Patnje mlade lezbijke
Re: Patnje mlade lezbijke
ne vidim ništa posebno problematično u citiranom stavu.
mislim da razlika u poimanju nastaje zbog razlike u poimanje vlastite homoseksualnosti. ja u svojem pederluku ne nalazim nista pogresno, pa onda i ne osjecam zahvalnost prema roditeljima sto me nisu izbacili iz kuce jer sam peder. ništa drugo i nisu trebali učiniti.
mislim da razlika u poimanju nastaje zbog razlike u poimanje vlastite homoseksualnosti. ja u svojem pederluku ne nalazim nista pogresno, pa onda i ne osjecam zahvalnost prema roditeljima sto me nisu izbacili iz kuce jer sam peder. ništa drugo i nisu trebali učiniti.
-
michelle
u cijeloj ovoj priči, mislim da su roditelji ti koji bi trebali bit taktičniji prema svojoj kćeri koja im se outala i trebali bi imati više razumjevanja, ipak su oni stariji pa se od njih i očekuje viša svijest... meni njihovo ponašanje nije u redu, nikako! indirektno forsaju svoju volju i želju nad svojom kćeri koja zna što želi, ali oni, za nju, žele drugačije i pokušavaju neprimjetno manipulirat s njom... i mene bi to raspizdilo!
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Spol/rod: žensko
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Joj... ajd mi pokaži roditelje koji to NE rade, svjesno ili nesvjesno
.
- tamara3
- Kontakt:
Ne kažem da je u redu, samo konstatiram da je to jednostavno tako i na neki način prirodno. Samo mislim da i taj segment treba razumjeti, pa se onda ljudi (u ovom slučaju roditelji i djeca) nekako nađu na pol puta u međusobnom prihvaćanju.
-
michelle
slažem se, ali ne treba ni suditi kćeri što ju je taj njihov način raspizdio... mislim da ima potpuno pravo na to, jer po onome što je nabrojala, dobila sam dojam da to traje neko vrijeme i da se uglavnom ne buni i ne odgovara im, znači trpi, zato se i dovela u ovo buntovno stanje... teško je ostat kul kad te stalno netko kljuca u mozak...
meni nije jasno sta je to ova cura ucinila lose ili pogresno. ljuta je i smeta joj, potpuno opravdano i razumljivo, stav njenih roditelja, te je ovdje ispucala dio tog bijesa.
nije njima odsjekla glavu mačetom ili sta vec, a komentari su kao da jest.
p.s.
pobjegao sanader!
nije njima odsjekla glavu mačetom ili sta vec, a komentari su kao da jest.
p.s.
pobjegao sanader!
- tamara3
- Kontakt:
Nisu, ali je očito užasno čudno i neobično sagledati i drugu stranu medalje. Onda o'ma komentari ne valjaju.
I ja sam hiljadu puta bila i ljuta i raspižđena zbog istih stvari i svađala se vrlo glasno oko toga, ali na koncu sam shvatila da je mami naprosto trebalo vremena da neke stvari shvati i prihvati, kao i da su naša očekivanja u suštini istovjetna. Kao što roditelji od nas očekuju koješta, očekujemo i mi od njih - bez obzira jesmo li gay ili ne.
I ja sam hiljadu puta bila i ljuta i raspižđena zbog istih stvari i svađala se vrlo glasno oko toga, ali na koncu sam shvatila da je mami naprosto trebalo vremena da neke stvari shvati i prihvati, kao i da su naša očekivanja u suštini istovjetna. Kao što roditelji od nas očekuju koješta, očekujemo i mi od njih - bez obzira jesmo li gay ili ne.
tvoj problem uopce nije problem koji proizlazi iz tvojih sklonosti.
iste stvari desavaju se u obiteljim sa vise djece od kojih sva imaju "prihvatljive" sklonosti.
a sad.. to sto tebi fali paznje i priznanja....sto te ne unisti-ocvrsne te.
iste stvari desavaju se u obiteljim sa vise djece od kojih sva imaju "prihvatljive" sklonosti.
a sad.. to sto tebi fali paznje i priznanja....sto te ne unisti-ocvrsne te.
