Pitaj me
Re: Pitaj me
Pa znas kaj, u zadnje vrijeme prst u uho za skoro sve.
Posao shvacam ful ozbiljno, a ostalo doslovno moze i ne mora. Ne jebem vise ni kaj ko misli, ni kaj zeli, ni zasto ne zeli. I ta neopterecenost mi je totalno otkrice. Uzivam.
Kakvih ljudi se bojis?
Posao shvacam ful ozbiljno, a ostalo doslovno moze i ne mora. Ne jebem vise ni kaj ko misli, ni kaj zeli, ni zasto ne zeli. I ta neopterecenost mi je totalno otkrice. Uzivam.
Kakvih ljudi se bojis?
-
adamica
Ne bojim se ljudi, ne bojim se nikoga. Kad si svoj, poslozen, cvrst, iskren i neovisan, mogu te zaljuljati ali te ne mogu srusiti. Ljudska psiha kao i ljudski postupci ne iznenaduju me vise, niti me plase. Intigritet je tako mocna stvar, ak ga imas, nema te osobe koje se trebas bojati. Nit me ljudski postupci mogu vise zaplasiti. Tu sam veteranka, kad je u pitanju sve ono lose i zlocesto sto izvire i napada te.
Spavam, da. Volim to.
Koliko dobro mislis da ovdje iscitas karakter, osobnost nekog nicka kroz ono sto pise, neovisno cak o tome jel to istina. Covjek i lazima govori o sebi, u sustini.... pa koliko dobro, sto mislis?
Spavam, da. Volim to.
Koliko dobro mislis da ovdje iscitas karakter, osobnost nekog nicka kroz ono sto pise, neovisno cak o tome jel to istina. Covjek i lazima govori o sebi, u sustini.... pa koliko dobro, sto mislis?
- Coffeemug
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
poprilicno dobro, samo sto ne citam sve, ne pamtim i ne analiziram sve, pa ono.. vecina toga sto procitam na jedno udje- na drugo izadje.
jel bi htjela da mozes napraviti screenshot mozga? npr ako zatvoris oci, zamislis nesto- da mozes dobiti screenshot svoje maste/ideje/toka misli IRL?
jel bi htjela da mozes napraviti screenshot mozga? npr ako zatvoris oci, zamislis nesto- da mozes dobiti screenshot svoje maste/ideje/toka misli IRL?
- degenereginald
- cryptid
Znam da zvuči bezveze reći ne na to, ali onak---- idk, online sam vidjela stvari koje mi na pamet ne bi pale, and it's amazing, pa mi je svejedno. Onak. Screenshot ili ne, neć potratit previše vremena na tome. Trebam samo dobre ključne riječi da nađem ono što želim, a onda nađem i neš bolje.
Da se moraš prati u bilo čemu osim u vodi (uključujući i morsku vodu, jel), ali sve u čemu se tuširaš i zadržiš, kaj bi to bilo?
Al do kraja života. Nema zajebancije, samo hc stuff. Mogu bit i pare, al brijem da ćeš onda smrditi ko isusić.
Da se moraš prati u bilo čemu osim u vodi (uključujući i morsku vodu, jel), ali sve u čemu se tuširaš i zadržiš, kaj bi to bilo?
Al do kraja života. Nema zajebancije, samo hc stuff. Mogu bit i pare, al brijem da ćeš onda smrditi ko isusić.
I have no money and I have to scream.
-
lastresort
U koka koli zero i kokosovoj vodi
Jesi ikad ukapala neš krivo u oči i koliki je bolno bilo
Jesi ikad ukapala neš krivo u oči i koliki je bolno bilo
-
Lagadema
- Status: Solo
Bože last ne
Jesi li purgerica?
Jesi li purgerica?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Kako ne!
Zivila sam u zagrebu 4god dakle jesam.
Jesi li ikad upoznala zagrepcanina? Kao, starci su joj/mu rodjeni u zg, nisu pridosli sa nikakvog sela i porodili ga?
Zivila sam u zagrebu 4god dakle jesam.
Jesi li ikad upoznala zagrepcanina? Kao, starci su joj/mu rodjeni u zg, nisu pridosli sa nikakvog sela i porodili ga?
-
Lagadema
Ajme ne
Zar to postoji?
Zar to postoji?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
backspace
Ima ima. Ne znam zakaj je to mjerilo purgera postalo, to je kao da doktor nije doktor ako mu i mama i tata nisu doktori. I sjeti me na visu kako su ljudi ponosni sto su 55 generacija cistokrvnih višana kao, pa im velim ak ih je tako malo, imal tu incesta? Pa su se najidili
Di ti pripadas u tom smislu?
Di ti pripadas u tom smislu?
-
adamica
Nigdje. Svetski cojek koji se ne veze za ta malograđanska obiljezja. Srecom rodbina mi na sve strane svijeta. Rodena sam u Zgb. Starci nisu.
I to mi je interesantnije. Kad je obitelj multikulturalna, a ne kad stoljecima bivaju u jednom mjestu pa im je to dika neka u zivotu.
Kak ti ide dan?
I to mi je interesantnije. Kad je obitelj multikulturalna, a ne kad stoljecima bivaju u jednom mjestu pa im je to dika neka u zivotu.
Kak ti ide dan?
