Untitled

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
Poppy the gay

Untitled

Post Postao/la Poppy the gay » 01 srp 2009 23:34

Dopustate li sebi da osjetite nesto prema nekome ko vas mozda zanima ali niste sigurni u tu osobu?.. Ja ocito da, normalno ispala sam povrijeđena ali imam osjecaj da je sve kao neki vrtlog proslo, cudno :( .. bojite li se ponekad biti sami? Kao kada vidite da sve prolazi pored vas.. a vi opet imate osjecaj da se ne micete i da cekate neku osobu, i svaki put kada ste s nekim znate da to nije to... jel ludim?.. il' jednostavno trebam nekoga?.. Ili je nesto sasvim drugo pa sam skroooz pukla :cry: :eek:

stanica prema suncu
Spol/rod: žensko

Post Postao/la stanica prema suncu » 02 srp 2009 00:17

meni su rekli da sam sama sebi dovoljna
:o :o
al znam cekat neku osobu ako mislim da je vrijedna toga i dopustit si osjecaje bez obzira hoce li biti nesto ili ne :)

call_me_not

Post Postao/la call_me_not » 02 srp 2009 01:13

normalna si. imas normalnu ljudsku potrebu da imas nekoga kao i normalnu ljudsku potrebu da se propitujes jel to bas ta osoba. sve je kul.
zvir i bestimja.

afrathevamp

Post Postao/la afrathevamp » 02 srp 2009 18:48

Često.Razmišljam kako se nekim ljudima posrećilo i kad to usporedim sa sobom onda je :D sve suprotno od toga.
Pa ti je bed biti sam....pa se nešto konačno događa....pa skužiš da ti se ne da ništa poduzimati....pa opet i da nije sve tako loše. Ma meni je sve to već smiješno :D :D :D
Ma oni koji bi mene,te ja neću...a one koje ja hoću,te mene neće....i tak...
:roll:
sad nije tak bed...gore je po zimi doći u prazan stan....i ak je PMS period...e dobro da sam tad sama jer bi svi pobjegli da me takvu upoznaju :negoduje:

Ameli

Post Postao/la Ameli » 03 srp 2009 11:00

da,..uvijek mislimo kako su drugi sretniji, kako ih sreca mazi, ljubav hoce..a kad bolje sagledas svoju situaciji nije tako losa, al eto " u susjeda, bolje rodila vocka"..
osobno, imam sve, zbilja ne bi smijela reci nit rijeci zalbe na svoj sadasnji zivot, al stalno, poput neke "proklete" duse, lunjam, poput mazohiste, uzivam u toj nekakvoj unutarnjoj boli, stalno i stalno nesto fali..nekako sam mislju, da u biti nesvjesno ne zelim da se osjecam bolje..naravno ima i ljepsi dana, kad mi ni nebo nije granica :inlove:..i divim se ljudima koji su vjeciti optimisti i koji su uvik nasmjeseni, mada i nije im lako, koji radost pronalaze u sitnim stvarima, jer istina jeste, da vrijeme, prolazi, a istina je i ta da rijetki se potrude, da im bude koliko toliko lijepo, ngo stalno zanovjetaju..eto, zavrsih, udrlo me sunce :cool:
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 03 srp 2009 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 03 srp 2009 14:03

Oooo je napisao/la:doktorirat cu na ovoj temi... posaljem ti rad...u medjuvremenu shvati da ce proci tj da ce ona doc...

relacija hocu-necu ili hoce me- nece me... bljak vise...

mene vise brine sto starim i sto to vidim i osjecam, ... da prolazi vrijeme, a ne prolazi s nekim... meni to smeta...
prazan krevet i to... ah....mislim da sam ga pregrizla...
nije sve u krevetu kao,valjda... nesto je i nad plafonom....
To je ono scim se slazem, prolazi vrijeme.. ali jos je gore kada to vrijeme provodis sam, u neku ruku "lutajuci" za necim, sta ja znam.. ali opet, na kraju si sam bez obzira jel te ta osoba nađe ili ne, na kraju si sam.. i to je ono najgore u tom starenju i svemu tome. Sto je veoma malo osoba koje su vjerne, a jos manje onih koji te razumiju tom svemu.. :(