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
well, s obzirom da je vecina komentara bila upucena na sagledavanje druge strane, ja odlucih da podrsku dam prvoj.tamara3 je napisao/la:Nisu, ali je očito užasno čudno i neobično sagledati i drugu stranu medalje. Onda o'ma komentari ne valjaju.
- komad kruha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
nije stvar u tome da li je trebala reći ili nije. trebala je i dobro je što je rekla.
nije stvar u tome dal i oni trebaju prihvatiti ili ne. trebaju. i prihvaćaju.
stvar je u NAČINU na koji je to napravila.
stvar je u NAČINU na koji se postavlja prema njima.
stvar je u NAČINU na koji razmišlja....
sve se može napraviti na ovaj ili onaj način.
ne vidim zašto cipelom na vlastite roditelje koji su reagirali zaista ok?
vrijeme, vrijeme, vrijeme.... ljubav, pažnja, razumijevanje, tolerancija SVIH ZA SVE.
nije stvar u tome dal i oni trebaju prihvatiti ili ne. trebaju. i prihvaćaju.
stvar je u NAČINU na koji je to napravila.
stvar je u NAČINU na koji se postavlja prema njima.
stvar je u NAČINU na koji razmišlja....
sve se može napraviti na ovaj ili onaj način.
ne vidim zašto cipelom na vlastite roditelje koji su reagirali zaista ok?
vrijeme, vrijeme, vrijeme.... ljubav, pažnja, razumijevanje, tolerancija SVIH ZA SVE.
kaj te hiče?
'cipelom na svoje roditelje'? dakle, djevojka ih je gađala cipelama, kao što su busha u iraku? ili je to još jedna hiperbola koja treba opravdati vašu netolerantnu i nesolidarnu reakciju prema njoj? 
meni fakat nije jasno, jel ona to napisala u nekom postu ili vi znate vise nego sto pise u topicu, kako se konkretno onda odnosi prema roditeljima, kakve im to grozne stvari cini i govori? pa opet molim neki citat, nesto, gdje se jasno kaze da je ona istukla mamu, pljunula tati u facu itd. ili se sve to samo fantazira?
dakle, koji je to NAČIN a da nije proizvod neke fantazije, nikako povezan s onime sto je DOISTA napisano u topicu?
druga velika razlika je valjda u tome kakve tko ima ocekivanja od vlastitih roditelja. meni se cini da ona ima veca ocekivanja, sto je jednako legitimno kao imati i manja ocekivanja, te da joj osobe koje su se pomirile s manjim ocekivanjima zamjeraju jer se usudila imati veca ocekivanja od njih.
takodjer, kad je rijec o načinu na koji razmišlja, meni je taj način mnogo prihvatljiviji nego onaj od, recimo, raging cat. ali se ovdje sprovodi skoro pa kolektivno razapinjanje jedne 20-godišnje cure jer vi smatrate da nije dovoljno zahvalna roditeljima jer ne prihvaćaju njeno lezbijstvo i ljubavnu vezu na jednak način kao heteroseksualnost i vezu brata.
meni fakat nije jasno, jel ona to napisala u nekom postu ili vi znate vise nego sto pise u topicu, kako se konkretno onda odnosi prema roditeljima, kakve im to grozne stvari cini i govori? pa opet molim neki citat, nesto, gdje se jasno kaze da je ona istukla mamu, pljunula tati u facu itd. ili se sve to samo fantazira?
dakle, koji je to NAČIN a da nije proizvod neke fantazije, nikako povezan s onime sto je DOISTA napisano u topicu?
druga velika razlika je valjda u tome kakve tko ima ocekivanja od vlastitih roditelja. meni se cini da ona ima veca ocekivanja, sto je jednako legitimno kao imati i manja ocekivanja, te da joj osobe koje su se pomirile s manjim ocekivanjima zamjeraju jer se usudila imati veca ocekivanja od njih.
takodjer, kad je rijec o načinu na koji razmišlja, meni je taj način mnogo prihvatljiviji nego onaj od, recimo, raging cat. ali se ovdje sprovodi skoro pa kolektivno razapinjanje jedne 20-godišnje cure jer vi smatrate da nije dovoljno zahvalna roditeljima jer ne prihvaćaju njeno lezbijstvo i ljubavnu vezu na jednak način kao heteroseksualnost i vezu brata.
