj/si vidla onu šoru ispred/super ti je bila ona košulja prošli put/meni je baš bilo glupo onda u Jabuci...

crispy
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la crispy » 09 ožu 2007 12:51

eto, cure su ti dobro rekle......kreni pogledom :) ak ti uzvrati, nasmijesi se.....pa ces vidjeti reakciju :)
... zauvijek promijenilo se sve ... odjednom ti ...
slika

I opet sam oživija imam force se borit
sad živim za taj osjecaj za ljubav izgorit

Malena

Post Postao/la Malena » 09 ožu 2007 13:36

koje stare iskusnjare :D
drinkin' wine, killin' time, sittin' in the summer sun...

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 09 ožu 2007 14:24

Hvala cure, super savjeti! Ali kakve sam ja sreće, nije lez...ali dok ne pokušam s ovim, neću ni znati, zar ne?

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 09 ožu 2007 14:42

no dobro kakve su ovo pizdarije?? :D
gdje je nexus kada ga čovjek treba?
parafrazirat ću ga: uvali joj jezičinu! :cool:

ma šalim se, sretno! :)
slika
I'm normal enough to know that I'm weird...
But too damn weird to do anything about it!

noise

Post Postao/la noise » 09 ožu 2007 18:16

Malena je napisao/la:koje stare iskusnjare :D
:D :D :D :D
slika
I take pleasure in...

U trenutku kad sam poceo pisati ovu recenicu iskreno sam pomislio da imam nesto zanimljivo reci, kad ono, evo kamo to vodi.

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 09 ožu 2007 21:38

weirdo je napisao/la:no dobro kakve su ovo pizdarije?? :D
gdje je nexus kada ga čovjek treba?
parafrazirat ću ga: uvali joj jezičinu! :cool:

ma šalim se, sretno! :)
Misliš, a? :D S jednom sam curom bila tako samopouzdana i pozvala je na kavu, a ona mi reče: "Ja ti imam dečka! Događalo mi se da mi je žena teoretski privlačna..." Možda da s ovom preskočim taj razgovor i odmah krenem s teorije na praksu, a? :D

nexus 6
Spol/rod: muško
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la nexus 6 » 10 ožu 2007 01:46

Tak je, ono, bulji u nju non stop ko da nisi normalna baš, tak da si još i pomisli da si potencijalni psihopat. Još i nabaciš neki oštri ubilački pogled. Ne vidim zakaj bi to uvijek trebali biti neki mili i sexy pogledi, radije je osvoji svojom originalnošću.
Ak se ipak slučajno prestraši i pobjegne, a ti brže bolje trk za njom van i eto, uspjela si je dobit nasamo, naravno kad je sustigneš u tom sumanutom bijegu za vlastiti život.
I`m in touch with humanity.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 10 ožu 2007 01:54

eto, vrlo jednostavno ili je kresni toljagom, pljuni tu i tamo. slutičino životno iskustvo nalaže da je ženama jako interesantno kada su nekome odbojne, nije im jasno. pazi koje su to frustre, jebote kak to da ona tebi nije zgodna, super itd... konkretni odjeb pravi je put do njenog srca.
dakle, samo radikalno i obavezno jezikom, ili je popljuješ ili joj uvališ jezičinu. to j' to, nemere nikako bit jednostavnije.
slika

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 10 ožu 2007 08:57

wow...ni od cosmopolitana ne bi dobila bolje savjete :D (da li se uopće tamo daju takvi savjeti? pretpostavljam da da).

I nexus, stvar je riješena jer ja nikad ne izigravam nikakve mile i sexy poglede. Kad me netko zanima, gledam kao da me zanima.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 10 ožu 2007 14:37

eto, drago mi je da smo to riješili.
neeeeeeeeeeeeeeext!!!
:D
slika

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 10 ožu 2007 16:04

hahaha :D a da jednostavno nasrnem na nju, zavežem je konopcem i odvedem negdje gdje možemo biti same? I po mogućnosti je ne odvežem,? :D

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 10 ožu 2007 16:12

ne znam , za mene je jedna preko posrednika izjavila da imam usne koje su kao stvorene za ljubljenje, da bi me odvela u neko sklonište i jebala dok ne umre. sad ne znam, tko točno ona ili ja. ugl... nikada se nismo upoznale... ne znam dali ti to šta govori.
mislim da vezanje treba sačuvati za drugi spoj.
:D ali...ja sam samo jako tradicionalna :roftl:
slika

jabooka

Post Postao/la jabooka » 10 ožu 2007 17:58

konzervativko :roftl:
postoji.jedna.bizarnija.stvar.od.incesta.i.pedofilije.
zove.se.ocinstvo.
sastoji.se.u.tome.da.napravis.dijete.zatim.ga.volis.a.nikad.s.njim.ne.spavas.

