Pitaj me
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Pitaj me
Pa nema sad, mislim neka posebno
Jel ti hladno danas?
Jel ti hladno danas?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
adamica
Bome je, prerano sam izvukla ful tanasan kaputic.
Sto ne volis vidjeti na zeni?
Sto ne volis vidjeti na zeni?
-
Lagadema
- Status: Solo
Pa nema sad da nešto posebno ne volim vidjeti
Ono što ja ne volim uglavnom se odnosi na ponašanje
Kakvo ponašanje ne voliš?
Ono što ja ne volim uglavnom se odnosi na ponašanje
Kakvo ponašanje ne voliš?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
lastresort
Seljačine ponapanje, i manipulacija i laganje ponašanje
Jel viš voliš vježbe snage il izdržljivosti
Jel viš voliš vježbe snage il izdržljivosti
A jebt, sad kad ste jedna do druge ne znam ko je koja.
-> Volim lezat na kaucu, to je i snaga ali i izdrzljivost!
Neko bitno saznanje o necemu bi ti promjenilo koliki dio zivota?
-> Volim lezat na kaucu, to je i snaga ali i izdrzljivost!
Neko bitno saznanje o necemu bi ti promjenilo koliki dio zivota?
-
lastresort
Ovisi o čemu,al probabs nekih 10 %, ich liebe meine rutina
Jel imaš proljetne alergije il si slobodna od te gadosti
Jel imaš proljetne alergije il si slobodna od te gadosti
Peku me oci stalno. To su bozji darovi i trebam ih prigrlit.
Sta mislis, koliko vrimena moze chrome izdrzat mojih 94 taba otvorena?
Sta mislis, koliko vrimena moze chrome izdrzat mojih 94 taba otvorena?
-
lastresort
Ak ih je uspio otvorit već si prekoračila vrijeme
Koji wet gif ti se najviše dopada iz one teme sad bih, tj tko stavlja najbolje takve gifove od forumašica
Koji wet gif ti se najviše dopada iz one teme sad bih, tj tko stavlja najbolje takve gifove od forumašica
-
DelayLema
Ne pratim.
Je li ti sumljivo da neko trazi 3 milijuna dolara za terapiju?
Je li ti sumljivo da neko trazi 3 milijuna dolara za terapiju?
-
lastresort
Ovisi kakvu terapiju
Da moraš do kraja života radit posao koji trenutno radiš, bi li bila sretna? (Il za koji si školovala ili se školuješ)
Da moraš do kraja života radit posao koji trenutno radiš, bi li bila sretna? (Il za koji si školovala ili se školuješ)
-
DelayLema
Trenutno ne radim, a da tako i ostane do kraja zivota bila bi najsretnija.
Jesi ikad provela neki duzi period u hladnoj kuci/stanu?
Jesi ikad provela neki duzi period u hladnoj kuci/stanu?
-
lastresort
Jesam
Imaš li okućnicu o kojoj se brineš i što ti je najbitnije u njenom uređenju ak imaš
Imaš li okućnicu o kojoj se brineš i što ti je najbitnije u njenom uređenju ak imaš
- degenereginald
- cryptid
Jedina okućnica koju imam je mentalna okućnica, ali sam, onak, 99,9% sigurna da nisi mislila na to. Tko će dočekat osobu s okućnicom!
E, jesi skužila ovaj emoticon na crolu:
Ja ga prvi put vidim, a tu sam godinama. Onak, kaj? Koji mashup!
Uglavnom, pitanje, da. Zamisli da je crol zapravo kult, i da je ovaj forum samo hangout za sve nas kultiste. Što misliš, koji bi nam bio main thing? Ono, briješ li da bi nam glavna aktivnost bila skupljanje djevica u čijoj krvi ćemo se kupati, možda služenje golubovima jer mislimo da su oni božanska bića, ili bi imale neko vrhovno božanstvo, tipa Tri Svete Sise ili kaj kaj kaj? I koju bi titulu imala u tom kultu? Misliš li da bi brijali da svijet okončava i spremamo se za to ili bi brijale da je ovo alternativni svijet, a kad dođemo u svoju dimenziju, sve žene će biti gay af?
E, jesi skužila ovaj emoticon na crolu:
Ja ga prvi put vidim, a tu sam godinama. Onak, kaj? Koji mashup!