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 03 srp 2009 14:04

Ameli je napisao/la:da,..uvijek mislimo kako su drugi sretniji, kako ih sreca mazi, ljubav hoce..a kad bolje sagledas svoju situaciji nije tako losa, al eto " u susjeda, bolje rodila vocka"..
osobno, imam sve, zbilja ne bi smijela reci nit rijeci zalbe na svoj sadasnji zivot, al stalno, poput neke "proklete" duse, lunjam, poput mazohiste, uzivam u toj nekakvoj unutarnjoj boli, stalno i stalno nesto fali..nekako sam mislju, da u biti nesvjesno ne zelim da se osjecam bolje..naravno ima i ljepsi dana, kad mi ni nebo nije granica :inlove:..i divim se ljudima koji su vjeciti optimisti i koji su uvik nasmjeseni, mada i nije im lako, koji radost pronalaze u sitnim stvarima, jer istina jeste, da vrijeme, prolazi, a istina je i ta da rijetki se potrude, da im bude koliko toliko lijepo, ngo stalno zanovjetaju..eto, zavrsih, udrlo me sunce :cool:
I to.. mnogi se trude, da bi ih zivot mazio.. jbg na neke stvari ne mozemo uvijek samo mi utjecati :cry:

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 03 srp 2009 14:05

afrathevamp je napisao/la:Često.Razmišljam kako se nekim ljudima posrećilo i kad to usporedim sa sobom onda je :D sve suprotno od toga.
Pa ti je bed biti sam....pa se nešto konačno događa....pa skužiš da ti se ne da ništa poduzimati....pa opet i da nije sve tako loše. Ma meni je sve to već smiješno :D :D :D
Ma oni koji bi mene,te ja neću...a one koje ja hoću,te mene neće....i tak...
:roll:
sad nije tak bed...gore je po zimi doći u prazan stan....i ak je PMS period...e dobro da sam tad sama jer bi svi pobjegli da me takvu upoznaju :negoduje:
Najgore od svega je to sto, znas, da moras sam sebe tada podnositi.. kad niko drugi nece :o :(

duhsaplavimokom
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la duhsaplavimokom » 03 srp 2009 19:29

nadam se da su to faze ak ne treba raditi na sebi ili jednostavno prihvatiti sebe ili neznam nekaj poduzeti da bude drugacije :)
..Jos sam sretan sto postojim,
pisem pesme, zvezde brojim,
jos sam onaj isti vetropir..

afrathevamp

Post Postao/la afrathevamp » 05 srp 2009 13:55

za promjenu bi rado bila u poziciji nekog tko sve ima pa da ja druge mogu tješiti ...više mi se ni ne da razmišljati o tome kako će biti i da će biti...i s kim će biti........PMS ante portas...sigurno je u tome stvar...inače bi po ovakvom vremenu bila :ura: :ura:

ma treba godišnji pričekat.....I'll flirt with anything that walks...JK :P

Plague

Post Postao/la Plague » 05 srp 2009 15:52

Dizs! Stvarno mi nije jasno zasto se ljudi boje bit sami? :?
Aj nek mi neko objasni...

sekica63
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 07 srp 2009 07:04

sam biti je sebičnost, ne strah :inlove:
ne ruši most, možda nas poveže

zizi27

Post Postao/la zizi27 » 07 srp 2009 16:26

Svi smo mi u neku ruku sebični...

Kao ne želimo biti sami..strah nas je samoće...a opet...bojimo se biti s nekim...ako to nije to...
...no ustvari bojimo se da nečemo dobiti ono što očekujemo...ili da neće biti uzvračeno ono što dajemo...

dakle...sebičnost...što drugo...

A dati...bez očekivanja...bez uvjeta...i razmišljanja...hoće li..što će...kako će...biti...koliko trajati i gdje završiti...to je hrabrost i nesebičnost u ljubavi..

