Pitaj me
Re: Pitaj me
Posao ..pa više da nego ne, čisto iz razloga jer je jako dinamičan s hrpom novih stvari, konstantno, plus u kontaktu sam dosta i s uredima vani..Što se faksa tiče, on mi se manje sviđao od onog što sam pretpostavljala, jednostavno je postojao dosta velik odmak od onog što sam htjela učiti i onog kako je u praksi to izgledalo.
S koliko godina si postala financ. samostalna, ak radiš, ak ne, bi htjela nakon faksa odmah početi raditi?
Da mi se ponudi prilika radi vani, s dobrim uvjetima, pristala bih..u Hr, ne pada mi sad na pamet što bi značio generalni zaokret, al morala bi biti jako dobra prilika za napredovanjem.
S koliko godina si postala financ. samostalna, ak radiš, ak ne, bi htjela nakon faksa odmah početi raditi?
Da mi se ponudi prilika radi vani, s dobrim uvjetima, pristala bih..u Hr, ne pada mi sad na pamet što bi značio generalni zaokret, al morala bi biti jako dobra prilika za napredovanjem.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
To već drugi put odgovaram u zadnja dva dana
Lijepo, bez partijanja, chillanje uz druženja, kino, izležavanja doma i sl.
Misliš da u većini slučajeva osoba koja postavlja pitanje želi da se postavljeno i nju pita? i bonus, kako si se ti provela?
Lijepo, bez partijanja, chillanje uz druženja, kino, izležavanja doma i sl.
Misliš da u većini slučajeva osoba koja postavlja pitanje želi da se postavljeno i nju pita? i bonus, kako si se ti provela?
Hansel
Hansel
Ne,stvar trenutka i inspiracije.
Kako mislis provesti dan?
Kako mislis provesti dan?
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....
- gemini
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Svidja mi se sve osim Zagreba,prikazani smo uistinu onakvi kakvi jesmo..dosadni..split mi je super,beograd..svidja mi se zamisao..nesto malo drugacije od tmurne svakidasnjice..e da,bila sam..i u spotu sam..zelim biti posvudusa
jel pjevas u autu? 
- gemini
Hmm,ne bas..mislis li da imas lijep osmijeh?
simpatičan prije nego lijep.
jesi stroga prema sebi?
jesi stroga prema sebi?
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
-
Ooh
da, vise nego prema drugima i sto mi je netko blizi to sam stroza prema toj osobi.
jesi li egocentricna?
jesi li egocentricna?
-
Aven
Ovisi o oku i uhu promatrača.
Rekla bih da za masovni ukus jesam, za vlastiti i malobrojni nisam.
Da ti je neka od frendica ginekologica bi li išla kod nje na pregled?
Da ti je neka od frendica ginekologica bi li išla kod nje na pregled?
kod obje koje sam si zamislila kad sam pročitala pitanje, bih. 
jesu li ti odlasci kod ginekologa/ice neugodni?
jesu li ti odlasci kod ginekologa/ice neugodni?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
-
Aven
Jesu. Ne volim ih, iako mi je ginekolog sasvim okej.
Bi li voljela imati frendicu ginekologicu? I, bi li te smetalo da ti je cura (va)ginić?
Bi li voljela imati frendicu ginekologicu? I, bi li te smetalo da ti je cura (va)ginić?
hmmm, e vidiš, to je već prilično zanimljivo pitanje. lezba koja je ginekologica. to mi zvuči kao opasna kombinacija. 
bi li se uspjela oduprijeti vizualiziranju svoje cure (va)ginićke među nogama drugih žena?
bi li se uspjela oduprijeti vizualiziranju svoje cure (va)ginićke među nogama drugih žena?
mi imamo sve što nam treba,
-
Aven
Naravno da ne bih. Sve što čujem vizualiziram. I možda bi mi vizualizacija cure (va)ginićke među nogama nekih zgodnih cura bila hot na neki bizaran način, ali bogami bi mi bilo turn off slušati o tome da se profesionalno geografski svakodnevno locira među noge starih baba.
Čuj, ne znam, možda mi se nekad takvo što desi pa ću bolje znat.
Dakle, bi li ti taj info bio turn off na prvom dejtu ili svejedno ako ti se curka sviđa po ostalim karakteristikama?
Dakle, bi li ti taj info bio turn off na prvom dejtu ili svejedno ako ti se curka sviđa po ostalim karakteristikama?
Naravno da ne. Posao kao posao.
Da li bi mislila da ti je cura namjerno postala ginekolog i bili joj to ikad spočitnula?
Da li bi mislila da ti je cura namjerno postala ginekolog i bili joj to ikad spočitnula?
Ruadh gu brath!
-
Aven
Sumnjam da itko slučajno postane ginekolog.
Ne bih joj spočitavala.
