Pitaj me
Re: Pitaj me
Kako kad. Znam samo da mi smeta kad "visi" u zraku i nikako da padne jer je pritisak velik and it makes me agitated. YOU HAVE ONE JOB
Jel voliš paštetu? #samobitno
Jel voliš paštetu? #samobitno
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
adamica
jok, budem pospana, često omantana, cmoljava, razina energije nula.
kiša ima smisla samo za deku i mazu, za produktivnost je ubi bože.
jedino argetu, al rijetko je jedem.
koje prirodne pojave se najviše bojiš?
kiša ima smisla samo za deku i mazu, za produktivnost je ubi bože.
jedino argetu, al rijetko je jedem.
koje prirodne pojave se najviše bojiš?
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Zemjotres.
Kad ti treba push jer nikako da uradiš ono što je dobro za tebe da uradiš, jer eto jednostavno ne možeš NE MOŽEŠ... kome se obraćaš? Odnosno kako si pomažeš?
Kad ti treba push jer nikako da uradiš ono što je dobro za tebe da uradiš, jer eto jednostavno ne možeš NE MOŽEŠ... kome se obraćaš? Odnosno kako si pomažeš?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
-
adamica
teško pitanje, ovisi o specifičnosti situacije. već jako dugo nisam bila loše po sebe, onako destruktivno loše, a nekad prije ako sama sebi nisam znala pomoći i čupat se van, čupala su me i gurale prijateljica i sestra.
nakon svega naučila sam pomoći sebi, prije svega terapijom. i naučila sam sačuvat sebe, i od sebe same, a bome i od drugih. kad se naučiš čuvati, pazit na sebe, onda i kad ne/činiš stvari koje ne/trebaš ,naučiš iz loših faza i dana, isplivati prije nego se u njima utopiš.
tko ti nedostaje?
nakon svega naučila sam pomoći sebi, prije svega terapijom. i naučila sam sačuvat sebe, i od sebe same, a bome i od drugih. kad se naučiš čuvati, pazit na sebe, onda i kad ne/činiš stvari koje ne/trebaš ,naučiš iz loših faza i dana, isplivati prije nego se u njima utopiš.
tko ti nedostaje?
- Capt. Kirk
Djani. No Djani no party.
Jk jk, fali mi moj gang gang gang, ali uskoro ih grlim sve po redu. Eeek!
Jesi li bila čudno dijete? If yes, daj nam reci malo o tome.
Jk jk, fali mi moj gang gang gang, ali uskoro ih grlim sve po redu. Eeek!
Jesi li bila čudno dijete? If yes, daj nam reci malo o tome.
-
adamica
Bila sam užasno dosadno, ozbiljno i savjesno dijete, zato sam sada od svega toga samo savjesna ostala.
Čiji sliku imaš u starom, klasičnom obliku?
Čiji sliku imaš u starom, klasičnom obliku?
Nemam takav oblik
Koje je tvoje iskustvo vezano uz trenutak kad ti se na tipkovnici zamijene Z i Y?
Koje je tvoje iskustvo vezano uz trenutak kad ti se na tipkovnici zamijene Z i Y?
Probaj sa golim otokom 
Kad si se zadnji put vozila vlakom i gdje si isla?
Kad si se zadnji put vozila vlakom i gdje si isla?
-
adamica
Iz Zagreba, preko Beograda za Sofiju. Lose iskustvo. Prije 9 godina.
Kako se osjecas?
Kako se osjecas?
Bila sam umorna pa me malo stresla struja pa sam sad super 
Da sutra ostanes bez posla koje bi ti bilo instant rjesenje da nastavis zaradjivati? Recimo imas kredit i ne mozes si priustit biti bez place.
Da sutra ostanes bez posla koje bi ti bilo instant rjesenje da nastavis zaradjivati? Recimo imas kredit i ne mozes si priustit biti bez place.
- talented miss cohen
- כהן גדול
Pa srećom imam rezervnu profesiju pa ću se nekako izvuć. Jedina novost bi mi bila ta što ću je morati obavljati full time.
Bi li išla na pilotsku obuku za upravljanje Kanaderom (Canadair CL-215)?
Bi li išla na pilotsku obuku za upravljanje Kanaderom (Canadair CL-215)?
- degenereginald
- cryptid
I mean, sure, išla bih na sve. S tim da sam jako jako jako ćorava, a kao piloti bi trebali biti sokoli? Idk. Može, daj.
Moraš napravit igru o nečemu što već poznaješ jako dobro. O čemu bi igra bila, kakva bi bila, koja platforma? Tell me everything!
Moraš napravit igru o nečemu što već poznaješ jako dobro. O čemu bi igra bila, kakva bi bila, koja platforma? Tell me everything!
I have no money and I have to scream.
-
lastresort
Bio bi age of empires, new rise , dakle povijest i geografija, s dodatkom tajskih borbi face to face, tko osvoji tournament postaje kraljica burme xD
Bi li posjetila zapadnu saharu, as in najneistraženiju wannabe državu, što misliš o roditeljima koji za žrtvu daju klince da čiste minsko polje, bil njih poslala tamo
Bi li posjetila zapadnu saharu, as in najneistraženiju wannabe državu, što misliš o roditeljima koji za žrtvu daju klince da čiste minsko polje, bil njih poslala tamo
- Coffeemug
- Ja sam: ne želim se identificirati
posjetila bi, zasto ne. ja bi svugdje isla. a cisnjenje minskih polja kao kazna? hell no. znam jednu osobu koja je jedno ljeto cistila grobove (mislim legalno, u komunalcu haha). da bas hocu tako neku ekstremnu kaznu dati, prije bi poslala na groblje.
