F-club bacanje oka

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
LittleRedRidingHood
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

F-club bacanje oka

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 29 svi 2011 23:56

U subotu zamjetih skupinu cura na partyu u f-clubu u Zg,za neke od njih skuzih da igraju za nas tim,a za 1 manju skupinicu od 3-4 cure koje su plesale ujutro ispred dj-a nisam sigurna al mi moj gaydar daje neke signale..enivej,uz moje dobro raspolozenje,i zapazanje sa smjeskom tu vecer bilo ih je fino vidjet..ima tu koja da je bila u sub vani tamo?
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

jpeg

Re: F-club bacanje oka

Post Postao/la jpeg » 30 svi 2011 11:48

ja sam bila negdje. al di je to tocno?

LittleRedRidingHood
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Re: F-club bacanje oka

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 30 svi 2011 13:48

negdi tamo na Savici..medju nekim skladistima,ne znam ni ja,pa u jednom od njih..tu kao muzika svira nonstop cijeli vikend,mi smo s taksistom jedva nasli al kad smo nasli nismo otisli do 9 ujutro :)
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

Odgovorite