Girls for
Re: Girls for
vani je zatoplilo u ova 2 dana , nema više hladnog vremena 
a dobro,onda cemo se druzit i po toplom vremenu.kap_kise je napisao/la:vani je zatoplilo u ova 2 dana , nema više hladnog vremena
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
a kakva su ti to druzenja, a? daj malo vise informacija.
ti bi se samo neobavezno jebala ili?
ex invalid_user
najsgrl jesi to opet ti?Amor je napisao/la:ima li koja iz Zagreba ili okolice za ugodno druzenje da uljepsamo jedna drugoj dane za ovo hladno vrijeme?
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
ne,ja fina, pristojna, ozbiljna... neobavezno jebanje mi je nekako djetinjasto.invalid_user je napisao/la:a kakva su ti to druzenja, a? daj malo vise informacija.
Zadnja izmjena: Amor, dana/u 10 sij 2011 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
sorry, sa nekim si me pomijesalaphos je napisao/la:najsgrl jesi to opet ti?Amor je napisao/la:ima li koja iz Zagreba ili okolice za ugodno druzenje da uljepsamo jedna drugoj dane za ovo hladno vrijeme?
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
invalid_user je napisao/la:a kakva su ti to druzenja, a? daj malo vise informacija.
nema okolišanja
kaj te hiče?
oš se kopat u moj grob?
I'm back on track, add to the fact that I never really drive sober.Let's Drink and Play
a, nebi. vlastiti zivot mi je predragocjen.Faithmina je napisao/la:oš se kopat u moj grob?
pa normalno da ako se sa nekime kliknes,bit ce seksa. bio sa ili bez obaveza,samnom se lako za dogovoritiinvalid_user je napisao/la:a kakva su ti to druzenja, a? daj malo vise informacija.