(ed ma svojoj djeci ne bi ni tu traumu zadala.)
jel bi mogla to radit? ili bi se odmah ispovracala? ali ono, nemas sta jest.
(ed ma svojoj djeci ne bi ni tu traumu zadala.)
jel bi mogla to radit? ili bi se odmah ispovracala? ali ono, nemas sta jest.
-
DelayLema
Obzirom da mi groblje nista ne predstavlja (nema ni gadjenja, ni straha i slicno) odnosno imam drugu percepciju duse/duha, umiranja, sjecanja i odavanja pocasti, pa naravno da bi mogla jedino nadam se kratko obzirom da ne volim cistit opcenito osim nuzno sta trebam. I jos bi dodala da groblja treba ukinut iz x razloga i preusmjerit na one fore sa drvecima ukop ili kremiranje i prosipanje u mora i rijeke. Ljudi mogu dalje osim u svemiru zivjet jedino u sjecanjima tako da nikakve lokacije i materijalni oblici nisu potrebni. Smatram da bi se ljudi vise trebali fokusirat tada na posjet mjestima dragim toj osobi ili lokacijama koje su zajedno materijalno uzivali. Dalje u duhovno ne bi ulazila, ali hocu rec da materijalno u trenutku smrti prestaje skroz. Grobove su nam utjerali pod nauceno i sve to gadjenje i strah.
Jesi se ikad tusirala hladnom vodom (na nizoj i visoj temperaturi) ?
Jesi se ikad tusirala hladnom vodom (na nizoj i visoj temperaturi) ?
-
adamica
^ja se slazem s tobom. vjerski obredi su primitivni i manipulativni.
Ma jesam, ali ne volim to. Ja volim vrucu. Da, sve znam. Hladna je zdravija. I zbog cirkulacije i celulita. Al briga me. Gustam
Za sto ti nije zao dati novce, kada je rijec o novoj kolekciji, a za sto npr. nema sanse da bi dala, pa cekas snizenja/rasprodaje?
Ma jesam, ali ne volim to. Ja volim vrucu. Da, sve znam. Hladna je zdravija. I zbog cirkulacije i celulita. Al briga me. Gustam
Za sto ti nije zao dati novce, kada je rijec o novoj kolekciji, a za sto npr. nema sanse da bi dala, pa cekas snizenja/rasprodaje?
Ne razmisljam o kolekcijama tog tipa lajk nikad. Novce volim dat u pametno.
A kad se sjetim sad, evo, nisam nikad htjela dat preko 200kn za naocale za sunce. To bi stvarno bilo uludo kidanje para! To je nesto kao onaj fitness kruv.
Sta je slijedece pomodno nakon coacheva i kuhara?
A kad se sjetim sad, evo, nisam nikad htjela dat preko 200kn za naocale za sunce. To bi stvarno bilo uludo kidanje para! To je nesto kao onaj fitness kruv.
Sta je slijedece pomodno nakon coacheva i kuhara?
-
adamica
Nutricionisti i zagovornici specijalizirani za xy smjerove prehrane. Jaca opsesivni trend bio i nature, ofkors iz spara i konzuma.
Da mozes sad bit skrivena kamera, gdje bi bila i u sto bi gledala?
Da mozes sad bit skrivena kamera, gdje bi bila i u sto bi gledala?
Nikov poslovni razg.
U cemu bi tila slijedece falit/pogrijesit?
U cemu bi tila slijedece falit/pogrijesit?
-
adamica
Voljela bi falit i umjesto u obraz, poljubit je u kut usana.
Doduse imam problem, nemam upce viziju s kojom bi voljela tako falit. Al nije ni vazno, zvuci romanticno.
Jesi li bila dio akademskog prosvjeda protiv bandicevog doktorata?
Doduse imam problem, nemam upce viziju s kojom bi voljela tako falit. Al nije ni vazno, zvuci romanticno.
Jesi li bila dio akademskog prosvjeda protiv bandicevog doktorata?
-
Lagadema
- Status: Solo
Nisam, ne volim išta čitati ni gledati u tramu
Muka mi bude od onih slika što prolaze oko mene
Kakvo je ovo proljeće?
Muka mi bude od onih slika što prolaze oko mene
Kakvo je ovo proljeće?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
lastresort
Kao i svake godine eventualno s malo toplijih perioda za sad
Radiš li vikendima
Radiš li vikendima
-
Lagadema
- Status: Solo
Poneku subotu, ali kratko
Da li voliš svoj posao?
Da li voliš svoj posao?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Obozavam!!
Jel gledas ovog nacista ronalda? Mooro sam se tolko derat jer ne zna ona nista!!
Jel gledas ovog nacista ronalda? Mooro sam se tolko derat jer ne zna ona nista!!
-
DelayLema
Ne.
Jesi li ikad ili prkosis pravilima cak i kad si bas bas na rubu ili ti glava visi o koncu?
Jesi li ikad ili prkosis pravilima cak i kad si bas bas na rubu ili ti glava visi o koncu?
- degenereginald
- cryptid
Mislim da sam razumjela pitanje pa ću pokušat odgovorit- ovisi kada kako zaš gdje šta. Al da prkosim sam tak, u ime prkosa, to ne. Brijem da najčešće prkosim iz lijenosti/inercije, al ne znam. Odavno me sistem proguto. Wawawa. Nemam čemu prkosit, sviđa mi se sve što vidim unutar ova svoja dva metra kvadratna.
asjkdalsiutzihfdf894798uejfijf?
asjkdalsiutzihfdf894798uejfijf?
I have no money and I have to scream.
- talented miss cohen
- כהן גדול
Timothée Chalamet, guilt free.
Gledala Beautiful Boy? What do you make of it?
Gledala Beautiful Boy? What do you make of it?