Za upoznavanje, dopsivanje koju kafu i moguce i malo mazenja sa profesionalnom mazilicom
A za nesto vise budemo vidjele, ajmo korak po korak.
ma ima ih al sve neke od kojih samo bjezim glavom bez obzira (bar ove koje znam, a znam ih puno)zenia je napisao/la:A ja čula da je osijek prepun lezbi..
Doduše to su mi rekle cure iz osijeka koje su
doselile u zagreb pa nemoj biti uvjerena u točnost
moje izjave... Jer za pretpostaviti je da u osijeku nije onda
ostalo mnogo cura ako su sve doselile tu u zagreb...
Uglavnom neći će se, bez panike...
Pa ne znam da znas bas puno njih, al ajd.. nek ti bude.Mazilica je napisao/la:ma ima ih al sve neke od kojih samo bjezim glavom bez obzira (bar ove koje znam, a znam ih puno)zenia je napisao/la:A ja čula da je osijek prepun lezbi..
Doduše to su mi rekle cure iz osijeka koje su
doselile u zagreb pa nemoj biti uvjerena u točnost
moje izjave... Jer za pretpostaviti je da u osijeku nije onda
ostalo mnogo cura ako su sve doselile tu u zagreb...
Uglavnom neći će se, bez panike...
Cijeli ovaj bolno patetični post samo radi toga da se pokrene rasprava...o tebi?Mazilica je napisao/la: Eto mislim da se da skuziti nesto o meni, i rasprava je otvorena
bea.zarre je napisao/la:Ne šalim se ni najmanje. Postavila sam najobičnije pitanje.
Nakon pseudo emo ispada, pozivaš na raspravu. I ja lijepo pitam jel na raspravu o tebi?

znam ti ja pickih iz osijeka dost. (ne salji mi pp)Mazilica je napisao/la:Ja bi neku curu iz osijeka ili blize okolice, zapravo moze i zg, nije uopce tako daleko a i cesto sam tamo
bea.zarre je napisao/la:Ne šalim se ni najmanje. Postavila sam najobičnije pitanje.
Nakon pseudo emo ispada, pozivaš na raspravu. I ja lijepo pitam jel na raspravu o tebi?
Pobogu, invalidna.invalid_user je napisao/la: znam ti ja pickih iz osijeka dost.
ticklebook je napisao/la:Pobogu, invalidna.invalid_user je napisao/la: znam ti ja pickih iz osijeka dost.![]()
Nije nimalo damski.
*calamity jane*ticklebook je napisao/la:Pobogu, invalidna.invalid_user je napisao/la: znam ti ja pickih iz osijeka dost.![]()
Nije nimalo damski.
hvaaala :* vec neko vrime se pokusavan sitit imena tog starog filma sa seksi divljakusom cijeg se imena takodjer nisam sjecalainvalid_user je napisao/la:*calamity jane*ticklebook je napisao/la:Pobogu, invalidna.invalid_user je napisao/la: znam ti ja pickih iz osijeka dost.![]()
Nije nimalo damski.
Nisi nego Olivainvalid_user je napisao/la:*calamity jane*ticklebook je napisao/la:Pobogu, invalidna.invalid_user je napisao/la: znam ti ja pickih iz osijeka dost.![]()
Nije nimalo damski.