Vratimo se na bend! Imaš priliku da nastupate na brucošijadi ffzg al neće vam platiti, dobit ćete exposure umjesto keša. Kažeš - NE MOŽE, ili prihvaćaš gig i nadaš se da će u bekstejdž upast neka fufa sa slavistike?
Pitaj me
- Capt. Kirk
- Spol/rod: žensko
Re: Pitaj me
Posao + umjereni spam kojeg kinda želim + actually nešto što se mene tiče, pa valjda oko sto.
Vratimo se na bend! Imaš priliku da nastupate na brucošijadi ffzg al neće vam platiti, dobit ćete exposure umjesto keša. Kažeš - NE MOŽE, ili prihvaćaš gig i nadaš se da će u bekstejdž upast neka fufa sa slavistike?
Dok na brucošijadi izvodite svoj singl Roza Luskemburg, na stejđ vam upada grupa pripitih ferovaca i dere se: "Di ste p*čke s filozofskog, dođi da se množimo!" Sad ti je bed pred svima drugima i ti, kao frontmen benda, osjećaš potrebu branit vašu čast i odgovaraš im ________________?
- Capt. Kirk
Pripiti ferovci me izbace iz takta i iz mene izađe onaj najgori "MAKSE OTALE PROĆU KROZATE!!!!!!" bojni uzvik.
Svirka je naprasno prekinuta, tvoj bend se potukao sa ferovcima, razbili ste im pičke. Ti kao frontmen prihvaćaš odgovornost i sama ulaziš u maricu, ili pozivaš razjarenu lgtb ffzg ekipu u publici da napravite haos do kraja? Policija je tu.
Svirka je naprasno prekinuta, tvoj bend se potukao sa ferovcima, razbili ste im pičke. Ti kao frontmen prihvaćaš odgovornost i sama ulaziš u maricu, ili pozivaš razjarenu lgtb ffzg ekipu u publici da napravite haos do kraja? Policija je tu.
- Coffeemug
- Ja sam: ne želim se identificirati
Ulazim u maricu, no biggie
Tvoj bend je sad vec planetarno popularan, paparazzi te smaraju fan i noc. Krijes sviju seksualnost i ljubavni zivot ili djelis informacije sakom i kapom?
Tvoj bend je sad vec planetarno popularan, paparazzi te smaraju fan i noc. Krijes sviju seksualnost i ljubavni zivot ili djelis informacije sakom i kapom?
-
lastresort
Dijelim šakom i kapom jer bi ionako u tom slučaju svi zabadali pa otklonit idijote unaprijed.
Što bi naoravila da sutra dobiješ na lotu,al ne uber veliku cifru nego npr 50 000 kn
Što bi naoravila da sutra dobiješ na lotu,al ne uber veliku cifru nego npr 50 000 kn
- Capt. Kirk
Grebalice. Nek ide život, 50k kuna je bezvezna svota.
Da osvojiš pak neku bolesnu sumu, evo euro milionen je trenutno €37mil ali da se mora znat da si baš ti uzela lovu i da će ti ime bit u svim novinama, koji bi bio tvoj game plan da ne izgubiš glavu?
Da osvojiš pak neku bolesnu sumu, evo euro milionen je trenutno €37mil ali da se mora znat da si baš ti uzela lovu i da će ti ime bit u svim novinama, koji bi bio tvoj game plan da ne izgubiš glavu?
- Coffeemug
30% donirat, 30% obitelji, 30% orocit. A s ovih 10% lets have some fun
Tvoj?
Tvoj?
- Capt. Kirk
Prvo bi pobjegla negdje na godinu dana, kontaktirali bi me samo putem mog odvjetnika. Obitelj dobije 20%, za 20% zbrinem masu nekih napuštenih kučića, a sa ostatkom nemam pojma šta ću, našla bi valjda način da spojim business+pleasure, organizirala bi koncerte dragih mi bendova po svijetu, tako nešto.
I sad ti osvojiš tih €37mil, svi znaju tko si, i op op prekosutra netko otme tvoju rodicu koja ti je tak tak, četvrto koljeno, vidite se na sprovodima i svadbama, nemate baš kontakt ali obitelj je. Plaćaš €37mil otkupnine ili šta?
I sad ti osvojiš tih €37mil, svi znaju tko si, i op op prekosutra netko otme tvoju rodicu koja ti je tak tak, četvrto koljeno, vidite se na sprovodima i svadbama, nemate baš kontakt ali obitelj je. Plaćaš €37mil otkupnine ili šta?
-
lastresort
Ak je zgodna otmičarka nudim se istoj samo da tu rodicu više ne vidim, a i pare ostaju meni
Jesi li škrta
Jesi li škrta
- Capt. Kirk
Nisam, čak naprotiv. Al sam malo posesivna. Pojedi mi moju skupu čokoladu koju ti nisam ponudila a bila je u ladici za slatkiše, izgubit ćeš prst.
Otmičarka nije zgodna, u pitanju je albanska grupa i ful su opasni. U pismu si dobila nožni prstić od rodice, Big Lebowski style. Plaćaš li otkupninu ipak?
Otmičarka nije zgodna, u pitanju je albanska grupa i ful su opasni. U pismu si dobila nožni prstić od rodice, Big Lebowski style. Plaćaš li otkupninu ipak?
-
lastresort
4.koljeno? Neka seku, ak sam dobila prst već je ionako na putu da umre il mrtva.
