šta vas je zadnje nasmijalo
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
- ticklebook
- Status: U vezi
- Kontakt:
Aleksandra Grdić, Večernji:
(http://www.vecernji.hr/lifestyle/odnosi ... 6/index.do)
"Čime ćete se tada baviti?
– Rado bih upisala političke znanosti i otišla u diplomaciju.
S toliko iskrenosti u sebi?
– Onda možda u marketing. Sviđa mi se putovati, volim poslove s ljudima. "
:?

(http://www.vecernji.hr/lifestyle/odnosi ... 6/index.do)
"Čime ćete se tada baviti?
– Rado bih upisala političke znanosti i otišla u diplomaciju.
S toliko iskrenosti u sebi?
– Onda možda u marketing. Sviđa mi se putovati, volim poslove s ljudima. "
- Hidden_soul
- Devil in details
moja mater, sidimo vanka, komari navalili sa svih strana, a ona "siroce", uzela neke štapine, koje se zapale i "koji bi tribali" tjerat komare, i sad zapalili dimi se sve mi ka bakalari na dimu, al nista ne vrijedi, na obrvi, na licu, po nogama, lupaj se di god stignes, a cujes nju " nema dok ne pospes neooproid".." majko, pa ne hodaju po zemlju, pobogu
"..a nje, "nema veze..".."pa jeste majko, ni to sto si zadimila, pa sve gladam na vatrogasni dom,
"...
-
afrathevamp
Ja sama sebe prije oko dva tjedna u subotu.
Dakle, idem po Zrinjevcu s hrpom vrećica prema trgu.Subota je i paklena vrućina...više nas ide jedan kraj drugog i ja zakoračim mimo asfalta direktno u govno ovećeg psa i poskliznem se da sam skoro pala. Moji prijatelji umiru od smijeha,a i prolaznicima sam postala zanimljiva nakon što sam prala desnu šlapu na fontani. Odvratno,a po putu na travi sam skoro na još jedno takvo stala.
i na kraju sam se dalje zaputila s jednom mokrom šlapom prema trgu...meni nije bilo smiješno ni najmanje i bila sam ljuta na frendove jer su se kesarali ,ali sad kad sam se ohladila moram priznati da je zaista bilo
Dakle, idem po Zrinjevcu s hrpom vrećica prema trgu.Subota je i paklena vrućina...više nas ide jedan kraj drugog i ja zakoračim mimo asfalta direktno u govno ovećeg psa i poskliznem se da sam skoro pala. Moji prijatelji umiru od smijeha,a i prolaznicima sam postala zanimljiva nakon što sam prala desnu šlapu na fontani. Odvratno,a po putu na travi sam skoro na još jedno takvo stala.
i na kraju sam se dalje zaputila s jednom mokrom šlapom prema trgu...meni nije bilo smiješno ni najmanje i bila sam ljuta na frendove jer su se kesarali ,ali sad kad sam se ohladila moram priznati da je zaista bilo
- FatalFemme
- Ja sam: lezbijka
- Poppy the gay
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
"zasto? plasis me se? da bi te mogla napasti, naglo i nenadano, s ledja? zubima ti rastrgati odjecu i donjim rubljem okititi sobu, trofejno. zapaliti stepenice i pijana gledati kako gore, cereci se tvom izrazu lica dok gola lezis ispod mene, vec u suzama i bijesu. gledati kako se sve urusava, koza tamni a kasalj gusi misao: bar me nije tumor dokrajcio"

ex invalid_user
- Poppy the gay
invalid_user je napisao/la:"zasto? plasis me se? da bi te mogla napasti, naglo i nenadano, s ledja? zubima ti rastrgati odjecu i donjim rubljem okititi sobu, trofejno. zapaliti stepenice i pijana gledati kako gore, cereci se tvom izrazu lica dok gola lezis ispod mene, vec u suzama i bijesu. gledati kako se sve urusava, koza tamni a kasalj gusi misao: bar me nije tumor dokrajcio"
![]()
![]()
Sada i ovome
- Poppy the gay
-
Plague
- Poppy the gay
- Poppy the gay
-
Plague
Kako slatkoPoppy the gay je napisao/la:Moj pas,, skocio je u zrak da uvati komarca i zavrtio se oko sebe kao mala budala i napravi salto, upao u mljeko i na kraju svega toga tako prljav skocio na mene.. jeeeiiiiii![]()
To me podsjeca na moju malu sestricnu, koja se neki dan vrtila u krug na stolu
pa sam je spustila na pod da ne padne i onda se jos par puta okrenula oko svoje osi,
zateturala ko pijana i pala na guzu.
- Hidden_soul
- Devil in details
Cura koja je stajala na krizanju Drziceve i Vukovarske.
Cekala je da se upali zeleno pa da predje cestu, sva si sredjena i nekako vazna sama sebi, u laganoj ljetnoj haljini.
I onda je netko projurio autom cestom pored nje, tako jako da joj je skroz zadigao haljinu. Mislim, nije bed, imala je fine crne gacice
Ali ta njezina pogubljenost mi je bila prekomicna. Prvo je valjda zahvaljivala bogu sto ima crne naocale tako da je nitko ne skuzi, a onda se pazljivo pocela osvrtati oko sebe da provjeri ko je vidio sto se desilo, drzeci se istovremeno jednom rukom za haljinu, da se ne ponovi.
Bilo je ko na nekom filmu, ni ja nisam mogla vjerovat sto se desilo
Boze kako sam se smijala
Znam da nema sanse da si tu... ali ako ikad naletis na ovo, slucajno, samo zelim da znas da te sigurno nije vidio jedan par ociju na takvom krizanju, ali dobro si prosla, zamisli da su ti tek poceli trubit
Cekala je da se upali zeleno pa da predje cestu, sva si sredjena i nekako vazna sama sebi, u laganoj ljetnoj haljini.
I onda je netko projurio autom cestom pored nje, tako jako da joj je skroz zadigao haljinu. Mislim, nije bed, imala je fine crne gacice
Ali ta njezina pogubljenost mi je bila prekomicna. Prvo je valjda zahvaljivala bogu sto ima crne naocale tako da je nitko ne skuzi, a onda se pazljivo pocela osvrtati oko sebe da provjeri ko je vidio sto se desilo, drzeci se istovremeno jednom rukom za haljinu, da se ne ponovi.
Bilo je ko na nekom filmu, ni ja nisam mogla vjerovat sto se desilo
Boze kako sam se smijala
Znam da nema sanse da si tu... ali ako ikad naletis na ovo, slucajno, samo zelim da znas da te sigurno nije vidio jedan par ociju na takvom krizanju, ali dobro si prosla, zamisli da su ti tek poceli trubit
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
call_me_not
- Hidden_soul
- Devil in details
ot. smijen se sebi, po Vukovarskoj i Radnickoj, (falin te boze na hainzlovoj), nije me bilo dugo u tom dijelu i kad san trazila firmu, ka ringispil, kad prije napravise onoliko zgrada..od svoje zbunjenosti, dobro da nisam napravila sudar