Zadnja izmjena: Popeye, dana/u 09 pro 2010 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Shekret
- Status: U vezi
Ubijte me kolege lezbijke, molim vas. Ako ni ovdje ne mogu dobiti ruku potpore onda jebem ovaj cijeli svijet
- Zita
sto svi vole pametovat za tude dobro
za popizdit. svi su najpametniji kad se radi o tudim zivotima..bljuje mi se od toga
sekret-polako, znam da te ljuti al doci ce na svoje!
neke stvari dobijes borbom a neke smirenim putem
sretno
za popizdit. svi su najpametniji kad se radi o tudim zivotima..bljuje mi se od toga
sekret-polako, znam da te ljuti al doci ce na svoje!
neke stvari dobijes borbom a neke smirenim putem
sretno
Measure of a woman is her sense of humor
- Zita
nisam nigdje rekla da ide na ho-ruk no apsolutno mi je smijesno da ljudi pricaju o nekom iskustvu nekoj xyz curi koju nikad u zivotu nisu vidjeli, cije roditelje isto tako ne poznaju i nemaju pojma o tome kako reagiraju, kako zive, kako razmisljaju itd itd
no dobro. ovo je forum, ona se tu javila pa tako svi i daju svoje komentare koji se vise odnose na to da je ona bezobrazna il da ima tolko i tolko godina te da je zajebala tu il tu nego na to po sto je eksli i dosla..
njena greska sto je nabrijanim postom ocekivala blazi pristup
ljudi od kojih bi to najmanje ocekivao izbacuju svoju djecu radi sex orijentacije iz kuce dok oni za koje se ocekuje da ce napravit problem il "ubit ih" takvo stanje prihvate na najbolji moguci nacin.
ono sto je fantasticno na ovom svijetu jest da nisu svi ljudi isti a i nisu sva djeca ista. ne razmisljaju svi isto i mnoge stvari nas, koliko god iskustva imamo, poprilicno iznenadjuju i zapanjuju, bilo negativno il pozitivno
i opet mnogi ovdje nisu outani pred roditeljima a imaju poprilican broj godina a nemaju nit zrna iskustva u tome kako da se ponasaju sa roditeljima..
i na kraju svatko ima svoja iskustva koja se razlikuju od osobe do osobe
no dobro. ovo je forum, ona se tu javila pa tako svi i daju svoje komentare koji se vise odnose na to da je ona bezobrazna il da ima tolko i tolko godina te da je zajebala tu il tu nego na to po sto je eksli i dosla..
njena greska sto je nabrijanim postom ocekivala blazi pristup
ljudi od kojih bi to najmanje ocekivao izbacuju svoju djecu radi sex orijentacije iz kuce dok oni za koje se ocekuje da ce napravit problem il "ubit ih" takvo stanje prihvate na najbolji moguci nacin.
ono sto je fantasticno na ovom svijetu jest da nisu svi ljudi isti a i nisu sva djeca ista. ne razmisljaju svi isto i mnoge stvari nas, koliko god iskustva imamo, poprilicno iznenadjuju i zapanjuju, bilo negativno il pozitivno
i opet mnogi ovdje nisu outani pred roditeljima a imaju poprilican broj godina a nemaju nit zrna iskustva u tome kako da se ponasaju sa roditeljima..
i na kraju svatko ima svoja iskustva koja se razlikuju od osobe do osobe
Measure of a woman is her sense of humor
Sekret...imas jedno veliko pravo na svoje misljenje i na svoj stav. Pa boze sacuvaj, neka jednom roditelji shvate, da to nije neki hir, vec cinjenica i njihovo vlastito djete, koje ce i onako u ovom hetero svijetu imat probleme..a ko ce jim(nama) dat podrsku ako ne bas starci? Sa puno postovanja prema roditeljima, al izvinite, kakav je grijeh to njihovo dijete uradilo? Ako se ne mogu u 2011 nosit sa time....dajmo jednom podrsku i djetetu-uvijek je samo-jadni roditelji, kakvo razocarenje, ocekivali su unuke i -get over it, dragi roditelji, life sucks.
