Jel misliš da se čokolada kao takva može pušiti?
Pitaj me
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
Davno jednom jesam, sa okusom čokolade.

"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Probala jednom od jagode..ne pase mi
Ocito moze
Osvojila si put oko svijeta..mozes sa sobom povesti tri korisnice..koje su to?
Ocito moze
Osvojila si put oko svijeta..mozes sa sobom povesti tri korisnice..koje su to?
Ne znam zašto se toliko uzbuđujete zbog onoga što ljudi pišu. Što je sve prema onome što misle i što rade i što su sposobni da urade! Malenkost. Šala.
-
backspace
Taman bivse povedem 
Ha gle... Pod uvjetom da sve zele ici, morali bi neku audiciju napravit za cure koje ne poznam.
Ti?
Ha gle... Pod uvjetom da sve zele ici, morali bi neku audiciju napravit za cure koje ne poznam.
Ti?
- Moloko
Nisam jos sigurna,prerano je. 
Jesi ikad jela jaja od prepelice?
Jesi ikad jela jaja od prepelice?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
backspace
Yes. Imam ih na stolu trenutno
Nekoliko veza po 5-10 godina kroz zivot ili jedna veza/brak u trajanju od 40-50 godina?
Nekoliko veza po 5-10 godina kroz zivot ili jedna veza/brak u trajanju od 40-50 godina?
Jedna. :monogamnadojaja:
Vidjela neki dan u preradovicevoj u izlogu coca cola tenisice. Jel bi to nosila?
Vidjela neki dan u preradovicevoj u izlogu coca cola tenisice. Jel bi to nosila?
-
backspace
Ne bi brijem
Sto bi u situaciji da si 5 godina u vezi sa krasnom osobom, super ste kompatibilni i slazete se, ali sex je postao monoton i sve rijedi, fali one vatre i iskra s pocetka, i nije izgledno da ce se moci ikako vratiti uz sve silne napore koje ste ulozili.. Prekidas taj odnos ili sto?
Sto bi u situaciji da si 5 godina u vezi sa krasnom osobom, super ste kompatibilni i slazete se, ali sex je postao monoton i sve rijedi, fali one vatre i iskra s pocetka, i nije izgledno da ce se moci ikako vratiti uz sve silne napore koje ste ulozili.. Prekidas taj odnos ili sto?
Vrlo vjerojatno. Ako je veza ekstra a fali samo taj dio ubila bi se od pokusavanja da napravim nesto. Ako ne bi islo prekinula bi. Los seks ili potpuni izostanak istog u meni stvara frustraciju a nisam tip koji vara.
Sto mislis o konceptu friends with benefits?
Sto mislis o konceptu friends with benefits?
U teoriji kužim dobre strane takvog odnosa, al meni je to nezamislivo.
Jesi ikad bila u otvorenoj vezi?
Jesi ikad bila u otvorenoj vezi?
Jesam i odlicno je dok se neko ne zaljubi..
Gledas tv, x factor?
Gledas tv, x factor?
Ne znam zašto se toliko uzbuđujete zbog onoga što ljudi pišu. Što je sve prema onome što misle i što rade i što su sposobni da urade! Malenkost. Šala.
-
backspace
Pa ne znam koliko taj koncept zapravo funkcionira, a da jedno ipak ne pozeli vise ili manje kroz vrijeme. Mislim da sa mnom ne bi funkcioniralo na duze staze, ali mozda u nekoj fazi bi mi odgovaralo. Samo sto meni frendovi redovito nisu uopce sexualno privlacni
Koliko si intenzivna u vezama, u smislu, koliko intenzivno zelis da odnos bude, tipa da 90% posto slobodnog vremena ste skupa, kroz neko vrijeme zivite skupa, planirate godisnje skupa i sve izlete i sve, ili prema drugom kraju, na godisnje idete svak u svojoj reziji, provodite slobodno vrijeme skupa u puno manjoj mjeri, etc?
Ne gledam sad, al mogla bi
Koliko si intenzivna u vezama, u smislu, koliko intenzivno zelis da odnos bude, tipa da 90% posto slobodnog vremena ste skupa, kroz neko vrijeme zivite skupa, planirate godisnje skupa i sve izlete i sve, ili prema drugom kraju, na godisnje idete svak u svojoj reziji, provodite slobodno vrijeme skupa u puno manjoj mjeri, etc?
Ne gledam sad, al mogla bi
Ova prva verzija, intenzivna to the core.
Šta misliš o Andrei Andrassy? Jel čitaš njenu kolumnu?
Šta misliš o Andrei Andrassy? Jel čitaš njenu kolumnu?
Mislim da sam razumna. Najvise naginjem zlatnoj sredini. Volim vrijeme za sebe. Vikende sa frendicama bez cure. Volim da ona ima slobodu i da ide bez mene. Al uzivam istinski u svemu tome i ako smo zajedno.
S obzirom da trenutno zivimo zajedno godisnji i putovanja su zajednicko planiranje. A ostatak vremena kak nam dodje. Neki put se ne vidimo cijeli tjedan do kreveta, a neki put lezimo cijeli tjedan nakon posla skupa na kaucu.