Uglavnom, pitanje, da. Zamisli da je crol zapravo kult, i da je ovaj forum samo hangout za sve nas kultiste. Što misliš, koji bi nam bio main thing? Ono, briješ li da bi nam glavna aktivnost bila skupljanje djevica u čijoj krvi ćemo se kupati, možda služenje golubovima jer mislimo da su oni božanska bića, ili bi imale neko vrhovno božanstvo, tipa Tri Svete Sise ili kaj kaj kaj? I koju bi titulu imala u tom kultu? Misliš li da bi brijali da svijet okončava i spremamo se za to ili bi brijale da je ovo alternativni svijet, a kad dođemo u svoju dimenziju, sve žene će biti gay af?
I have no money and I have to scream.
-
adamica
Jesi se ti tek probudila, ili tek trebas ici lec?
Ja ovo prvo. Evo ne mogu. Nemoj mučit napačen naraod zorom ranom.
Jesi ikad spavala s djevicom? (samo sam djevicu, i tri sise uspjela uočit, koji mozak aaa)
Ja ovo prvo. Evo ne mogu. Nemoj mučit napačen naraod zorom ranom.
Jesi ikad spavala s djevicom? (samo sam djevicu, i tri sise uspjela uočit, koji mozak aaa)
- degenereginald
- cryptid
Probudila se. Bakica sam; rano leć, rano ustat.
Jesam! I did it, mom, I deflowered a girl!
Na kakve i koje kompromise si pristajala u prethodnim, romantičnim odnosima?
Jesam! I did it, mom, I deflowered a girl!
Na kakve i koje kompromise si pristajala u prethodnim, romantičnim odnosima?
-
adamica
Mislim da je najveci kompromis koji sam cinila, a mislim nije kompromis, prirodno mi dodje jer me takve osobe privlace, a na kraju kak odnos ide ipak bude kompromis, jer im se moras prilagodit, no uglavnom... taj da ja ekstrovert, pun energije, koji uvijek nesto i negdje zeli, budem tu i eto dovoljno mi je da budem s njom. Energijom se spojim s onim koje su mirnije, tise i pasivnije, pa sam nekad imala osjecaj da moj prirodni poriv guse, jer sam ja zeljela jedno a one drugo. Al ne kazem da nije bilo i obrnuto. Nekad sam sigurno i ja njima pritisak radila, zato smo imale tu magicnu rijec kompromis 
Koliko si najduze bila solo?
Koliko si najduze bila solo?
- degenereginald
- cryptid
Tehnički- 13 godina, ali realno 19 godina. 
Velika pusa mom prvom dečku koji mi je bio dečko valjda punih tjedan dana! Bio je lijep, al se ne mogu sjetiti kak se zove da ga sad guglam. Vjerojatno je još lijep. Njam. (e: mega bitni update: našla sam ga. Prosječan je. Ne bi pala na njegov izgled sad. Malo sam razočarana. Idk)
e: zapravo, 6 il 7 jer nisam računala vrtićkog dečka! ES! On je isto bio slika. Ne dok je bio u vrtiću- tad je bio malo krezub- ali kasnije. U srednjoj je baš bio švaler!
Da moraš smisliti novo ime za crol i neki slogan, kako bi glasili?
Velika pusa mom prvom dečku koji mi je bio dečko valjda punih tjedan dana! Bio je lijep, al se ne mogu sjetiti kak se zove da ga sad guglam. Vjerojatno je još lijep. Njam. (e: mega bitni update: našla sam ga. Prosječan je. Ne bi pala na njegov izgled sad. Malo sam razočarana. Idk)
e: zapravo, 6 il 7 jer nisam računala vrtićkog dečka! ES! On je isto bio slika. Ne dok je bio u vrtiću- tad je bio malo krezub- ali kasnije. U srednjoj je baš bio švaler!
Da moraš smisliti novo ime za crol i neki slogan, kako bi glasili?
-
adamica
Hmmm na prvu ime cozmo, a slogan "svrati i pitaj me".
Od aktivnih forumasica koja ti ima najbolji nick?
Od aktivnih forumasica koja ti ima najbolji nick?
- degenereginald
- cryptid
To je jako jako jako teško pitanje jer mi je teško odvojit nickove od osoba.
Fora mi je ariadne jer je na ćirilici, ali to smo u zajebanciji stavili.
Al ono, ariadne samo po sebi mi nije neki nick, makar ima ful lijepu ženstvenu notu. To mi je kul.