Plague

Post Postao/la Plague » 07 srp 2009 17:00

sekica63 je napisao/la:sam biti je sebičnost, ne strah :inlove:
Ma kakva sebicnost? To se zove samodostatnost - kada, za promjenu, od nikog nista ne trazis.
Sebicnost je bit s nekim jer TEBI to treba da slusa TVOJE probleme,
mazi te jer se TEBI mazi, sevi te jer se TEBI sevi, kuha ti jer je TEBI fino jest,
cisti kucu da bi TI imala manje posla, pomaze nosit vrecice iz ducana jer je TEBI tesko, govori ti da si lijepa da bi se TI bolje osijecala... :roll:

I dalje ne kuzim cemu strah (da, strah!) od samoce... :?

sekica63
Status: Solo

Post Postao/la sekica63 » 07 srp 2009 17:12

daj nehaj :eek: sve to trba nesebično i drugoj strani dati.

Nikad se nebojim samoće! volim uzmati i davati, volim biti odgovorna do nekog itd. sad žurim, inače bi dala dužu razlagu o temi, pa bi vidjeli da izvire iz sebičnosti, a ne strah samoće.. moje mišljenje vezano i sa iskustvom.
ne ruši most, možda nas poveže

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 07 srp 2009 20:31

Toliko odgovora.. ja mislim (znam to po sebi) da niko u neku ruku ne voli biti sam, sam sa sobom djeliti nesto sto moze podjeliti s nekom drugom osobom, i mislim da je logicno traziti ono sto dajes i obrnuto, i da je stvarno sebicno biti s nekim ali samo dok ne dajes ono sto dobijas,, a biti sam nije sebicno.. :( sebicno je zeljeti biti s nekim, a ne biti :cry: .. ili opet, potreba je imati nekoga a ne sebicnost, jer onda bi svi bili sebicni.. mislim da je to ona sebicnost s kojom se volim mjeriti i zbog koja (kad sam s nekim) osjecam se.. ispunjeno!! E to je ono za cim.. mnogi.. mnogi zude (kao i ja).. :cry: :(

Ameli

Post Postao/la Ameli » 08 srp 2009 12:00

malo mi je to "sam" :? ..mogu zivjet u punoj kuci i biti sam, mogu zivjeti s voljenom osobom i nakon jednog vremena osjecat se usamljen, a mogu zivjet sama na stanu, a imat nekog kome cu se radovat, jer taj dan cu je/ga sresti, zagrliti, smijat se od srca, ljubit ga i njenom zagrljaju znat da Nisam Sama! Po meni je najteza ona unutarnja samoca i praznina, a ne to sto cu doci u prazan stan(mada iskreno, o tome nemogu pisat nisam nikad dozivjela takvu situaciju). Sam se rodio, sam cu i umrijet, al zalostan sto sam moram zivjet..nemam pojma sto san tila reci, :o odi je takva sparina, nakon jutrosnjeg pljuska, za popizdit :roll:

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 08 srp 2009 12:18

Ameli je napisao/la:malo mi je to "sam" :? ..mogu zivjet u punoj kuci i biti sam, mogu zivjeti s voljenom osobom i nakon jednog vremena osjecat se usamljen, a mogu zivjet sama na stanu, a imat nekog kome cu se radovat, jer taj dan cu je/ga sresti, zagrliti, smijat se od srca, ljubit ga i njenom zagrljaju znat da Nisam Sama! Po meni je najteza ona unutarnja samoca i praznina, a ne to sto cu doci u prazan stan(mada iskreno, o tome nemogu pisat nisam nikad dozivjela takvu situaciju). Sam se rodio, sam cu i umrijet, al zalostan sto sam moram zivjet..nemam pojma sto san tila reci, :o odi je takva sparina, nakon jutrosnjeg pljuska, za popizdit :roll:
to je ono od cega se najvise bjezi.. :(

ticklebook
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi
Kontakt:

Post Postao/la ticklebook » 08 srp 2009 14:50

Pa bolje je biti sam i samodostatan nego sam u vezi?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 08 srp 2009 14:59

ticklebook je napisao/la:Pa bolje je biti sam i samodostatan nego sam u vezi?
istina! al bas zbog toga sto se ne trudimo ne biti sami,, zapravo uvijek ostajemo sami :( neki!!

