Pitaj me
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Pitaj me
Ne. When I get sick- I stop being sick and get awesome instead (B.S.)
Koja je tvoje hangover hrana? Burger ? Burek? Tjestenina?
Koja je tvoje hangover hrana? Burger ? Burek? Tjestenina?
Mislim da je bila neka strankinja, imao me skupit autobus. Ništa filmski, samo da ne istrčim pred njega.
Današnji je dan stvoren za...?
ED: Nešto masno ili hranjivo i svakako puno tekućine.
Današnji je dan stvoren za...?
ED: Nešto masno ili hranjivo i svakako puno tekućine.
-
DelayLema
Nistha.
Koristis li analgetike ono kad te nesta i malo zaboli ili tek kod hard bolova?
Koristis li analgetike ono kad te nesta i malo zaboli ili tek kod hard bolova?
samo kod hardcore bolova, kao izbjegavan pretjerano unošenje farmakotika u organizam iako inače niti malo ne pazin šta unosin u organizam.
ideje za šta radit nediljon, a da nije nešto konstruktivno?
ideje za šta radit nediljon, a da nije nešto konstruktivno?
jebote b*g
- Capt. Kirk
Primit ili dat dobre batine.
Da mozes bit clan obitelji iz nekog sitcoma, koji sitcom bi izabrala?
Da mozes bit clan obitelji iz nekog sitcoma, koji sitcom bi izabrala?
the cosby show.
koliko mačaka je previše mačaka kod potencijalne partnerice?
koliko mačaka je previše mačaka kod potencijalne partnerice?
jebote b*g
- Capt. Kirk
Dark, svidja mi se.
Hm, jednom su me dvije macke gledale za vrijeme seksa i bilo je granicno awkward. Tako da, sve vise od dvije je previse.
Sta mislis, koliko kovanica od 50 lipa stane u tvoja usta?
Hm, jednom su me dvije macke gledale za vrijeme seksa i bilo je granicno awkward. Tako da, sve vise od dvije je previse.
Sta mislis, koliko kovanica od 50 lipa stane u tvoja usta?
-
adamica
Cudno mi nis nije. Vidjela sam da ljudi svasta imaju i skupljaju. Al cudno sam reagirala na jednu bijelu masku za lice, iz neke dramske kuce u NY s kojom kao posjetitelj setas po toj kuci i gledas u tom trenutku razne predstave, raznih uprizorenja prizora. Mislim obicna fucking bijela maska al je bila na zidu i kad bi mi je god oko zahvatilo imala bi nelagodni osjecaj. Trgnula bi se.
Jesu li ti lijepa zenska odijela? Volis li ih, nosis li ih?
Jesu li ti lijepa zenska odijela? Volis li ih, nosis li ih?
Volim,imam par kombinacija. Ne nosim svakodnevno,jerbo imam radno odijelo za posao. 
Pališ li se na uniformirane ljude?
Pališ li se na uniformirane ljude?
-
adamica
I ne bas. Klisej. Ono sestra, pilot, vojnik, stjuardesa, kaj god....nes ti uniforme. Kad se palim na nekoga onda se palim i na obicne gace. I ne palim se na ljude u prolazu, sam na one koje znam.
Koja tv voditeljica ti je bas zgodna?
Koja tv voditeljica ti je bas zgodna?
-
adamica
Ne mogu. Jerbo nemam zelje i volje hendlat vise zena, a s druge strane nisam lik koji pristaje na takav nacin dijeliti.
Tvoja omiljena vecera je?
Tvoja omiljena vecera je?
-
adamica
Zajebavas
Tko ti je privlacan bez obzira sto se kosi s tvojim moralnim/politickim/zivotnim svjetonazorima? ...
Npr Bruna Esih mozda?
Tko ti je privlacan bez obzira sto se kosi s tvojim moralnim/politickim/zivotnim svjetonazorima? ...
Npr Bruna Esih mozda?
-
Lagadema
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Nitko mi ne pada na pamet.
Zašto ne bi mogla dijeliti ženu?
Zašto ne bi mogla dijeliti ženu?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
DelayLema
Nije higijenski duhovno (ne mislin na opranu i zdravu pcku koja nije od sapuna ofkors).
Koliko bi zena na svijetu ulazilo pod tvoje kriterije po slobodnoj procjeni broj?
Koliko bi zena na svijetu ulazilo pod tvoje kriterije po slobodnoj procjeni broj?
-
backspace
Od ovih koje su uopce eligible po godinama i to cca 10%. Od ukupno svih zena na svijetu recimo da je eligible 30%, dakle negdje 3%. Tak je vecini ljudi, kamol srece da se lakse napaljujemo jedni na druge
Bi rekla da taj postotak vrijedi za vecinu ljudi?
Bi rekla da taj postotak vrijedi za vecinu ljudi?
-
DelayLema
Ne zato sta za vecinu po kriterijima je veci postotak, jer su za vecinu kriteriji niski sta ne znaci da su ispravni ovi/e sta imaju visoke kriterije i manji postotak jer su isto dio iluzije ili mita o (ne)normalnosti odnosno fiksiraju si neke konstrukcije i okvire po kojima vrse odabir sta bi znacilo da smo u svemu potrosni kao roba i prolazni ka moda.
