Nisam znala da je to moguće, ali čini se da sam preko noći postala gay, hahaha
Od osnove škole zaljubljivala sam se u dečkiće, nisam nikad bila sa curom niti sam na to kad pomislila. U vezi sam sa M 7 godina, od toga smo u braku 2 godine. Otkad sam ga prvi put ugledala, zaljubila sam preko ušiju! Nikad nisam na nikog doživjela takvu fizičku reakciju na nekog, od kad smo se pogledali smo bili nerazdvojni i zbilja ga volim. Jedino čudno u našoj vezi je što se uopće ne seksamo. Jako se puno mazimo i grlimo oduvijek, odlično se slažemo, oboje i dalje imamo sve simptome zaljubljenosti (ok, ja sam u međuvremenu jedan simptom izgubila
Tako je vrijeme prolazilo dok ja nisam upoznala nju - djevojku za koju sam u početku mislila da će samo biti moja nova najbolja prijateljica... Rekla mi je da je ona biseksualna, imala je tada dečka ali mi je govorila da joj ful nedostaje da bude sa curom. Meni je to bilo isprva bilo whatever jer ja zapravo uopće nisam mogla pokopčat o čemu to ona... Naravno, malo sam i patronizirajuće komentirala da me čudi da je u vezi s nekim i da joj nešto nedostaje. Kako mi se samo ta rečenica vratila kao bumerang, ccc Ne sjećam se točno što se više događalo, ali znam da mi je ona postajala sve draža i draža i u jednom trenutku mi se samo dogodio klik u glavi – skužila sam da se ja zapravo prema njoj od samog početka uopće nisam ponašala prijateljski već sam joj se nesvjesno cijelo vrijeme nabacivala! I to onak, poprilično, nemam ja sad baš nekih ograda ako mi se nešto/netko sviđa
Nakon što smo se bolje upoznale, skužila sam da osim seksa ne bih mogla biti s njom, imam osjećaj da je ona bila samo katalizator za moje seksualno otkrivenje u 29. godini – kako poražavajuće za moj ego, hahaha
Naravno da sam mužu ispričala sve što se događa, oduvijek imamo vrlo otvoren odnos. Malo ga je to bilo povrijedilo jer nismo očekivali da će se ta naša neobična situacija tako rasplest iako je naša emocionalna povezanost i dalje toliko jaka da imam osjećaj da moja seksualnost ni na koji način ne može naštetit našoj vezi. Iako nisam nikad bila sa curom, nekako imam osjećaj da nisam uopće biseksualna već poprilično gay
All in all, ako je neka cura zainteresirana za druženje ili avanturicu sa curom koja je u neseks vezi, I'm all yours
Što se tiče novih veza, ful sam i za to, naravno, samo sa curama i ako dođe do takve povezanosti... Budite ljubazne, i nemojte da dugo čekam :zez:
E, da... Vidjela sam da ima i neki topic za predstavljanje, ali mi se tamo ništa ne piše sada nakon ovako dugačkog posta, pa neka ovo bude moje ujedno i moje predstavljanje
Pusa svima!