prolazis kraj faksa, zd
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
prolazis kraj faksa, zd
prosla si jucer s nekim rusakom, nemam pojma ustvari, mislim da imas kratku plavu kosu..malo mi je bilo maglovito u glavi pa nisam bas dobro vidila
danas si cini mi se bila u kratkim rukavima ispred faksa kraj mora. uglavnom ako si brucosh ili ako si ti ona koja lijepi plakate
po panoima, slobodno se javi ako si za izlazak ili nesto s nama 
ex invalid_user
Re: prolazis kraj faksa, zd
Opet nisi nosila naočale?uma je napisao/la:malo mi je bilo maglovito u glavi pa nisam bas dobro vidila![]()
Btw. Kakva kosa? I kakav ruksak? I oko koliko?
I might have informations.
-
dalanija
oprosti, to sam ja. sada sam vidjela poruku. slobodno me uhvati kad god hoces- sa mnom to nije bed. neces me vidjeti nigdje drugdje nego pored mora u pauzi medju predavanjima. poslije idem kuci. trenutno mi tako pase. ako popravim biciklo- bit ce ti malo teze kontaktirati me, al probaj....
ne lijepim plakate, nemam bijelu jaknu- gornji dio trenerke. da, visim u kratkim rukavima i nisam brucosica.
veselim se upoznavanju.
ne znam sto jos napisati. na pp ti napisem i kako se zovem.
i par stvari o sebi, da nemas potrebu pitati nekog nesto o meni. ne volim ogovaranja. sve sto zanima- pitaj.
ne lijepim plakate, nemam bijelu jaknu- gornji dio trenerke. da, visim u kratkim rukavima i nisam brucosica.
veselim se upoznavanju.
ne znam sto jos napisati. na pp ti napisem i kako se zovem.
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
evo poslala sam i ja tebi broj na PP pa javi ako ti bude dosadno medju predavanjima il nesto, mi smo friendly raspolozeni & za kavu uvijek, a visimo uglavnom u coffee loungea izmedju predavanja 
anyway, vec sam zaboravila kako izgledas pa sorry ako se ne javim, a cesto sam i u svom filmu. coravost nije iskljucena.
ajd vidi PP.
anyway, vec sam zaboravila kako izgledas pa sorry ako se ne javim, a cesto sam i u svom filmu. coravost nije iskljucena.
ajd vidi PP.
ex invalid_user