Jesi ikad upoznala ljude za koje si osjetila kako ste extra povezani bez da ste gradili neki odnos? Smatras li da se ljudi mogu prepoznat osim upoznat?
Jesi ikad upoznala ljude za koje si osjetila kako ste extra povezani bez da ste gradili neki odnos? Smatras li da se ljudi mogu prepoznat osim upoznat?
-
adamica
Smatram da mogu. Vecinom takve odnose i gradim. Kad prepoznam, osjetim....ono kad prodes pored 100 ljudi i prepoznas i zaustavis se kod 101. Ali samo prepoznavanje je sapunica koja se rasprsi ako se ne gradi.
Jesi se kad zatekla za vrijeme racije?
Jesi se kad zatekla za vrijeme racije?
- Capt. Kirk
Jesam, elegantno sam izasla iz kluba dok je policija ulazila i pokusala sve zadrzati unutra. Almost caught!
Bi li radije da te policija uhvati u svercu droge ili u svercu imigranata?
Bi li radije da te policija uhvati u svercu droge ili u svercu imigranata?
-
adamica
U svercu imigranata. To bi cinila iz ispravnijih nacela.
Koju kulinarsku pogresku si cinila ne znajuci neki duzi period dok te nije nesto ili netko prosvijetlio?
Koju kulinarsku pogresku si cinila ne znajuci neki duzi period dok te nije nesto ili netko prosvijetlio?
-
DelayLema
Rizu u hladnu vodu, a ne kipucu. No opet je li to greska bas zato sta su ta neka uvjeravanja totalno bzvz. i riza ispada isto ili slicno ovisi kakva je i koliko dugo kuva. Tako za maslinovo ulje da se ne przi, a ja radila kokice na maslinovu. Kasnije da maslinovo ulje extra podnosi przenje. Ima tu jos x gluparija.
Jesi ikad kuvala neki gulas, grah, bakalar i slicno za masu ljudi?
Jesi ikad kuvala neki gulas, grah, bakalar i slicno za masu ljudi?
-
adamica
Nisam. I ako sam u pocecima kuhanja, rizu kuhala skoro za susjedstvo jer nisam znala procijenit mjeru 
I tjesteninu isto. Al jako davno je to bilo. Ima 20 god
Kome se najcesce obracas i trazis savjet? A da to nije slusam sebe i pricam s sobom....
I tjesteninu isto. Al jako davno je to bilo. Ima 20 god
Kome se najcesce obracas i trazis savjet? A da to nije slusam sebe i pricam s sobom....
-
DelayLema
Saslusam savjete i promisljam ka i bez savjeta, ali ne obracam se vise ikome za savjet niti ikome dajem savjete cak i kad me traze.
Jesi li ikad svojim savjetom utjecala na neciji zivot negativno sta si saznala tek nakon nekog perioda, a da je ta osoba smatrala tada tvoj savjet zlatnim i uz to likovala si, a nakon toga ajme?
Jesi li ikad svojim savjetom utjecala na neciji zivot negativno sta si saznala tek nakon nekog perioda, a da je ta osoba smatrala tada tvoj savjet zlatnim i uz to likovala si, a nakon toga ajme?
S obzirom na specifičnost pitanja, pozivam te da podijeliš s nama što te muči, DelayLema
Kojim alatom rukuješ najbolje?
Kojim alatom rukuješ najbolje?
-
adamica
Nemam pojma rukovat alatom. Nisam ja za majstorisanje.
Imas li osjecaj da je nuit neciji klon, nekog nicka? Ne mogu se oteti dojmu, nista osobno....
Imas li osjecaj da je nuit neciji klon, nekog nicka? Ne mogu se oteti dojmu, nista osobno....
Mislim da mi blesaviju uvredu nikad nitko nije uputio. Javim ti u inbox gdje možeš preuzeti nagradu
Što te zadnje nasmijalo?
Što te zadnje nasmijalo?
- Capt. Kirk
Ako je i klon, nevermind. Meni se svidja.
edit - sinocnji seks dejt kolegice s posla. Jos gigglam na neke izjave.
Kad bi stavila seks oglas na crol, bi li imala muda stavit ga s vlastitog accounta ili bi napravila alt?
edit - sinocnji seks dejt kolegice s posla. Jos gigglam na neke izjave.
Kad bi stavila seks oglas na crol, bi li imala muda stavit ga s vlastitog accounta ili bi napravila alt?
-
adamica
Ti sada. Dobra 
Bi imala bi muda. Sto ce mi lazni acc... stojim iza onog sto pisem, trazim i zelim. Seks je dobar. Bolje prljav seks nego obraz.
Zasto se ljudi tako lako uvrijede, posebice kad misle da je to blesavo i miljama udaljeno od njih? Svasta...
Bi imala bi muda. Sto ce mi lazni acc... stojim iza onog sto pisem, trazim i zelim. Seks je dobar. Bolje prljav seks nego obraz.
Zasto se ljudi tako lako uvrijede, posebice kad misle da je to blesavo i miljama udaljeno od njih? Svasta...