neobavezno druzenje

Mislite li da bi vlasnica prekrasnih očiju koja je danas s vama čekala tramvaj mogla biti među nama, a "gaydar" vam ne radi, potražite je ovdje. Nađite curu i udajte se ili potražite one night stand. Ili ostavite ljubavnu poruku objektu svoje žudnje.
Odgovorite
black.cat
Spol/rod: žensko
Ja sam: lezbijka

neobavezno druzenje

Post Postao/la black.cat » 14 ožu 2013 09:01

evo, ja cu iskreno napisat sto me interesira pa ako se pronadje koja zainteresirana, neka se javi.
veza me trenutno ne interesira. ono sto moze doci u obzir je neobavezno druzenje, znaci ONS.
kratko i jasno :)

black.cat

Re: neobavezno druzenje

Post Postao/la black.cat » 21 tra 2013 08:13

kao sto i sam naslov topica kaze - interesira me neobavezno druzenje pa ako se sto rodi na kraju, dobro, ako ne, idemo dalje.
glupo mi je generalizirat da sada tocno nesto zelim jer i dalje stojim pri misljenju da sa svakom osobom ne zelis sve. netko ti pase vise ko frend, netko tko ljubavnik, a sa nekime doista pozelis nesto vise.

tip osobe koji se trazi - nije definiran. ili ti se netko svidi onakav kakav je ili ti se ne svidi.

moja malenkost - u profilu pise ono najnuznije, tek toliko da si mozes od prilike predocit kako izgledam :) karakter - procjenit ces sama ;) ostalo sto te zanima, slobodno me pitaj ;)

black.cat

Post Postao/la black.cat » 16 svi 2013 19:36

anyone?

black.cat

Post Postao/la black.cat » 20 svi 2013 14:29

sto nijedna nije zainteresirana za neobavezno druzenje?

ok, mogu shvatit da upoznavanje preko neta nije jednako kao i upoznavanje nekoga uzivo, ali...
toplo preporucam - ako ce netko dojam o meni stvarat na temelju mojih postova i mom "ugledu" na forumu, bolje da to ne radi. iskreno kazem, a na tebi je da procjenis sama hoces se ili neces i dalje javit.
isto tako, nas grad je mali grad i tu se teze upozna nekoga. nemamo gay birceva i tako neka mjesta gdje znas da mozes upoznati nekoga ko je isto kao ti, a nazalost nisam u mogucnosti stalno ic u Zagreb, ali opet nije nemoguce nekad se odlucit i zapicit tamo. opet time hocu rec, da nije nuzno da je netko iz Karlovca, ali opet da nije u Dubrovniku ili Vukovaru :D
neznam, smatram da sam sve potrebno napisala, ako nisam nesto navela sto sam trebala, ja se ispricavam, ali doista neznam kako se postaviti...

zenia
Status: U vezi

Post Postao/la zenia » 20 svi 2013 16:41

http://www.crol.hr/portal/forum/viewtop ... =13&t=9888

kroz dva tjedna valjda možeš skupiti za povratnu do zagreba
i koje piće...
pa si među 300 žena nađi neku s kojom ćeš popit pivu i čagat.

a i obzirom na to da se nisi pojavljivala na druženjima, malo ljudi
zna kako izgledaš pa neće biti ni predrasuda na temelju tvog
forumskog ugleda.

good luck..
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood

black.cat

Post Postao/la black.cat » 21 svi 2013 06:48

pa evo, kroz koji dan imam namjeru u soping u ZG pa ako zeli koja upotpunit mi ono slobodno vrijeme, neka mi se javi...

Odgovorite