Capt. Kirk mi je jeben nick. I Bash bi bilo v r h da znači kao bešanje, kao razbit, ali se sjećam da je davno napisala da je to neka naredba u linuxu (možda? Tak neš), pa ne znam. Možda je fakat sjajna naredba, tho, ali opskurno. I dalje jebenica, tho, super zvuči kad izgovoriš.
Backspace mi je isto jebeno najs. Al onda se sjetim Entera, onog časopisa i budem- eh.
Ne znam.
Ajmo reć backspace jer ima i onaj moment gdje ga skratiš u bs i to mi je fantastično. Bs. Lol. Najs.
e: i ova nova, menu, je kao granično okej. Ne zvuči tak dobro kad izgovoriš ko ove gore, ali je značenje super. I like it. Stavimo ju ko honorable mention.
Da radiš Crol majice, kakve bi bile? Bi li samo stavila znak ili neku sliku ili kaj kaj kaj?
Fora mi je ariadne jer je na ćirilici, ali to smo u zajebanciji stavili.
Al ono, ariadne samo po sebi mi nije neki nick, makar ima ful lijepu ženstvenu notu. To mi je kul.
Capt. Kirk mi je jeben nick. I Bash bi bilo v r h da znači kao bešanje, kao razbit, ali se sjećam da je davno napisala da je to neka naredba u linuxu (možda? Tak neš), pa ne znam. Možda je fakat sjajna naredba, tho, ali opskurno. I dalje jebenica, tho, super zvuči kad izgovoriš.
Backspace mi je isto jebeno najs. Al onda se sjetim Entera, onog časopisa i budem- eh.
Ne znam.
Ajmo reć backspace jer ima i onaj moment gdje ga skratiš u bs i to mi je fantastično. Bs. Lol. Najs.
e: i ova nova, menu, je kao granično okej. Ne zvuči tak dobro kad izgovoriš ko ove gore, ali je značenje super. I like it. Stavimo ju ko honorable mention.
Da radiš Crol majice, kakve bi bile? Bi li samo stavila znak ili neku sliku ili kaj kaj kaj?
-
adamica
Slusaj ti mene, nemres tako skupljat ideje ak idete u novo ruho.
te ime, te slogan, te majice....pa ima to cijenu
uglavnom da....imam jednu ideju, al ti ne mogu reci jer mi je zelja na nekom prajdu organizirat zenskice u tome, pa da nas novinari slikaju.
mislim mogu i reci, ak platite, fakat je dobro.
Znas li za pjevacicu Senidah? Kak ti se cini. Ja tek jucer se upoznala s radom doticne.
Znas li za pjevacicu Senidah? Kak ti se cini. Ja tek jucer se upoznala s radom doticne.
-
backspace
Ljudi se obicno izruguju iz mog nicka, a vidi je kak je ona draga ❤ evo ti sad
Ne znam ti nju zasad.
Sta ti kazes, bi regica i ja bile match made from heaven? Zasto vec nismo?
- Coffeemug
zasto ne? ja kazem da sve treba probat. backreg. here for it. ili spacereg?
sve se kao treba probat, ali sto ne bi nikad probala?
sve se kao treba probat, ali sto ne bi nikad probala?
-
adamica
Nikad ne bi probala pivu. Momentalno mi se dize zeludac, od samog miris hmelja.
Tvoj zadnji blam?
Tvoj zadnji blam?
-
backspace
Pa ne znam sad. Nisam nesto od balamaza zadnje vrijeme
Koji stil drzanja ruke s partnericom prakticiras? I koja je tvoja ruka, zuta il bela

Koji stil drzanja ruke s partnericom prakticiras? I koja je tvoja ruka, zuta il bela

- degenereginald
- cryptid
Nismo, becks. Ja sam alkos i klošar, a ti si life coach koji živi zdravo :'(((((((
Ot_ 2. U vezama naginjem simbiozi. Žuta.
Al super crtež. 8 mi je posebno zanimljiv. Treba ih sve probat, imam osjećaj da puno propuštam.
9 nekad, kad sam posebno nježna i u djetetu. Onda sam bijela.
1 ak sam na cesti.
U tamnici si. Bi li radije bila mučena sama ili da je uz tebe netko blizak, pa da zajedno eye rollate na metode i bičate oko boli ili da je uz tebe netko koga ne podnosiš pa da se zlurado cerekaš dok Martini krvari iz nosa kurva prokleta tako joj treba?
