kruha i igara
u cast nove premijerke
-
ow
- necu se registrirati
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
- Kontakt:
a sad vec tjedan dana nitko ne spominje ni roncevica ni kamione...
kruha i igara
kruha i igara
ne vjerujte podacima iz profila, zapravo sam se ovom forumu pridruzila 14.09.1999

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com

www.balconn.com
www.gay-u-obitelji.com
,..moji su baka i djed za dlaku izmakli...meni se desila cudna situacij u zivotu, poznat je taj ustasa bio je "faca" u Jasenovcu, njegova (bliska) rodjakinja..kako bi to napisala, a da ne otkrivam sve, usla u moj zivot, da bi ja to poslije otkrila tek kad sam vidjela ustasko odjelo, slike, ..pomogla mi je puno, u to vrijeme, i znala je za moje, al se nismo mrzile..bar ja to nisam osjetila od nje, a nit prema njoj..cudan je zivot, ..ticklebook je napisao/la:Ne znam, meni se gadi, ali mislim da to ima više veze sa zdravom pameću nego sa činjenicom da mi je deda bio zatvorenik u nazi logoru.
Ovo je tocno, s koljena na koljeno, ali mi je puno gore, ovi mutanti fasisto-komunjara..nemozes ga odma prepoznat, kao Zlo
-
call_me_not
maloj cisto fino stoji ta kapa. najbolje su mi one djecje crne odorice...onak, decko i curica..."ajmo se igrat logora"..."ajoooj, ajmo. ja bum poglavnik, a ti?"Zita je napisao/la:
da. smijesi nam se (svima a ne samo lgbt osobama) svjetla buducnost sa ovakvom djecom
a vid čače jebemti, smjesak mu ne silazi s usta. ima i zasto. odgojio debile, pa mu sve nesto drago.
zvir i bestimja.
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Ma najgore je što se TAKVI najčešće masovno razmnožavaju.call_me_slut je napisao/la:maloj cisto fino stoji ta kapa. najbolje su mi one djecje crne odorice...onak, decko i curica..."ajmo se igrat logora"..."ajoooj, ajmo. ja bum poglavnik, a ti?"Zita je napisao/la:
da. smijesi nam se (svima a ne samo lgbt osobama) svjetla buducnost sa ovakvom djecom
a vid čače jebemti, smjesak mu ne silazi s usta. ima i zasto. odgojio debile, pa mu sve nesto drago.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- alice
Re:
našla sam ovu staru temu... pa kako je počelo, moramo je i završitijabooka je napisao/la:u cast nove premijerke.
u to ime !!!

'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King
- Jadzia Dax
Re: u cast nove premijerke
Poželim pobjeć iz ove države kad ovo vidim, ok, nije vani sve med i mlijeko, Grčka i Italija su u dugovima, Island je bankrotira odavna, ....
Možda gospodarska situacija i nije toliko bolja kad se uzme u obzir rad, plaća vs. slobodno vrijeme, tempo života, a možda i je, nemam pojma a nije ni bitno, ali sigurno, sigurno ne vladaju ovakvi ridikuli poput Jace i ostaka ekipe.
A onda opet kad se sjetim Berlusconi, Bush (ne brinite, vratit će se on), Sarah Palin (omg) and ecc...
Poželim se odseliti na Mars, nema druge
Možda gospodarska situacija i nije toliko bolja kad se uzme u obzir rad, plaća vs. slobodno vrijeme, tempo života, a možda i je, nemam pojma a nije ni bitno, ali sigurno, sigurno ne vladaju ovakvi ridikuli poput Jace i ostaka ekipe.
A onda opet kad se sjetim Berlusconi, Bush (ne brinite, vratit će se on), Sarah Palin (omg) and ecc...
Poželim se odseliti na Mars, nema druge
- samo ja
- Ja sam: biseksualka
Re:
pa nisu dica kriva hjoj...ticklebook je napisao/la:Ma najgore je što se TAKVI najčešće masovno razmnožavaju.call_me_slut je napisao/la:maloj cisto fino stoji ta kapa. najbolje su mi one djecje crne odorice...onak, decko i curica..."ajmo se igrat logora"..."ajoooj, ajmo. ja bum poglavnik, a ti?"Zita je napisao/la:
nažalost naš problem nije u jadranki... ovo nije diktatura,
odluke ne donosi ona, već ona samo predstavlja one koji
ih donose... problem je zastršujući mentalitet koji je nju doveo
na vlast... dokle god se ne promijeni mentalni sklop kompletnog
stanovništva nama će biti ovako kako jest...
odluke ne donosi ona, već ona samo predstavlja one koji
ih donose... problem je zastršujući mentalitet koji je nju doveo
na vlast... dokle god se ne promijeni mentalni sklop kompletnog
stanovništva nama će biti ovako kako jest...
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
- samo ja
- Ja sam: biseksualka
tako nekako i ja brijem... sve mi se čini da je i ona žrtva vlastite stranke i ne bi se čudila da nije imala pojma za sve te muljaže koje izlaze na vidjelo