Kada se ono što želiš i konzumiraš ne bi plaćalo novcem, tj. ne bi uopće plaćalo, bi li bila više ili manje lijena nego što si sada?
Kada se ono što želiš i konzumiraš ne bi plaćalo novcem, tj. ne bi uopće plaćalo, bi li bila više ili manje lijena nego što si sada?
Manje bih radila, novac koji mogu potrošiti na stvari/ljude koje volim najveća mi je motivacija za rad.
Da imaš zauvijek osigurano sve najnužnije za život, kako bi provodila dane?
Da imaš zauvijek osigurano sve najnužnije za život, kako bi provodila dane?
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Mislim da bih neovisno o financijskoj situaciji htjela biti produktivna, raditi nešto. Općenito, ne volim osjećaj gubljenja vremena i besciljnosti, a tad bih valjda imala i više mogućnosi i izbora da odaberem ono što mi najviše paše. U teoriji, jel 
Čitam baš članak o tom kako Bill i Melinda Gates odgajaju svoju djecu, u smislu da ih ne žele razmaziti već dati osjećaj da je bitno ono s čime će se oni baviti (pa će većinu love dati zakladi). Pitanje-da imaš brdo love i djecu, bi osigurala djeci egzistenciju ili bi im osigurala dobro školovanje, al ih ''prisilila'' da zarade svoju lovu? Il nešto treće?
Čitam baš članak o tom kako Bill i Melinda Gates odgajaju svoju djecu, u smislu da ih ne žele razmaziti već dati osjećaj da je bitno ono s čime će se oni baviti (pa će većinu love dati zakladi). Pitanje-da imaš brdo love i djecu, bi osigurala djeci egzistenciju ili bi im osigurala dobro školovanje, al ih ''prisilila'' da zarade svoju lovu? Il nešto treće?
Hansel
Hansel
-
str8faith
- Status: U braku
radili bi oni meni kao i ja iako s druge strane imam sve sto pozelim ! To je bit privilegiran a ne razmazen!
ti?
ti?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Motivirala bih ih da rade i zarade svoju lovu; iskreno mislim da je bitno i radi nečijeg samopouzdanja..samo što ono, sigurno bi imali puno lakši početak. 
Koliko ti je ambicioznost bitna kod partnerice?
Koliko ti je ambicioznost bitna kod partnerice?
Hansel
Hansel
-
Aven
*Imam prilike vidjeti kako izgledaju djeca kojoj je apsolutno sve servirano - kao zombiji. Mislim da sam već negdje napisala kako psihoanalitičari tvrde da je optimalna doza frustracije poželjna za zdrav razvoj. Dakle, to bi bio (vlastiti) trud da se ostvare neke želje čija nam realizacija ne pada s neba. Kad bih bila mama, pokušala bih pronaći tu "optimalnu dozu frustracije" kod svog djeteta i tom metodom dozirati/usmjeravati financije.
**Srednje bitna. Bitnije mi je vidjeti da je zadovoljna sama sa sobom i svojom pozicijom (koja god to bila).
Kažu da je brak institucija koja izumire. Kako misliš da bi se na odgoj djece odrazilo to da ta institucija potpuno izumre?
**Srednje bitna. Bitnije mi je vidjeti da je zadovoljna sama sa sobom i svojom pozicijom (koja god to bila).
Kažu da je brak institucija koja izumire. Kako misliš da bi se na odgoj djece odrazilo to da ta institucija potpuno izumre?
- gemini
ne znam tko to kaze niti sam skuzila da izumire..a i da izumre..pa sta? nece svijet propasti niti ce djeca biti drugacija..pojedinci koji izlaze iz skladnih brakova su dno dna tako da nesto i s tim nije u redu..tko je normalan,normalan je..
jesi ikad dozivjela sexualnu napetost na poslu?
jesi ikad dozivjela sexualnu napetost na poslu?
ne radim, ali na nastavi - da.. profa koju trenutno imam iz jednog totalno besmislenog predmeta je jako hot 
je li ti više napet scenarij u kojem ti jako zgodna profa daje privatne sate ili scenarij u kojem te pregledava jako zgodna doktorica? (i pregledavanje nije (jako) neugodno, a tebi ne prijeti nikakva grozna bolest)
je li ti više napet scenarij u kojem ti jako zgodna profa daje privatne sate ili scenarij u kojem te pregledava jako zgodna doktorica? (i pregledavanje nije (jako) neugodno, a tebi ne prijeti nikakva grozna bolest)
Desert je visnjica 
- gemini
nazalost, s pubertetom su mi nestale te fantazije..jel moras biti punoljetna za crol?zaboravih..
- gemini
pobogu, ni jedno ni drugo..kae z glavi?
- gemini
pa prije da, sad vise ne..mislim da se je preuvelicano ono da ti se sve kosti na tijeli odvoje osim lubanje
kaj ti mislis*