Tražim nekoga

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
tajana

Tražim nekoga

Post Postao/la tajana » 16 lis 2008 01:53

Bok,cure!Nova sam u svemu ovome,ne znam kako početi.Imam 25 godina,a vjerovatno ću zvučati poput šiparice.Još od 15.godine sam svjesna da me privlače žene,no zahvaljujući konzervativnoj sredini iz koje dolazim,to,kao i mnoge druge stvari koje me čine potpunom osobom morala sam zatomljavati u sebi.Sada,nakon 10-ak godina kontakta sa suprotnim spolom,par neuspješnih dugih veza,nalazim se na nekakvoj prekretnici.Za to vrijeme sa ženama je bilo samo par flertova,vjerovatno i iz razloga jer nisam imala priliku u svojoj sredini doći u kontakt sa zanimljivim curama.
ovdje sam jer bih htjela upoznati posebnu osobu.Što se tiče izgleda,možda je malo čudno,ali ja sam femme i privlače me iste takve žene.Idealnu Nju zamišljam kao lijepu,vitku,privlačnu,ali prije svega toplu osobu.Nekoga pored koga bih se osjećala željenom,prihvaćenom.

Nadam se da će puno ljepše stvari uslijediti nakon ovog,pomalo nespretnog uvoda[/list]

whatever
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la whatever » 16 lis 2008 02:03

sretno. s razmakom.
Epizodna uloga.

whatever

Post Postao/la whatever » 16 lis 2008 02:08

ne, oprosti. fakat.
da.

nadam se da ćeš najti to kaj tražiš. živila!
Epizodna uloga.

Gost

Post Postao/la Gost » 16 lis 2008 12:43

:mase: :mase: :mase:

tajana

Post Postao/la tajana » 16 lis 2008 14:26

ne znam baš opisati dobro to što tražim,ali znam da bih prepoznala čim bih vidjela :kiss2:
prije svega tragam za nekom emotivnom bliskošću,razumijevanjem, toplinom,međusobnom podrškom.što se tiče seksuale sklonosti,mislim da se mogu deklarirati kao biseksualka,s tim da stvarno nemam iskustva sa ženama.
pored muškaraca u svom životu uvijek sam se nekako osjećala samom,nije to bilo to.
nisam tip koji vrši pritisak,ništa NE MORA biti,ali su sve opcije otvorene.i da,htjela bih osjetiti onu neku posebnu kemiju između žena.kod mene je dosad uglavnom bila jednostrana :( valjda jer su sve bile hetero :x ili sam ja bila previše bojažljiva da poduzmem prvi korak.
jedino obostrano iskustvo bilo je sa jednom prelijepom curom,za koju se kasnije ispostavilo da je imala neke čudne motive,vjerovattno je htjela samo neki produženi one-night stand.a ja se zaljubila kao kreten :oops:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 16 lis 2008 14:33

tko trazi taj i nadje..sretno u trazenju..a za "ljepljenje "na sr8use,no sto reci :D bilo je..a je bilo je :roll: ..al nikad dobro :o

chemistry_girl
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Post Postao/la chemistry_girl » 16 lis 2008 15:48

Potpuno te kužim.Iste gluposti i ja proživljavam upravo sad(pogotovo onaj dio sa str8 curama) pa nisi jedina.Sve u svemu znam kako ti je. :roll:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 16 lis 2008 15:52

ponekad mi secini da smo tvrdglave mazohistice..znas da je nedostupno,al ides glavom kroz zid.- :o