Puno pozdrava mojim-
Puno pozdrava mojim-
"for me it is more about seduction than just a pretty face"
-
michelle
i jaPopeye je napisao/la:well, s obzirom da je vecina komentara bila upucena na sagledavanje druge strane, ja odlucih da podrsku dam prvoj.tamara3 je napisao/la:Nisu, ali je očito užasno čudno i neobično sagledati i drugu stranu medalje. Onda o'ma komentari ne valjaju.
Dobro Šekret, uzimaju li te roditelji u vezi ostalih stvari zaozbiljno i samo se smiju na lezbijstvo ili te smatraju nezrelom generalno? Možda nije stvar u tome da su homofobi, nego te ne shvaćaju ozbiljno u izjavama. Većina šta si napisala mi izgleda kao tvoj osjećaj, ne nešto šta su ti eksplicitno rekli.
- Shekret
- Status: U vezi
Nekad pizde nekad se smiju i ovisno kako koji. Al uvelike im je bitno što okolina misli i recimo nebi došli na svadbu.
Pa rado bi ti rekla da te boli kurac šta neće doć, ali pošto ti je bitno da imaš njihovu podršku (i to je lijepo), nemoj propustit kad god dobiješ priliku da su bezobrazni, nabit im na nos da jesu. Čim se smiju i podjebavaju, ne vjerujem da su u mega šoku šta im je kćer gej. I ne mislim da bi prešućivanje ili okretanje drugog obraza roditeljima ikad moglo bit korisno kako bi shvatili svoju grešku, nego im je još potvrda da to mogu i dalje radit jer si njihova. Ja ih na tvom mjestu ne bi štedila. Doduše to moje nije temeljeno na zrnu iskustva sa roditeljima i outanjem, ali je sa roditeljima i drugim stvarima koje sam trebala da prihvate o meni. Isto su patrijarhalni, djeca, žena, majka, crkva, susjed.
- being_alive
hm, svasta se ovdje raspisalo.........
ovo se zove ak se ne varam "deveti krug", i tu se navodno dolazi kad ti treba boksačka vreća koje eto nemaš u blizini, pa tu (riječima) izbacuješ svoj bijes, ljutnju, frustraciju, očaj itd. iz sebe.
i cura je to napravila.
kad je čovjek bijesan i kad mu je dosta svega(kao što je njoj bilo u trenutku pisanja) normalno je da je bahat i bezobrazan i sve što ide uz to. Kako se može tražiti od nekoga tko kipi od bijesa da piše neki tekst u kojem će osim svog bijesa izraziti i poštovanje prema uzroku tog bijesa(u ovom slučaju, bijes je izražen prema roditeljima, uzročno njihovom neozbiljnom shvaćanju njene homoseksualne sklonosti, i (ono pomalo licemjerno) tvrdnjama kako je to nešto prolazno, sto ce proci.
Naravno da im ona treba dati vremena da to shvate ozbiljno i prihvate, i dat ce im, ali to "davanje vremena" njoj očito teško pada, frustrira ju što im uopće treba dati vremena, što je cijeli svijet odgojen tako homofobno.
I dođe ovdje po potpore malo, da se ispuše, da dođe k sebi, i naiđe na ovakvu reakciju vas lezbijki, koje kako same kazete, imate iskustva, a čudo jedno, niste nikad bile u sličnoj situaciji. Ili možda jeste, pa ste zaboravile kako je to biti frustriran i bijesan, kako ste se osjećale u samom tom trenutku, i što ste tada sve u stanju bile napraviti, izgovoriti svojim roditeljima i bližnjima, mislili to ili ne.
Ja mislim da je ona svojim roditeljima zahvalna na tome što je nisu odbacili, i što su ajmo reć prihvatili njenu homoseksualnost, i curu njenu i to sve. I zahvalna je na svemu što su joj uopće pružili.
