Jeli neka slobodna u ponedjeljak?
-
Jazzy Fizzle
Jeli neka slobodna u ponedjeljak?
Prvo da pozdravim sve dobre lezbe (a i one malo manje dobre) i kazem: Dobra vecer.
Postoji li sansa za nekakvu kavu ili rucak sa nekom (nekima) u ponedjeljak? Mislim, naravno, ako ima neka neradnica, pa nije zauzeta. I ne, ne trazim sex, imam curu i ne trazim drugu. Samo jedan jednostavan rucak sa jednostavnom lezbom ili lezbama tijekom kojeg bismo vodili najnormalniji razgovor.
Imam dovoljno godina da mogu reci kako sam dovoljno mlada za sve i svasta kao i dovoljno stara za sve i svasta. Zelim reci da nemam posebne zelje u vezi toga koliko ste stare ili mlade dok god se osjecate isto ko i ja....u vezi godina, naravno.
Vec godinama imam jako malo slobodnog vremena, pa mi nekako pofalilo iskljucivo lezbijsko drustvo i zato sam tu, da potrazim vasu asistenciju.
Hm, bih li mozda trebala dati vise informacija o sebi? Da li bi prikupila vise zainteresiranih?
Ako da, kakve info su zanimljive toliko da se izadje sa nekim na kavu ili rucak bez sexualnih primisli?
Ima li zainteresiranih?
Hvala unaprijed.
SGM
Postoji li sansa za nekakvu kavu ili rucak sa nekom (nekima) u ponedjeljak? Mislim, naravno, ako ima neka neradnica, pa nije zauzeta. I ne, ne trazim sex, imam curu i ne trazim drugu. Samo jedan jednostavan rucak sa jednostavnom lezbom ili lezbama tijekom kojeg bismo vodili najnormalniji razgovor.
Imam dovoljno godina da mogu reci kako sam dovoljno mlada za sve i svasta kao i dovoljno stara za sve i svasta. Zelim reci da nemam posebne zelje u vezi toga koliko ste stare ili mlade dok god se osjecate isto ko i ja....u vezi godina, naravno.
Vec godinama imam jako malo slobodnog vremena, pa mi nekako pofalilo iskljucivo lezbijsko drustvo i zato sam tu, da potrazim vasu asistenciju.
Hm, bih li mozda trebala dati vise informacija o sebi? Da li bi prikupila vise zainteresiranih?
Ako da, kakve info su zanimljive toliko da se izadje sa nekim na kavu ili rucak bez sexualnih primisli?
Ima li zainteresiranih?
Hvala unaprijed.
SGM
Re: Jeli neka slobodna u ponedjeljak?
ovaj topic ko da je pisala moja ruka osobno 
imam pitanje ja: a di ti se ide na rucak i mora li bit ponedjeljak?
imam pitanje ja: a di ti se ide na rucak i mora li bit ponedjeljak?
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
i mene zanima taj ponedjeljak.
za početak, na koji ponedjeljak misliš?
ima ih poprilično još ispred nas
za početak, na koji ponedjeljak misliš?
ima ih poprilično još ispred nas
kaj te hiče?
-
Jazzy Fizzle
Mislim na sljedeci ponedjeljak; 17-Jan-2011.
Mjesto nije bitno, to bih prepustila vama (tebi) na biranje. Moze i nedjelja.
Imam auto , ni prijevoz nije problem. Ma u stvari nista nije problem osim mog nedostatka vremena, pa tako ostaju samo ta dva dana.
Sta kazete?
Mjesto nije bitno, to bih prepustila vama (tebi) na biranje. Moze i nedjelja.
Imam auto , ni prijevoz nije problem. Ma u stvari nista nije problem osim mog nedostatka vremena, pa tako ostaju samo ta dva dana.
Sta kazete?
- killer_cupcake
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Kontakt:
a da nam još kažeš na koji dio države ciljaš? jer ako si ti u zg, teško izvedivo s nama koje smo iz splita 
we have all heard what we wanted to hear, truth that sounds right to our ears
-
Jazzy Fizzle
Imas pravo Killer, izostavila sam najvazniji dio, al nekako sam po default-u imala na umu ZG. Al ako ima interesa, zaista nije problem niti "gdje" niti "kada" jednom kad krenem 
Khmm, mogu li ja, kad ti jednom krenes, sa tvojom curom na kavu? I ne, ne trazim sex i ne trazim neku.Jazzy Fizzle je napisao/la: Al ako ima interesa, zaista nije problem niti "gdje" niti "kada" jednom kad krenem
"for me it is more about seduction than just a pretty face"
- killer_cupcake
- Kontakt:
onda se "skotrljaj" niz autocestu u sunčani Split 
-
Mia.
