Pitaj me

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Zaključano
Moloko
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: U vezi

Re: Pitaj me

Post Postao/la Moloko » 13 ožu 2015 15:40

Gran Aromu iz Lidla(instant) sa mlijekom. A ti?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

Andain

Post Postao/la Andain » 13 ožu 2015 16:13

Jacobs Cronat gold s mlijekom ujutro, illy caffe s malo mlijeka kad/ako trebam razbuđivanje pred kraj radnog vremena i nes vanilija bilo kad tijekom dana..

Što/kog u zadnje vrijeme najviše slušaš (pjesma, band..)?
“She's hot. I trust her.”
Hansel

Yeci

Post Postao/la Yeci » 13 ožu 2015 19:34

Let me in - Kleerup

Što smatraš svojim najvećim dostignućem?
Don't talk about life, live it.

megan

Post Postao/la megan » 14 ožu 2015 12:51

nemam velikih dostignuća. ima vremena :D

za koliko parova možeš reći da si ih ti spojila? :P
Desert je visnjica :(

Silk Spectreii

Post Postao/la Silk Spectreii » 14 ožu 2015 13:01

Nula.. ne bavim se time..

Sto te najvise veseli kod proljeca?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.

Andain

Post Postao/la Andain » 14 ožu 2015 13:50

Lijepo vrijeme i učestaliji izleti u prirodu..

Najdraze riblje jelo?
Hansel

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 14 ožu 2015 14:31

Ne mogu reći da imam najdraže riblje jelo... ako se ne računa pastrva kuhana s mrkvom, peršinom i vinom.

Jesi ikad provela čitav dan (ili noć) čitajući neku knjigu (jer ju nisi naprosto mogla ostaviti)?
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Andain

Post Postao/la Andain » 14 ožu 2015 14:55

U više navrata :)

Koliko se lako daš izbaciti iz takta; možeš li zadržati barem naizgled mirnoću u, za tebe, iritirajućim okolnostima?
Hansel

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 14 ožu 2015 15:21

Skoro pa sam uvijek cool, calm and collected. Barem naizgled, kako kažeš :). Ako se i dogodi da sam izbaćena iz takta, ne manifestira se u klasičnom smislu kao potpuno gubljenje kontrolu, više kao... verbalno ciljanje. (nadam se da se tako kaže: verbal aiming)

Voliš li rusku kinematigrafiju i jesi li gledala Otok (2006)?

Andain

Post Postao/la Andain » 14 ožu 2015 19:15

Nisam baš upoznata s njihovom kinematografijom...u posljednje vrijeme skoro pa samo hollywood gledam :/

Kakva je obično osoba koja te na prvu loptu privuče, halo effekt (ne nužno romantično, može biti i prodavačica u dućanu :))?
Hansel

ejla

Post Postao/la ejla » 14 ožu 2015 20:48

Šaljiva, sa pozitivnom vibrom
Tebe?

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 14 ožu 2015 21:30

sjebana. :D
kakva je tvoja vibra?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Moloko
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Moloko » 14 ožu 2015 22:47

Nemam pojma, kažu pozitivna.

Kako ti se sviđa ova obrada:
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."

megan

Post Postao/la megan » 15 ožu 2015 12:04

ne baš.. ježim se, ali ne na dobar način

voliš li show-ove tipa the voice?

Andain

Post Postao/la Andain » 15 ožu 2015 13:47

Pa ne baš, nisam od tih reality emisija (osim kulinarskih, jel ;)).

Kakv ti je imunitet, se lako razbolijevaš?
Hansel

Yeci

Post Postao/la Yeci » 15 ožu 2015 14:31

Nisam od kraja osnovne.. Čarobna formula je svako jutro pol čaše tople vode s cijeđenim limunom i ribanim đumbirom..

Kak ćeš provest poslijepodne...
Don't talk about life, live it.

Andain

Post Postao/la Andain » 16 ožu 2015 08:42

Danas? Radeći..pa onda spremanje za koncert makedonske pjevačice čiju nijednu pjesmu ne znam :)

Najdraža pjevačica?
Hansel

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 16 ožu 2015 10:45

ne mogu izdvojiti jednu.
a koja ti je to makedonka čiju niti jednu pjesmu ne znaš? :D
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

Little N

Post Postao/la Little N » 16 ožu 2015 13:29

Neka koju je isla slusat iz ljubavi, ziher ;)
Sto mrzis radit, ali uvijek na koncu odradis, nekome za ljubav?