Koja ti je omiljena psovka
Koja ti je omiljena psovka
-
backspace
Nemam omiljenu, psujem samo kad glumim da sam jako inteligentna jer sam negdje procitala da inteligentne zene psuju
Da te pozovem i zamolim, bi me dosla danas izmasirat?
Da te pozovem i zamolim, bi me dosla danas izmasirat?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Eto me, Backs.
Kako ti ide povezivanje s ljudima?
Kako ti ide povezivanje s ljudima?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Ko minus i minus
Znaš li neki komplicirani čvor svezat i odvezat?
Znaš li neki komplicirani čvor svezat i odvezat?
-
backspace
Pa ja se trudim bit otvorenog srca. Al kao i svi, ne povezujes se nekako bas s puno ljudi
Ti zvuci taj moj odgovor ko bullshit?
Znala sam, sad zaboravih
Drugo pitanje, tko te zadnji vidio golu, a kome si zadnjem ogolila svoju dusu
Ti zvuci taj moj odgovor ko bullshit?
Znala sam, sad zaboravih
Drugo pitanje, tko te zadnji vidio golu, a kome si zadnjem ogolila svoju dusu
-
lastresort
To što ga ne kontam ne znači da je bs
Ginićka
Koju radnju smatraš jako gross kod žena a manje gross kod muškaraca
Ginićka
Koju radnju smatraš jako gross kod žena a manje gross kod muškaraca
-
backspace
Ne volim kod lezbi, zena opcenito, kad se ponasaju ko krkani, ono manjak finoce i manira. Podrigivanje, ma sve te muske gross stvari su mi takav turn off kod zena da je tesko opisat. Kod muskih isto, al oni mi nisu ionak napeti pa me boli don. Fin odgoj i maniri su 
Planiras zivjet u hrvatskoj u narednih 10 godina?
Planiras zivjet u hrvatskoj u narednih 10 godina?
Zadnja izmjena: backspace, dana/u 13 stu 2018 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pa rijetko unaprijed, ugl nemam plan
Umjereno zli duh tehnologije će te prokleti, ali imaš priliku apelirati na njegovu savjest, da ti da jedno od dva manje iritantna prokletstva. Hoćeš li odabrati:
A. Svaki put kad klikneš na crol temu, klikneš na krivu i moraš se vratiti da bi ti uspjelo iz drugog puta
B. Svaki put kad ideš na nečiji crol profil, toj osobi dodje notifikacija
Umjereno zli duh tehnologije će te prokleti, ali imaš priliku apelirati na njegovu savjest, da ti da jedno od dva manje iritantna prokletstva. Hoćeš li odabrati:
A. Svaki put kad klikneš na crol temu, klikneš na krivu i moraš se vratiti da bi ti uspjelo iz drugog puta
B. Svaki put kad ideš na nečiji crol profil, toj osobi dodje notifikacija
-
Lagadema
- Status: Solo
Adrese
Da li si gledala zvijezda je rođena?
Da li si gledala zvijezda je rođena?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Nope ali isla bih samo zbog one pjesme
Imaš savjet za neki super fini gel za tuširanje?
Imaš savjet za neki super fini gel za tuširanje?
U razgovoru o mojim upitnim sjećanjima iz djetinjstva.
Bi li na prvom dejtu pred njom radije zamolila konobara da ti zagrije pivu ili naručila espresso sa slamkom?
Bi li na prvom dejtu pred njom radije zamolila konobara da ti zagrije pivu ili naručila espresso sa slamkom?
Nemoj mi pivu dirati, radije taj espresso sa slamkom 
Jesi fan kuhanog vina? Imaš neki provjereni recept?
Jesi fan kuhanog vina? Imaš neki provjereni recept?
Espresso sa slamkom je tako zabavan wtf vizual. Moraš se pitat zašto ta osoba to radi, zašto? Ta mini šalica s nacrtanim zrnom, podignut mali prst i nesrazmjerna slamka za kolu. Tipa moš je i savit na vrhu 
Jesam, ali nisam ga nikad radila. Znam da ide šećer i klinčići?
Bi li na tom istom prvom dejtu na pitanje o tome zašto piješ Espresso sa slamkom odgovorila:
A. Zbog taloga na dnu.
B. Da ti budem seksi.
Jesam, ali nisam ga nikad radila. Znam da ide šećer i klinčići?
Bi li na tom istom prvom dejtu na pitanje o tome zašto piješ Espresso sa slamkom odgovorila:
A. Zbog taloga na dnu.
B. Da ti budem seksi.
- Capt. Kirk
Zbog taloga na dnu, I drink my destiny.
Bi li radije zvala TV tarot za 7,99 po minuti ili dala ani bučević da ti pomogne malo u životu?
Bi li radije zvala TV tarot za 7,99 po minuti ili dala ani bučević da ti pomogne malo u životu?
TV tarot, oduvijek sam htjela da mi nešto kažu pa da se kao čudim, pa nije to uopće tako kod mene.
Bi li radije svim srcem vjerovala u ljude guštere ili bila žena Ani Bučević?
Bi li radije svim srcem vjerovala u ljude guštere ili bila žena Ani Bučević?
Svim srcem bih radije vjerovala u ljude guštere.
Bi li radije išla na predavanje Ane Bučević ili na misu?
- Capt. Kirk
Na misu, i vodila bi je ako treba, sjećam se većine. #hosanauvisini
Da ti najbolja prija ful zabrije na Anina sranja, al ono, nema nazad, bi li to bio dealbreaker za tebe?
Da ti najbolja prija ful zabrije na Anina sranja, al ono, nema nazad, bi li to bio dealbreaker za tebe?