- Kontakt:
ako se ide u Nokturno, ja idem istog časa.
zaista.
zaista.
Stay tuned.
bome i ja. zaista.Mia. je napisao/la:ako se ide u Nokturno, ja idem istog časa.
zaista.
- komad kruha
- Status: Solo
fakatja je napisao/la:Khmm, mogu li ja, kad ti jednom krenes, sa tvojom curom na kavu? I ne, ne trazim sex i ne trazim neku.Jazzy Fizzle je napisao/la: Al ako ima interesa, zaista nije problem niti "gdje" niti "kada" jednom kad krenem
legendo!
kaj te hiče?
i? sto ste odlucile? bas me zanima
...
- killer_cupcake
- Kontakt:
a bome i mene 
-
Jazzy Fizzle
Dobra vecer svima,
Zelim zahvaliti curi koja je bila toliko hrabra, pa me ipak pocastila svojim ugodnim drustvom.
Hvala ti i nadam se da se opet vidimo.
Fakat-ti, ne, ne mozes sa mojom curom nikud jer ona nije tu, a da je tu ne bih ni ja trazila drugog drustva povrh nje u ovo malo vremena koje imam.
Ruza je za tebe jer cim bi ti u lov i na tudje cure vidim da ti nesto fali.
Nema ljutis;-)
A za vas ostale (ukljucujuci i fakat-tebe, naravno): ja ne grizem, pa ste dobrodosle da se i dalje javljate.
Lijep pozdrav svima.
SGM
Zelim zahvaliti curi koja je bila toliko hrabra, pa me ipak pocastila svojim ugodnim drustvom.
Fakat-ti, ne, ne mozes sa mojom curom nikud jer ona nije tu, a da je tu ne bih ni ja trazila drugog drustva povrh nje u ovo malo vremena koje imam.
Nema ljutis;-)
A za vas ostale (ukljucujuci i fakat-tebe, naravno): ja ne grizem, pa ste dobrodosle da se i dalje javljate.
Lijep pozdrav svima.
SGM
- innes
- Status: U vezi
zadovoljstvo je bilo moje, bilo je jako ugodno čavrljati sa tobom. nadam se da ako je prvi nije i zadnji put.Jazzy Fizzle je napisao/la:Dobra vecer svima,
Fakat-ti, ne, ne mozes sa mojom curom nikud jer ona nije tu, a da je tu ne bih ni ja trazila drugog drustva povrh nje u ovo malo vremena koje imam.Ruza je za tebe jer cim bi ti u lov i na tudje cure vidim da ti nesto fali.
Nema ljutis;-)
Lijep pozdrav svima.
SGM
živi ipusti me da živim!
-hmm, ne ljutimo se,jako smo vesele zene krolskeJazzy Fizzle je napisao/la:Dobra vecer svima,
Fakat-ti, ne, ne mozes sa mojom curom nikud jer ona nije tu, a da je tu ne bih ni ja trazila drugog drustva povrh nje u ovo malo vremena koje imam.Ruza je za tebe jer cim bi ti u lov i na tudje cure vidim da ti nesto fali.
Nema ljutis;-)
Lijep pozdrav svima.
SGM
- nisam ni ja tu ni tamo
-pa, lov je ponekad dobar za tijelo, otvara sinuse i ostale rupe.....ali ja sam samo htijela na kavu...
-fali mi, jasno
- evo i tebi
"for me it is more about seduction than just a pretty face"
- killer_cupcake
- Kontakt:
dovoljno hrabra?
od kad ti to treba hrabrosti da bi išla na kafu/ručak/večeru/pivo/kino/whatever...s nekom curom?
skužaj dušo al nas nekoliko se javilo ovdje, e sad, tko je bio ozbiljan a tko glumio "frajericu" - ne bi znala..trebala si napomenit da ti se javimo i na pp, osim ako se to podrazumijevalo, al eto, meni promaklo
za ubuduće znaš da nas ima "dovoljno hrabrih"
od kad ti to treba hrabrosti da bi išla na kafu/ručak/večeru/pivo/kino/whatever...s nekom curom?
skužaj dušo al nas nekoliko se javilo ovdje, e sad, tko je bio ozbiljan a tko glumio "frajericu" - ne bi znala..trebala si napomenit da ti se javimo i na pp, osim ako se to podrazumijevalo, al eto, meni promaklo
za ubuduće znaš da nas ima "dovoljno hrabrih"
ako se koja smatra zanemarenom ovdje, ja je vodim... nekamo... dogovorit cemo se.