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 ožu 2015 15:22

izadjem van kada mi se apsolutno ne da nakon recenice " ti neces da se druzis s nama", uvijek popustim i pizdim.

ti?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO

Andain

Post Postao/la Andain » 16 ožu 2015 16:30

:D i 'blizu' za Little N., a za slapu..Amira Medunjanin :)

Pa ne mogu reći da nešto mrzim raditi, a onda ipak odradim, sad mi više padaju na um stvari poput 'pristanem na badminton kad mi se igra squash' :D, al recimo, na obiteljska druženja idem kad god me se pozove iako postoji uvijek ta mala trema na takvim druženjima gdje svak svakog zna..osim mene :)

Što mi je pitanje..aha, što je svemirski brod u karakteristikama potencijalne za tebe; ono što se bojiš i priželjkivati misleći da je nepostojeće? ;)
Hansel

zwarte paard

Post Postao/la zwarte paard » 16 ožu 2015 16:57

sto je svemirski brod u karakteristikama potencijalne za tebe; ono što se bojiš i priželjkivati misleći da je nepostojeće? ;)

prc..i neka mi je :D

dobra opaska, ali ne pali. netko tko je komplementarna sa mnom? dosadno mi je do te mjere da ne prizeljkujem, ne postoji :D stvarno ne postoji...da se bar bojim...nema, nema. nita, nita. sama sebi noge odsjecam da se uvjerim da sam zaljubljena i skuzim da se bezveze palim, nije to to...:D

volis li rokovnike, olovke i uredski materijal?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO

Vox Feminae

Post Postao/la Vox Feminae » 16 ožu 2015 17:09

Da, ali obično zaobilazim takva mjesta jer mi se teško odlijepiti.

Koji ti osjet najbitniji?
The eyes, chico, they never lie.

megan

Post Postao/la megan » 16 ožu 2015 18:17

Vid

Kako bi oblacila svoju bebu? :D

Bash

Post Postao/la Bash » 16 ožu 2015 18:26

U uzorak s lubanjama.

Ovo je jedna priča s moralno upitnom dilemom. Doputovala si s divojkom u Pariz navečer, podijelili ste taksi s nekim tipom od aerodroma do hostela i smjestili se u sobu. Divojka je na mobitelu upalila glasno muziku i obje skačete po krevetu i tučete se gole jastucima. Ne možete vjerovati da ste u Parizu, doduše, hostel je derutan i bez wifija, soba vam je u prizemlju i tip na recepciji je malo creepy buljio u tvoje sise dok ti je pružao ključ, ali sve je to nebitno jer je 10 navečer, a vi ste u gradu ljubavi. Otuširate se zajedno, pojebete na škripavom krevetu i počnete se spremat za van jer je već pola 12. Mobitel je na punjaču, Rozga leleče po treći put jer ti divojka samo to sluša. Odjednom vam u sobu upada creepy tip s recepcije sa čudnim samostrelom, i pow pow! Sve ti je crno. Probudiš se na podu, u nekoj prostoriji na koju baca mjesečinu visoki, čini se podrumski, prozorčić. Pokušaš se ustat i zacviliš - u bedru ti još strši injekcija u kojoj je bio sedativ. Iščupaš je bijesno i odšepaš prema prozorčiću vrišteći upomoć. Lupaš dlanovima u mekane vlažne zidove, skačeš prema prozoru, ali ne možeš ga dohvatit. Nitko te ne čuje, nikoga nema - napokon ti dolazi do glave. Ali u tom trenutku tišine, začuješ neki metalni zvuk. Okreneš se i pokušaš dobro procijeniti prostoriju u polumraku. Jebemu mater negdi mora bit izlaz. Baciš se na prepipavanje svakog zida i eto ga, pred tobom su metalna vrata s rešetkama, old fashion zatvorska. Stisneš šake oko rešetaka i drmaš tim vratima najjače što možeš, ali se ne miču s mjesta. Vrištiš i plačeš kroz rešetke u mrak, ali nema odgovora. Opet čuješ onaj metalni zvuk od maloprije, iz mraka s druge strane rešetaka. Metalno zveckanje postaje sve glasnije, približava se. Priljubiš se uz rešetke i vrištiš dok imaš glasa. Nema odgovora. Osluškuješ. Zvuk je prestao. Čekaš, ali ga nema i osjećaš kako se bijes pretvara u očaj. Šta se dešava? Di ti je divojka? Zašto ti tata nije Liam Neeson? Iz unezvjerenosti te prene zasljepljujuće svjetlo i promoli se glasni dječji smijeh. Polužmireći se privikavaš na svjetlo, dok smijeh djeteta čiju malu siluetu vidiš kroz rešetke i dalje odjekuje. Stisneš oči i pogledaš bolje kroz rešetke, u dnu hodnika od cca 2 metra ispred drugih vrata stoji dječak od nekih 5 godina s desnom rukom na prekidaču za svjetlo, a u lijevoj drži prsten sa setom ključeva. Ugasi svjetlo. Upali svjetlo. Ugasi svjetlo. Upali svjetlo. Dereš se na njega, a on se ne prestaje se smijati i maše ti podrugljivo set s ključevima. Pružaš ruke, ali ne možeš ga dohvatiti. Ugasi svjetlo. U mraku ti nešto stane na prste i bolno ih povučeš prema sebi. Mali asshole se igra s tobom, čuješ ga kako trčkara blizu vrata, pa se opet udalji. Upali svjetlo i nabelji se s kraja hodnika i zazvecka ključevima. Ti popizdiš i pružaš ruke prema njemu, ali ne možeš ništa. On ugasi svjetlo i utihne. OK, skoncentriraš se najbolje što možeš i naćuliš uši. Povučeš ruke prema sebi i na jedva čujni zvuk betona pod dječjim cipelicama, zgrabiš malog assholea oko struka i privučeš ga uz rešetke. On počne vrištat i koprcat se bezuspješno iz stiska tvoje ruke i rešetaka. Pokušavaš ga ušutkat, ali te krvnički ugrize za dlan i zavrišti još jače na nepoznatom jeziku koji ti zvuči albanski. Ma neću te pustit sad mamicu ti jebem - pomisliš. Iščupaš mu ključeve iz ruke i provučeš ih k sebi, a njega još ne puštaš. Začepiš mu usta šakom i pokušavaš se kroz njegovo mumljanje skoncentrirat i smislit koji ti je idući korak. Odjednom začuješ u daljini nekoliko muških glasova iz mraka - Alban! Alban! Ku jeni? Alban je mali asshole kojeg sad traže, predmnijevaš, otključavaš vrata jednom rukom, uvučeš ga u sobu drugom rukom i zalupiš vrata za sobom. Alban! - čuješ glas sve bliže i shvaćaš - nemaš ništa za samoobranu osim one prazne injekcije koja je ko zna di, a ako nađu Albana kod tebe, moglo bi se ovo sve za tebe prijevremeno završit. Pada ti na pamet - mogla bi se zaključat, a uz malo sreće da su ovo jedini ključevi, zavarat onog s druge strane da Alban nije ni bio tu. Zaključavaš vrata u trenutku dok druga vrata u dnu mračnog hodnika zaškripe otvarajući se. Alban se zakoprca još jače i zavrištiš jer te opet ugrizao. Imaš u ovom trenutku dva izbora: nastavit vrištat kao svraćajući pozornost na činjenicu da si histerična jer si oteta da se ne čuje njega, zavrnit mu vratom i bacit ga drugi kut prostorije ili nastavit vrištat, držat mu usta začepljena dok njegovi tragači, vjerojatno rodbina, ne upale svjetlo i vide vas oboje, a onda ko zna šta. Šta radiš?