Sve je puno uspjesnije kad je kompromis prirodno stanje veze. Slazes se?
Procitam. Neki put ga sere jer mora ispunit normu a neki put kao sa 50 nijansi sive padnem sa stolca od smijeha
S obzirom da trenutno zivimo zajedno godisnji i putovanja su zajednicko planiranje. A ostatak vremena kak nam dodje. Neki put se ne vidimo cijeli tjedan do kreveta, a neki put lezimo cijeli tjedan nakon posla skupa na kaucu.
Sve je puno uspjesnije kad je kompromis prirodno stanje veze. Slazes se?
Procitam. Neki put ga sere jer mora ispunit normu a neki put kao sa 50 nijansi sive padnem sa stolca od smijeha
-
backspace
Ne znam postoji li univerzalan recept za funkcionalnu vezu. Sumnjam zapravo. Cesto djeluje skoro kao 'zapisano' nekim ljudima. Previse je toga van logike tu
Slazes se?
Slazes se?
Yep,nema pravila..postize se kompromis,ima razumjevanja,veza je ugodna i stabilna onda se pocne ljuljati brod..pa nastane frka..
Da li je glupo da ono sto ti na pocetku veze bude slatko pocne smetati?
Da li je glupo da ono sto ti na pocetku veze bude slatko pocne smetati?
Ocito ti je smetalo od pocetka al nisi htjela odmah rec 
Kad lupanje ne pomaze, zvat predstavnika/pozvonit i pickarat na portafon ili im poslat policiju?
Kad lupanje ne pomaze, zvat predstavnika/pozvonit i pickarat na portafon ili im poslat policiju?
Meni nije nego znam takve price
Pickarati,zvati predstavnika pa muriju
ko te ljuti?
Pickarati,zvati predstavnika pa muriju
ko te ljuti?
-
backspace
Nije glupo, ne dogada se nikad zbog konkretno te stvari taj filing, nego sveukupnosti. A i tolerancija jenjava proporcionalno jenjavanju hormonalnog drivea koji zaljubljenost se zove 
Koja tema ti se zadnje vrijeme najcesce mili kroz um? O cemu najvise promisljas, analiziras, i to?
To su mi jako neugodne situacije. Pokusala bih to pacifisticki rijesiti. Nekako
Koja tema ti se zadnje vrijeme najcesce mili kroz um? O cemu najvise promisljas, analiziras, i to?
To su mi jako neugodne situacije. Pokusala bih to pacifisticki rijesiti. Nekako
Kako da pojedem što više hrane, a da mi nije slabo. Pms. <3
Najbolji crtani svih vremena je __________________________.
Najbolji crtani svih vremena je __________________________.
Don't talk about life, live it.
- Moloko
Garfield.
Mislim da ona tema "voljenje". Podsjeća me kakav sam emocionalni retard postala.
Što si najviše zamjeraš kad su u pitanju prošle veze?
Mislim da ona tema "voljenje". Podsjeća me kakav sam emocionalni retard postala.
Što si najviše zamjeraš kad su u pitanju prošle veze?
Ahm. Imah samo jednu vezu. Nemam zamjerki.
Nebo je plavo jer ___________________________.
Nebo je plavo jer ___________________________.
- Moloko
Rayleighovo raspršenje tako kaže.
Više voliš kemiju ili fiziku?
Više voliš kemiju ili fiziku?
kemija mi je lakša, ali fizika mi je više kul 
da si umjetnica, kojom umjetnošću bi se bavila?
da si umjetnica, kojom umjetnošću bi se bavila?
Desert je visnjica 
Mislim da pisanjem. Ili glazbom. Ili pisanjem glazbe 
Jesi nosila aparatić za zube? Jel bi ga stavila sad da ti ortodont preporuči?
Jesi nosila aparatić za zube? Jel bi ga stavila sad da ti ortodont preporuči?
nosila sam i nosila bih opet, jer mi se nije dovoljno izravnalo
nisam više imala strpljenja s tim
bi li išla uklanjati dioptriju da ju imaš i da ti se pruži prilika?
bi li išla uklanjati dioptriju da ju imaš i da ti se pruži prilika?
Desert je visnjica 
Ne.
Zašto svi moraju biti _____________________________________.
Zašto svi moraju biti _____________________________________.
Možda se izravnalo, pa ti nisi nosila retainer 
Pa mislim da bih, iako sam kad sam bila mala žarko željela nosit naočale
* daleko.
Jesi volila popodnevno spavanje u vrtiću?
Pa mislim da bih, iako sam kad sam bila mala žarko željela nosit naočale
* daleko.
Jesi volila popodnevno spavanje u vrtiću?
- Moloko
Nisam baš voljela vrtić, općenito :/
Znači li to da sam ispod površine asocijalna?
Znači li to da sam ispod površine asocijalna?
Samo to sam voLJela.. :memoriz:
Da. Tko je vidio drugim otpuhivat dim u facu.
Volim kad ________________________________.
Da. Tko je vidio drugim otpuhivat dim u facu.
Volim kad ________________________________.