-
Jazzy Fizzle
Pozdravljam prekrasne lezbe,
Mini muffin, sreco, nemoj da te frustrira sto si hrabra, ali si propustila podrazumiti podrazumijevanje, pa propustila izlazak samnom. Jos uvijek je na vrijeme.
Bilo bi lijepo kad bismo ti i ja povele i Fakat-nju
(ozbiljan prijedlog). Mislim da bi bilo interesantno.
Uostalom, nije problem ni da ostavim ime, prezime, CV, broj telefona, zakazano mjesto i vrijeme naseg izlaska ovdje na jos jednom post-u, pa da nam se pridruze i "ostal-i(e)" , a sve to samo da ne moramo koristiti pp.
Poseban pozdrav ide za Miu i Innes.
Mini muffin, sreco, nemoj da te frustrira sto si hrabra, ali si propustila podrazumiti podrazumijevanje, pa propustila izlazak samnom. Jos uvijek je na vrijeme.
Bilo bi lijepo kad bismo ti i ja povele i Fakat-nju
Uostalom, nije problem ni da ostavim ime, prezime, CV, broj telefona, zakazano mjesto i vrijeme naseg izlaska ovdje na jos jednom post-u, pa da nam se pridruze i "ostal-i(e)" , a sve to samo da ne moramo koristiti pp.
Poseban pozdrav ide za Miu i Innes.
- killer_cupcake
- Kontakt:
mini muffin
dobra baza
ne radi se tu ni o kakvim frustracijama, samo sam htjela reć da je nekima od nas - čitaj meni - sasvim prirodno i najljudskije upoznat nekoga odavde te da za to ne treba nikakva hrabrost
malo su mi smiješne one koje se boje ili su paranoićne oko nalaženja s ljudima s neta
hellllooooooo, nismo u 15.-om stoljeću
but fuck it, i'm in split and i think it's kind of a problem here? ili nije?
dobra baza
ne radi se tu ni o kakvim frustracijama, samo sam htjela reć da je nekima od nas - čitaj meni - sasvim prirodno i najljudskije upoznat nekoga odavde te da za to ne treba nikakva hrabrost
malo su mi smiješne one koje se boje ili su paranoićne oko nalaženja s ljudima s neta
hellllooooooo, nismo u 15.-om stoljeću
but fuck it, i'm in split and i think it's kind of a problem here? ili nije?
ocito nemas iskustva (falabogu) sa nalazenjem s osobama poremecene percepcije vlastitog sebekiller_cupcake je napisao/la: sasvim prirodno i najljudskije upoznat nekoga odavde te da za to ne treba nikakva hrabrost
opise se kao ambiciozna osoba novog doba,komunikativna koja preferira natural look i ne boji se izazova,pa naletis na brkatu zenetinu (to je valjda mislila pod natural look) od 150 kg (ali pravilno rasporedenih
ova je bila u 13.-om! po svemu !killer_cupcake je napisao/la: hellllooooooo, nismo u 15.-om stoljeću
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- ticklebook
- Status: U vezi
- Kontakt:
phos je napisao/la:
ocito nemas iskustva (falabogu) sa nalazenjem s osobama poremecene percepcije vlastitog sebe
opise se kao ambiciozna osoba novog doba,komunikativna koja preferira natural look i ne boji se izazova,pa naletis na brkatu zenetinu (to je valjda mislila pod natural look) od 150 kg (ali pravilno rasporedenih) koja popije 5 pivi u podne (to je valjda pod onom crticom "voli izazove"), ne gasi se kroz ispijanje svih 5 pivi (pod crticom "komunikativna") i jos te ispljuje ko zadnje djubre jer pusis! pasmater!
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- killer_cupcake
- Kontakt:
oooo imam imam .. imam nekoliko postova u "aj prestani" koji govore dovoljno ..