backspace

Post Postao/la backspace » 16 ožu 2015 19:27

Jesi si dala oduska ha :D

Ovo drugo. Dakle, ja imam curu koja lelusi (edit: lelece) rozgu... Nije dijete krivo :lol:

Koji koncert si zadnje pohodila?

Bash

Post Postao/la Bash » 16 ožu 2015 19:33

E baš mi je trebalo :D ali svi koji ne bi rišili malenog mučki lažu! Zadnje je bio Krankšvester. Ti?

backspace

Post Postao/la backspace » 16 ožu 2015 19:48

Mislis da bi ga koknula u afektu? Ja? Ma srce, ako nemas neku konkretnu studiju kojom mi to mos dokazat, nemerem ti to uvazit :*

Nipplepeople zadnje

Da ti sljedeca cura bude rozga, ili ako imas curu da moja sljedeca bude rozgica, mislis li da biste se morale dogovorit da posao ne nosite doma? :D

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 16 ožu 2015 20:44

Nekako mislim da bi ona prva (jadna) to predložila kad vidi što sve furam doma :blushes:
Kaj se njenog posla tiče, sve je ok samo nek mi ne dira Cohena, tj. nek ne "coverira" njegov opus.
Iako... hmm... to bi moglo biti kinky kinky...

Misliš li da pomenuta Jelena koristi olovke? (za pisati)
(jesam li ja jedina koja smatra da joj uopće ne pristaje ime Jelena?)

opcionalno pitanje: koje bi ime najviše pristajalo Rozgi?

Bash

Post Postao/la Bash » 16 ožu 2015 21:22

ne znam, doživljavam je kao rozgu. može rozga rozga. :diva:
backspace je napisao/la:Mislis da bi ga koknula u afektu? Ja? Ma srce, ako nemas neku konkretnu studiju kojom mi to mos dokazat, nemerem ti to uvazit :*
si si, corazon. zavrnila bi malenog ka kragnu prid napredovanje. :D kad budem zla milijunašica morat ću ti to empirijski dokazat :nerd:

bi li radije da ti iduća cura bude nives c. ili danijela martinović?

Zaključano