Gost

Post Postao/la Gost » 16 lis 2008 16:00

Ameli je napisao/la:ponekad mi secini da smo tvrdglave mazohistice..znas da je nedostupno,al ides glavom kroz zid.- :o
Upravo to

tajana

Post Postao/la tajana » 16 lis 2008 21:49

mazohistice,točno.
ja upravo takav pojam ljubavi u svojoj glavi nastojim korigirati.ne znam otkud mi dojam da je ljubav prava samo ako je destruktivna,ponekad neuzvraćena,opsesivna..to je valjda ostalo još od najranijih mladenačkih dana.Ljubav bi trebala biti nešto sasvim drugo-jednak omjer davanja i primanja,podrške i uzajamnog prihvaćanja.Ali ja o ljubavi mogu govoriti samo teoretski.Praktičnog znanja nažalost nemam uopće :(
kad se osvrnem na svoje veze,sad sa sigurne distance,ta tvrdnja doista je na mjestu.Nadam se da će se ipak jednom i to promjeniti

stanica prema suncu

Post Postao/la stanica prema suncu » 16 lis 2008 21:56

doobrooo.....trazis stariju ili mladu?? ili to nije bitno?? :cvjetic:

tajana

Post Postao/la tajana » 16 lis 2008 22:30

nije baš previše bitno.ovisi o osobi.mada mi ima nešto u ženama u srednjim tridesetima :D njihov stav,samosvijest...naravno,to je individualno

BlueNight

Post Postao/la BlueNight » 16 lis 2008 22:33

Pa sto je ovo? Danas je navala na starije tete! Jos malo pa nestalo. :)
:aha:

duhsaplavimokom

Post Postao/la duhsaplavimokom » 16 lis 2008 22:39

pa baš si razmišljam i ja nekaj :D :D :D
rasprodaja biće :D :D
morat ću da neko okupljnje napravim u molu :D :D :D
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

BlueNight

Post Postao/la BlueNight » 16 lis 2008 22:49

Sto je to u molu?
Tajana, iz ZG si?

tajana

Post Postao/la tajana » 16 lis 2008 22:58

nažalost,nisam.trebala sam upisati fakultet tamo,ali iz financijskih razloga sam se morala vratiti u svoju konzervativnu homeland. :(
neko sam vrijeme živjela u zg,predivan grad.

BlueNight

Post Postao/la BlueNight » 16 lis 2008 23:07

Steta sto nisi iz metropole.
Ali opet, mozda je "u molu" negdje blizu tvog homelanda :?

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Re: Tražim nekoga

Post Postao/la Kroacija » 16 lis 2008 23:54

tajana je napisao/la:Bok,cure!Nova sam u svemu ovome,ne znam kako početi.Imam 25 godina,a vjerovatno ću zvučati poput šiparice.Još od 15.godine sam svjesna da me privlače žene,no zahvaljujući konzervativnoj sredini iz koje dolazim,to,kao i mnoge druge stvari koje me čine potpunom osobom morala sam zatomljavati u sebi.Sada,nakon 10-ak godina kontakta sa suprotnim spolom,par neuspješnih dugih veza,nalazim se na nekakvoj prekretnici.Za to vrijeme sa ženama je bilo samo par flertova,vjerovatno i iz razloga jer nisam imala priliku u svojoj sredini doći u kontakt sa zanimljivim curama.
ovdje sam jer bih htjela upoznati posebnu osobu.Što se tiče izgleda,možda je malo čudno,ali ja sam femme i privlače me iste takve žene.Idealnu Nju zamišljam kao lijepu,vitku,privlačnu,ali prije svega toplu osobu.Nekoga pored koga bih se osjećala željenom,prihvaćenom.

Nadam se da će puno ljepše stvari uslijediti nakon ovog,pomalo nespretnog uvoda[/list]
jesi i ti iz garesnice? :o
ex invalid_user

whatever

Post Postao/la whatever » 17 lis 2008 12:22

:lol: :lol: :lol:
Epizodna uloga.

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati

Post Postao/la Kroacija » 17 lis 2008 13:22

a sto se ti cerish, ha? imas neke predrasude prema garesnica-pipl?
ex invalid_user

whatever

Post Postao/la whatever » 17 lis 2008 13:23

da. ne znaju koristit razmak.
...među zubima. :o
Epizodna uloga.

Odgovorite