-osoba stavi svoje slike na gay.hr, napiše da je M2F, na slikama neka super slatka cura - šta se kasnije ispostavilo da to nije ta osoba ..
ispriča ti "cili svoj život", kako je potlaćen(a) blablabla, ti se smiluješ, kažeš mu (njoj) da neka dođe 2, 3 dana u grad iz kojeg si, a u međuvremenu ti ta osoba piše srceparajuće pjesmuljeka, za koje se naknadno ispostavilo da nisu njegovi (njeni)
nađe ti kvart, zgradu, ulaz!!a sve jer ima tvoj broj telefona..
onda dođe. i umisto da ti putem kaže - gle, ono nisam ja na slikama - on šuti .. i kad ga dočekaš ispred busa i kad ti izađe nečista osoba, obraslih noktiju koji se nisu uređivali od kako je Hrvatske, oznojna i neugodnog mirisa, zubiju neopranih ima godinu dana, odjevena tako da te naprosto sram uopće bit kraj te osobe - ne zbog kreacije nego sve skupa!! i nakon šta ta osoba ne želi otić, primorana si poduzeti neke "teže mjere" koje ne ukljućuju fizičko nasilje i na kraju, kad nije išlo na lipo, izdereš se da te pola grada čuje, zapritiš zabranom pristupa i tužbom, e tekl onda prestane ali i dalje širi neistine o tebi ..
pa mi reci .. dal trebam bit paranoićna i u strahu? većina će reć da, al nisam, jer sam mnogo naučila iz toga te se sada znam postaviti drugačije i nisam toliko naivna iz želje da pomognem ..
i naravno, sad će se nać neka koja će reć da je ovo gađenje, urota, zavjera ..
he he, 13-o stoljeće kod tebe a za ovu iskustvo ne znam odrediti doba
-osoba stavi svoje slike na gay.hr, napiše da je M2F, na slikama neka super slatka cura - šta se kasnije ispostavilo da to nije ta osoba ..
ispriča ti "cili svoj život", kako je potlaćen(a) blablabla, ti se smiluješ, kažeš mu (njoj) da neka dođe 2, 3 dana u grad iz kojeg si, a u međuvremenu ti ta osoba piše srceparajuće pjesmuljeka, za koje se naknadno ispostavilo da nisu njegovi (njeni)
onda dođe. i umisto da ti putem kaže - gle, ono nisam ja na slikama - on šuti .. i kad ga dočekaš ispred busa i kad ti izađe nečista osoba, obraslih noktiju koji se nisu uređivali od kako je Hrvatske, oznojna i neugodnog mirisa, zubiju neopranih ima godinu dana, odjevena tako da te naprosto sram uopće bit kraj te osobe - ne zbog kreacije nego sve skupa!! i nakon šta ta osoba ne želi otić, primorana si poduzeti neke "teže mjere" koje ne ukljućuju fizičko nasilje i na kraju, kad nije išlo na lipo, izdereš se da te pola grada čuje, zapritiš zabranom pristupa i tužbom, e tekl onda prestane ali i dalje širi neistine o tebi ..
pa mi reci .. dal trebam bit paranoićna i u strahu? većina će reć da, al nisam, jer sam mnogo naučila iz toga te se sada znam postaviti drugačije i nisam toliko naivna iz želje da pomognem ..
i naravno, sad će se nać neka koja će reć da je ovo gađenje, urota, zavjera ..
killer_cupcake je napisao/la:oooo imam imam .. imam nekoliko postova u "aj prestani" koji govore dovoljno ..
ispriča ti "cili svoj život", kako je potlaćen(a) blablabla, ti se smiluješ, kažeš mu (njoj) da neka dođe 2, 3 dana u grad iz kojeg si, a u međuvremenu ti ta osoba piše srceparajuće pjesmuljeka, za koje se naknadno ispostavilo da nisu njegovi (njeni)nađe ti kvart, zgradu, ulaz!!a sve jer ima tvoj broj telefona..
onda dođe. i umisto da ti putem kaže - gle, ono nisam ja na slikama - on šuti .. i kad ga dočekaš ispred busa i kad ti izađe nečista osoba, obraslih noktiju koji se nisu uređivali od kako je Hrvatske, oznojna i neugodnog mirisa, zubiju neopranih ima godinu dana, odjevena tako da te naprosto sram uopće bit kraj te osobe - ne zbog kreacije nego sve skupa!! i nakon šta ta osoba ne želi otić, primorana si poduzeti neke "teže mjere" koje ne ukljućuju fizičko nasilje i na kraju, kad nije išlo na lipo, izdereš se da te pola grada čuje, zapritiš zabranom pristupa i tužbom, e tekl onda prestane ali i dalje širi neistine o tebi ..![]()
i naravno, sad će se nać neka koja će reć da je ovo gađenje, urota, zavjera ..![]()
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Prilično zanimljiva tema, možete nastaviti u http://www.crol.hr/portal/forum/viewtop ... =7965&f=14
.