S druge strane, to je njihova obveza, i zahvalu je dužna dati čisto iz pristojnosti, nekog morala do kojeg treba držati, bontona.
Ipak tu se ne radi o nekom strancu koji joj je dao vode zato što je žedna, tu se radi o roditeljima koji su je s odgovornošću napravili, i koji su dužni brinuti se o njoj, pružiti joj sve što mogu, ljubav, itd.
Dužnost nas djece je da im to sve i uzvratimo, da budemo zahvalni na svemu dobrome. Isto tako dužnost je, kao što oni nas upozore kad napravimo nešto loše, da i mi njih upozorimo.
Dužnost je naša,kao što oni nas bodre kad se trudimo u nečemu, da i mi njih bodrimo.
I nadam se da će Šekret to shvatiti,i pomoći im, "pobodriti" ih da prihvate homoseskualnost kao nešto normalno, unatoč okolini.
A kad dođu teški dani, kad želiš svih poslati u onu stvar, kad trebaš vreću da se ispušeš, uzmi papir ili komp, i piši/tipkaj sve šta ti je na duši.
Jedino, dopusti da ti dam ovaj savjet, nemoj ga odmah objavljivati na nekom forumu, pričekaj dan dva da se smiriš, ponovno isčitaš tekst, pa onda, ako te je volja, i objaviš ga.
I drugo, dvadeset godina imaš, mlada si, život je pred tobom. Neki sazriju vrlo rano, neki u "uobičajeno" vrijeme, neki kasnije.
Meni se ne čini da si ti potpuno zrela osoba, i kao što je netko prije rekao, vjerojatno ćeš se sa 30 smijati tome što si radila sa dvadeset.
Deset godina je jako puno, daj si vremena, upoznaj sebe, društvo, svijet, i ne opterećuj se toliko stvarima koje sama ne možeš promijeniti.
To da se homoseksualnost prihvati kao što se heterosex. prihvaća...
Pa tisuće ljudi radi na tome diljem svijeta, tisuće aktivista, aktivistica, brojne udruge, ovi oni..
Naravno da moraš prvo promijeniti sebe da bi promijenio svijet.
Ali ne možeš, ako si sebe promijenio, odmah promijeniti i svoje bližnje, samo zato jer su ti tako bliski. Jesmo u 21. stoljeću i sve to, ali mislim da će trebati još puno vremena da se stavovi građeni tisućama godina promijene. Ako uzmemo da je homoseksualnost u staroj Grčkoj bila normalna, tako sam bar čula, i u Rimu također, ako se ne varam srednji vijek je počeo negdje 476., padom ZRC-a, al uzmimo da je to 5. stoljeće, a sad smo u 21. znači nekih 16 stoljeća- 1600 godina su se gradili ti homofobni stavovi.
I nemožemo sada u 21. stoljeću, kad su neki ljudi prije dva tri stoljeća tek došli k sebi, i izašli iz ormara i poslali svijetu poruku "Gay IS OK!"
očekivati da ćemo u tih dvjesto godina promijeniti svijet.
Okej, preeviše filozofiram, poanta svega je, ako želiš pomoći da se svijet promjeni, i da se "istrijebi" homofobija, uključi se u neku od aktivističkih udruga, postani aktivist, i bori se za bolju budućnost naše djece, rođene u strejt ili gej obiteljima.
Alah, jesan se raspisala :O
Toliko od mene zasad. I nemojte me odma napasti ako se ne slažete samnom, ja sam isto jedna nezrela klinka koja želi živjeti u svom svijetu i odjebati svih, al ne ide. haha
ovo se zove ak se ne varam "deveti krug", i tu se navodno dolazi kad ti treba boksačka vreća koje eto nemaš u blizini, pa tu (riječima) izbacuješ svoj bijes, ljutnju, frustraciju, očaj itd. iz sebe.
i cura je to napravila.
kad je čovjek bijesan i kad mu je dosta svega(kao što je njoj bilo u trenutku pisanja) normalno je da je bahat i bezobrazan i sve što ide uz to. Kako se može tražiti od nekoga tko kipi od bijesa da piše neki tekst u kojem će osim svog bijesa izraziti i poštovanje prema uzroku tog bijesa(u ovom slučaju, bijes je izražen prema roditeljima, uzročno njihovom neozbiljnom shvaćanju njene homoseksualne sklonosti, i (ono pomalo licemjerno) tvrdnjama kako je to nešto prolazno, sto ce proci.