Ot_ 2. U vezama naginjem simbiozi. Žuta.
Al super crtež. 8 mi je posebno zanimljiv. Treba ih sve probat, imam osjećaj da puno propuštam.
9 nekad, kad sam posebno nježna i u djetetu. Onda sam bijela.
1 ak sam na cesti.
U tamnici si. Bi li radije bila mučena sama ili da je uz tebe netko blizak, pa da zajedno eye rollate na metode i bičate oko boli ili da je uz tebe netko koga ne podnosiš pa da se zlurado cerekaš dok Martini krvari iz nosa kurva prokleta tako joj treba?
-
DelayLema
Ne bi bila mucena, ali ako me onda sama iako probala bi sve da se izbavim.
Je li te ikad privela policia?
Je li te ikad privela policia?
-
backspace
Regi, sve to mogu postat sitni detalji ako si dobra u krevetu
Ne
Gdje si veceras?
Ne
Gdje si veceras?
-
DelayLema
U svemiru a di cu bit.
Smatras li da je u zivotu najbitnije pronac mir i zadrzat mir?
Smatras li da je u zivotu najbitnije pronac mir i zadrzat mir?
- jedna.tamo.
- Ja sam: lezbijka
Ne - moje misljenje
Ti i jos jedna osoba imate raspravu. Svaka drvi po svome. A ti znas da si u pravu i druga osoba nikako da to prihvati. Koliko dugo ostajes u raspravi ? Do kraja ili odustanes kad vidis da nema smisla vise objasnjavat i argumentirat?
Ti i jos jedna osoba imate raspravu. Svaka drvi po svome. A ti znas da si u pravu i druga osoba nikako da to prihvati. Koliko dugo ostajes u raspravi ? Do kraja ili odustanes kad vidis da nema smisla vise objasnjavat i argumentirat?
- degenereginald
- cryptid
e: oh, shit. Sad kužim kak se ovo dogodi; mobitel. Zato samo komp!
Ne drvim? Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u raspravi; uglavnom se dogodi da, ako se s nekim ne slažem, svatko približi svoju stranu i ostane na tome i svi budu zadovoljni. Ono. Kaj sad. Ne znam.
Ili to ili netko izvadi nož, a onda tko živ tko mrtav ehehehe
@bs - prosječna sam, al prosječno je često više nego dovoljno
Niš, hit me up, imat ćemo intervju.
Imam mir kad god ga želim. Kaj će mi to? Želim kaos!
Možeš imat sve ikad što postoji osim ljudi u bilo kakvom obliku (dakle, ne možeš razgovarati s ljudima, gledati ih, dirati ih, w/e. Ali možeš imati vilu i, ne znam, rakete i androide čim ih naprave. I to što imaš je samo tvoje, ne smiješ dijeliti) ili možeš imati par bliskih, super ljudi uvijek pored sebe, ali inače nemaš niš i ne možeš imati. Tipa, skvotiraš neki prostor i zarađuje te kolektivno taman toliko da jedete neš, al to nije niš posebno. Kaj biraš od te dvije opcije?
Mislim, šturo je, al kaj sad. Petak je. Kužiš kaj oću reć.
Ne drvim? Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u raspravi; uglavnom se dogodi da, ako se s nekim ne slažem, svatko približi svoju stranu i ostane na tome i svi budu zadovoljni. Ono. Kaj sad. Ne znam.
Ili to ili netko izvadi nož, a onda tko živ tko mrtav ehehehe
@bs - prosječna sam, al prosječno je često više nego dovoljno
Niš, hit me up, imat ćemo intervju.
Imam mir kad god ga želim. Kaj će mi to? Želim kaos!
Možeš imat sve ikad što postoji osim ljudi u bilo kakvom obliku (dakle, ne možeš razgovarati s ljudima, gledati ih, dirati ih, w/e. Ali možeš imati vilu i, ne znam, rakete i androide čim ih naprave. I to što imaš je samo tvoje, ne smiješ dijeliti) ili možeš imati par bliskih, super ljudi uvijek pored sebe, ali inače nemaš niš i ne možeš imati. Tipa, skvotiraš neki prostor i zarađuje te kolektivno taman toliko da jedete neš, al to nije niš posebno. Kaj biraš od te dvije opcije?
Mislim, šturo je, al kaj sad. Petak je. Kužiš kaj oću reć.