GaMeS

Post Postao/la GaMeS » 08 srp 2009 21:40

PicajzLa je napisao/la:
Ma kakva sebicnost? To se zove samodostatnost - kada, za promjenu, od nikog nista ne trazis.
mazi te jer se TEBI mazi, sevi te jer se TEBI sevi, kuha ti jer je TEBI fino jest,
cisti kucu da bi TI imala manje posla, pomaze nosit vrecice iz ducana jer je TEBI tesko, govori ti da si lijepa da bi se TI bolje osijecala... :roll:

ma ja ne mislim tako. ako si sa nekim u vezi onda je to ocito iz ljubavi ili zaljubljenosti, a sve ovo ostalo šta si nabrojala je altruizam: jednostavna potreba da ti nekome pomogneš do kog ti je stalo.bar je kod mene tako.

jer nisi sa nekim da ga posjeduješ već ti želiš pripadati. :)

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 08 srp 2009 22:09

GaMeS je napisao/la:
PicajzLa je napisao/la:

ma ja ne mislim tako. ako si sa nekim u vezi onda je to ocito iz ljubavi ili zaljubljenosti, a sve ovo ostalo šta si nabrojala je altruizam: jednostavna potreba da ti nekome pomogneš do kog ti je stalo.bar je kod mene tako.

"nisi sa nekim da ga posjedujes već ti želiš pripadati." E TO JE TO!! :inlove:

slatk@

Post Postao/la slatk@ » 08 srp 2009 22:30

Poppy the gay je napisao/la:Toliko odgovora.. ja mislim (znam to po sebi) da niko u neku ruku ne voli biti sam, sam sa sobom djeliti nesto sto moze podjeliti s nekom drugom osobom, i mislim da je logicno traziti ono sto dajes i obrnuto, i da je stvarno sebicno biti s nekim ali samo dok ne dajes ono sto dobijas,, a biti sam nije sebicno.. :( sebicno je zeljeti biti s nekim, a ne biti :cry: .. ili opet, potreba je imati nekoga a ne sebicnost, jer onda bi svi bili sebicni.. mislim da je to ona sebicnost s kojom se volim mjeriti i zbog koja (kad sam s nekim) osjecam se.. ispunjeno!! E to je ono za cim.. mnogi.. mnogi zude (kao i ja).. :cry: :(
ne hvatam te baš. što želiš reći s tim?! :? :o

GaMeS

Post Postao/la GaMeS » 08 srp 2009 22:37

Poppy the gay je napisao/la:
GaMeS je napisao/la:
PicajzLa je napisao/la:

"nisi sa nekim da ga posjedujes već ti želiš pripadati." E TO JE TO!! :inlove:

:aha:

Poppy the gay

Post Postao/la Poppy the gay » 08 srp 2009 23:04

slatk@ je napisao/la:
Poppy the gay je napisao/la:Toliko odgovora.. ja mislim (znam to po sebi) da niko u neku ruku ne voli biti sam, sam sa sobom djeliti nesto sto moze podjeliti s nekom drugom osobom, i mislim da je logicno traziti ono sto dajes i obrnuto, i da je stvarno sebicno biti s nekim ali samo dok ne dajes ono sto dobijas,, a biti sam nije sebicno.. :( sebicno je zeljeti biti s nekim, a ne biti :cry: .. ili opet, potreba je imati nekoga a ne sebicnost, jer onda bi svi bili sebicni.. mislim da je to ona sebicnost s kojom se volim mjeriti i zbog koja (kad sam s nekim) osjecam se.. ispunjeno!! E to je ono za cim.. mnogi.. mnogi zude (kao i ja).. :cry: :(
ne hvatam te baš. što želiš reći s tim?! :? :o

Ni ja.. :eek: sebicno je biti s nekim, uzimati a ne davati koliko uzimas! Milsim da je to to:)

Odgovorite