Naravno da im ona treba dati vremena da to shvate ozbiljno i prihvate, i dat ce im, ali to "davanje vremena" njoj očito teško pada, frustrira ju što im uopće treba dati vremena, što je cijeli svijet odgojen tako homofobno.
I dođe ovdje po potpore malo, da se ispuše, da dođe k sebi, i naiđe na ovakvu reakciju vas lezbijki, koje kako same kazete, imate iskustva, a čudo jedno, niste nikad bile u sličnoj situaciji. Ili možda jeste, pa ste zaboravile kako je to biti frustriran i bijesan, kako ste se osjećale u samom tom trenutku, i što ste tada sve u stanju bile napraviti, izgovoriti svojim roditeljima i bližnjima, mislili to ili ne.
Ja mislim da je ona svojim roditeljima zahvalna na tome što je nisu odbacili, i što su ajmo reć prihvatili njenu homoseksualnost, i curu njenu i to sve. I zahvalna je na svemu što su joj uopće pružili.
S druge strane, to je njihova obveza, i zahvalu je dužna dati čisto iz pristojnosti, nekog morala do kojeg treba držati, bontona.
Ipak tu se ne radi o nekom strancu koji joj je dao vode zato što je žedna, tu se radi o roditeljima koji su je s odgovornošću napravili, i koji su dužni brinuti se o njoj, pružiti joj sve što mogu, ljubav, itd.
Dužnost nas djece je da im to sve i uzvratimo, da budemo zahvalni na svemu dobrome. Isto tako dužnost je, kao što oni nas upozore kad napravimo nešto loše, da i mi njih upozorimo.
Dužnost je naša,kao što oni nas bodre kad se trudimo u nečemu, da i mi njih bodrimo.
I nadam se da će Šekret to shvatiti,i pomoći im, "pobodriti" ih da prihvate homoseskualnost kao nešto normalno, unatoč okolini.
A kad dođu teški dani, kad želiš svih poslati u onu stvar, kad trebaš vreću da se ispušeš, uzmi papir ili komp, i piši/tipkaj sve šta ti je na duši.
Jedino, dopusti da ti dam ovaj savjet, nemoj ga odmah objavljivati na nekom forumu, pričekaj dan dva da se smiriš, ponovno isčitaš tekst, pa onda, ako te je volja, i objaviš ga.
I drugo, dvadeset godina imaš, mlada si, život je pred tobom. Neki sazriju vrlo rano, neki u "uobičajeno" vrijeme, neki kasnije.
Meni se ne čini da si ti potpuno zrela osoba, i kao što je netko prije rekao, vjerojatno ćeš se sa 30 smijati tome što si radila sa dvadeset.
Deset godina je jako puno, daj si vremena, upoznaj sebe, društvo, svijet, i ne opterećuj se toliko stvarima koje sama ne možeš promijeniti.
To da se homoseksualnost prihvati kao što se heterosex. prihvaća...
Pa tisuće ljudi radi na tome diljem svijeta, tisuće aktivista, aktivistica, brojne udruge, ovi oni..
Naravno da moraš prvo promijeniti sebe da bi promijenio svijet.
Ali ne možeš, ako si sebe promijenio, odmah promijeniti i svoje bližnje, samo zato jer su ti tako bliski. Jesmo u 21. stoljeću i sve to, ali mislim da će trebati još puno vremena da se stavovi građeni tisućama godina promijene. Ako uzmemo da je homoseksualnost u staroj Grčkoj bila normalna, tako sam bar čula, i u Rimu također, ako se ne varam srednji vijek je počeo negdje 476., padom ZRC-a, al uzmimo da je to 5. stoljeće, a sad smo u 21. znači nekih 16 stoljeća- 1600 godina su se gradili ti homofobni stavovi.