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 10 ožu 2007 18:11

da, weirdo, mislila sam da si pre weird da budeš tako konzervativna. vezanjeza drugi spoj? Ma daaaaj :D Ja ću nju vezati i prije prvog spoja, a kamoli drugog. :D
Ma je, mo'š mislit'. Usrat ću se k'o grlica i samo piljiti u nju, a onda ću saznati da je strejt.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 10 ožu 2007 18:55

jabooka31 je napisao/la:konzervativko :roftl:
jelda ? :o totalno :roftl:
a hahahaha :D :D :D
slika

mala_od

Post Postao/la mala_od » 11 ožu 2007 10:40

krpica + anestezija (je li eter?) = iskoristi to dijete dok možeš
ostavi joj broj moba, sa porukom nadam se da ti se svidjelo :D, a neće se nićeg sječat....

al će ju zanimat kaj se dogodilo i ziher će ti se javiti!!!!!!
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 11 ožu 2007 10:58

mala_od je napisao/la:krpica + anestezija (je li eter?) = iskoristi to dijete dok možeš
ostavi joj broj moba, sa porukom nadam se da ti se svidjelo :D, a neće se nićeg sječat....

al će ju zanimat kaj se dogodilo i ziher će ti se javiti!!!!!!
Zakon! Ne moram smišljati pričice i sramotiti se zbog teško smišljenih gluposti. Lagano, brzo, efikasno. Thank you! :D

dev

Post Postao/la dev » 11 ožu 2007 23:36

Jucer na rucku, negdje u Zg, je bila jedna plavih ociju i plave kratke kose, ja je gledala i gledala..i ona mene...sjedila nasuprot meni ...ali imala sam prsten na krivom mjestu :(

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 11 ožu 2007 23:49

kaj to znaci...to s prstenom?
zvir i bestimja.

weirdo
cudnovata

Post Postao/la weirdo » 12 ožu 2007 00:04

lezbe nose prsten na palcu , kak to ne znaš? *lupaseočelo* to je malte ne znak za raspoznavanje iz aviona!!! :o
like, lezbe uopće ne nose prstenje da im isto ne bi negdje zapelo... i oklen vam uopće perverzne ideje da palac ne može poslužiti u koječemu...
:D :D
slika

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 12 ožu 2007 00:19

(wellll....ja sam s palcem vidla...boga :D :D ) znam puno cura koje nose prsten na palcu a nisu gej like...nimalo :o
zvir i bestimja.

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 12 ožu 2007 13:47

i šta ako nekoj gej curi smeta prsten na palcu ali joj je ugodno s prstenom na npr. kažiprstu? Čula sam tu teoriju. Čula sam i da se lezbe prepoznaje (a i muške gejeve) po piercingu na obrvi. Jebote, koliko je onda gej ljudi.... :D

mala_od

Post Postao/la mala_od » 12 ožu 2007 14:24

Ma daj, to su sve gluposti...da li bi po meni ikada rekla da sam lez...ma molim te...da da i kuži se ak te pogleda...čim te pogleda znaš da je gej...bajke za malu djecu!!!!
Zaključak večeri: piva + jagode + šlag = zakon kombinacija...ja nisam imala želučanih tegoba

Aryana Tarfal Kan

Post Postao/la Aryana Tarfal Kan » 13 ožu 2007 07:42

Točno to. Ne. ima gej ljudi koji očajnički žele naći nekoga i znaju da smo u manjini pa onda izmišljaju pričice prepoznavanja. Doživjela sam sto puta da za nekog mislim da je gay pa se ispostavi da nije i obratno. koliko god neki očajnici žele na taj način naći nekoga, to nije uvijek moguće. Nema recepta, ni prstena na palcu ni ništa...

Gost

Post Postao/la Gost » 13 ožu 2007 08:05

Bas tako, izmisljene oznake kako bi se medusobno prepoznavale ili kako bi se jos vise naglasila necija seksualna orijentacija...ajme majko mila...pa kaj si ne olaksaju i jednostavno napisu na celo da su gej...i problem rijesen!
znam patentirat cu naljepnice sa nekom oznakom pa ce se moc prepoznavat...znas ono kak na autu imas oznaku drzave... :D

mala_od

Post Postao/la mala_od » 13 ožu 2007 08:06

Anonymous je napisao/la:Bas tako, izmisljene oznake kako bi se medusobno prepoznavale ili kako bi se jos vise naglasila necija seksualna orijentacija...ajme majko mila...pa kaj si ne olaksaju i jednostavno napisu na celo da su gej...i problem rijesen!
znam patentirat cu naljepnice sa nekom oznakom pa ce se moc prepoznavat...znas ono kak na autu imas oznaku drzave... :D
ovo bjeh ja

dev

Post Postao/la dev » 13 ožu 2007 16:10

Ne radi se o tom prstenu..prstenu prepoznavanja

Odgovorite