I nemožemo sada u 21. stoljeću, kad su neki ljudi prije dva tri stoljeća tek došli k sebi, i izašli iz ormara i poslali svijetu poruku "Gay IS OK!"
očekivati da ćemo u tih dvjesto godina promijeniti svijet.
Okej, preeviše filozofiram, poanta svega je, ako želiš pomoći da se svijet promjeni, i da se "istrijebi" homofobija, uključi se u neku od aktivističkih udruga, postani aktivist, i bori se za bolju budućnost naše djece, rođene u strejt ili gej obiteljima.
Alah, jesan se raspisala :O
Toliko od mene zasad. I nemojte me odma napasti ako se ne slažete samnom, ja sam isto jedna nezrela klinka koja želi živjeti u svom svijetu i odjebati svih, al ne ide. haha
"When you touch me, I feel so alive."
Zita je napisao/la:komad kruha je napisao/la:nemoj tražiti priznanje vlastite vrijednosti od bilo koga.
ti znaš tko si i što si, znaš kakvu vezu imaš.
neka ti bude dovoljna sreća što si pronašla nekoga s kime ćeš provesti život.
budeš li se bavila drugima, a ne sobom i svojom vezom, bude li sve što činiš obojano nastojanjem da ti netko kaže: bravo, sjebat ćeš ono dobro što u životu imaš. a bravo nikada nećeš čuti. neki ga neće reći, drugi ga ne mogu reći, treći ne znaju.
ne bacaj svoju sreću u smeće.
-
Pariz za Sandru
Komad kruha, to je tako, samo živjeti to...Sania je napisao/la:Zita je napisao/la:komad kruha je napisao/la:nemoj tražiti priznanje vlastite vrijednosti od bilo koga.
ti znaš tko si i što si, znaš kakvu vezu imaš.
neka ti bude dovoljna sreća što si pronašla nekoga s kime ćeš provesti život.
budeš li se bavila drugima, a ne sobom i svojom vezom, bude li sve što činiš obojano nastojanjem da ti netko kaže: bravo, sjebat ćeš ono dobro što u životu imaš. a bravo nikada nećeš čuti. neki ga neće reći, drugi ga ne mogu reći, treći ne znaju.
ne bacaj svoju sreću u smeće.
- Rock Faerie
- Ja sam: ne želim se identificirati
Ja sa svojima uopće ne ulazim u neke rasprave tu i tamo imaju neki komentar na koji se nasmijem. Imam brata i sestru koji su strejt, ali smo svi odgojeni liberalno tako da se nit oni ne misle ženiti (bar za sad), a za poštovanje roditelja i prihvaćanje moje cure radim dvostruko više ali mi nije niti žao niti teško, sada dok sam pod njihovim krovom trebam poštivati njihova pravila i to razumijem. Moji su imali skoro 6 godina da prihvate neke stvari, pa nisu niti će ikad do kraja što nisam niti očekivala ali se trude.
They share a look in silence and everything is understood
- zaboravila_ime
uvijek se mora srati po nekome al ne samo tu jer ovdje je kao dopusteno..nego i na drugim postovima sto je pomalo glupo al ajd..vidi sekret ti imas svoj zivot i bori se za njega i za svoju srecu,dobro je da ste koliko toliko u dobrim odnosima neki nemaju ni to..nastoj na zrel nacin prikazati sebe i svoju vezu a oni ce s vremenom to prihvatiti na svoj nacin....ja sam imala slican problem,moja je cura rekla svojima i napravili su haos i zvali mene i prijetili..to je bila prva reakcija..nakon toga sam razgovarala s njenom mamom i zena se ispricala..
...never mind I'll find someone like you, I wish nothing but the best for you too..don't forget me I beg I remebered you say "sometimes it lasts in love,but sometimes it hurts instead"
- alice
već sam mislila...vid, neka nova tema-kadli! iz naftalina!
'At the center of non-violence stands the principle of love.'
Martin Luther King
Martin Luther King