-
Lagadema
Evo dobro, ustala sam se i jela
I sad mi se praši. Ko živina sam
Jesi glasala kad sa Milana?
I sad mi se praši. Ko živina sam
Jesi glasala kad sa Milana?
-
adamica
Lagadema primi se posla, pa ti se nece jebavat 
Kojeg Milana? Bandica? Boze sacuvaj. Sve najgore o tom liku mislim.
Imas neki hit koji vrtis ovih dana?
Kojeg Milana? Bandica? Boze sacuvaj. Sve najgore o tom liku mislim.
Imas neki hit koji vrtis ovih dana?
-
backspace
7 dana nisam milovana - mica trofrtaljka
Te okolina dozivljava vise kao inteligentnu ili kao lepu?
Te okolina dozivljava vise kao inteligentnu ili kao lepu?
-
Lagadema
Mnogi misle da bi trebala napraviti yt blog sa svojim genijalnim zaključcima.
Puna sam predivne ironije i sarkazma, i lijepo me gledat
Šta si uvijek htjela imati a nemaš?
Puna sam predivne ironije i sarkazma, i lijepo me gledat
Šta si uvijek htjela imati a nemaš?
-
adamica
Nista od toga. Ne dozivljavaju me 
Konja. Jebi ga skup hobi
Tko je mica trofrtaljka ?
Konja. Jebi ga skup hobi
Tko je mica trofrtaljka ?
-
Lagadema
Jao Adamice, poznata pjevačica, ne mogu vjerovati da ne znaš niti jedan hit
I ja bi konja
OŠ u Livno gledati divlje konje?
I ja bi konja
OŠ u Livno gledati divlje konje?
-
adamica
Isla sam je trazit
pa se sjetila da mi je ekipa na poslu ovo bila jednom pokazala https://youtu.be/hx3KEtT-Kpw , al nisam znala za tu zenu
mila majko 
Hocu
Znas jahat konja?
Hocu
Znas jahat konja?
-
backspace
Ne vise nikad. Isla sam tamo planinarit i kao natural i shit pa gledala smrti u oci nekim divljim tornjacima na planini na koje smo naletili. Jos vucem ptsp
Sto si najnepristojnije radila u kinu s djevojkom
Nope
Sto si najnepristojnije radila u kinu s djevojkom
Nope
-
adamica
Bila sam jako nepristojna i nisam gledala film. To je samo po sebi vrlo nepristojno, kako kaze bonton.
Jesi li protivnik zoo? Il ti je to ok ak su kao zivotinje u ok uvjetima?
Jesi li protivnik zoo? Il ti je to ok ak su kao zivotinje u ok uvjetima?
-
backspace
Jesam, i ovi agresivni vegani mi sve vise idu na kiki. Kak bi rekao moj frend picasso:
Promatrao sam fetise i shvatio, i ja sam protiv svega.
Kad cemo se pocet sparivat po forumu, stae ovo, nit frendice, nit ljubavnice, stae ovo?
Promatrao sam fetise i shvatio, i ja sam protiv svega.
Kad cemo se pocet sparivat po forumu, stae ovo, nit frendice, nit ljubavnice, stae ovo?
-
adamica
Ma kakvo sparivanje, kaj ti nije lipse imat jedno mjesto gdje se mozes s zenama bez emotivnih drama i odnosa, zezati neoptereceno. Kaj ne odes na Tinder, tam se spari.
S kime bi se ti to sparila?
S kime bi se ti to sparila?
-
Lagadema
Samo s tobom adamice
Jel imaš tinder?
Jel imaš tinder?
-
adamica
Imam, al kao da nemam. Nisam ga otvorila vise od dva puta. A i nisam se matchala sa dvi zene valjda, kad sam ih sve svajpala u lijevo. Nisam pobornik slike, vise rijeci.
A ti, sto prije, rijeci ili slika?
A ti, sto prije, rijeci ili slika?
- degenereginald
- cryptid
^heeej, nemojte se ograničavati. Odavno nemam šta moderirati, a i sad kad lagadema postane mod, mora malo vježbati. Dakle, da ste se sve odma izmješale! A onda malo drame, pls, da mogu barem jedan warning bacit i barem jedan topic lockat dok se svi ne ohlade. Ty. Ovo je bio friendly mod PSA 
Uhhhh. Riječi.
Na koji način si upoznala najviše osoba s kojima si završila u nekakvom više-nego-friendly odnosu? Kroz koji medij/app/klub/whatevs?
Uhhhh. Riječi.
Na koji način si upoznala najviše osoba s kojima si završila u nekakvom više-nego-friendly odnosu? Kroz koji medij/app/klub/whatevs?
I have no money and I have to scream.
-
Lagadema
Riječ, nisam fan tih stočnih sajmova, sa tim slikama, slika mi ništa ne znači ako mi komunikacija šteka
Prvo volim prozboriti koju, a ako mi se svidi to što priča onda možemo mijenjati slike a ako ne nema slike.
Pa preko crola, tu sam upoznala 2 cure
Što ti je bitno u početnoj komunikaciji?
Prvo volim prozboriti koju, a ako mi se svidi to što priča onda možemo mijenjati slike a ako ne nema slike.
Pa preko crola, tu sam upoznala 2 cure
Što ti je bitno u početnoj komunikaciji?
Kad bolje razmislim, ništa
Koliko bih ti trebala platiti da na tjedan dana zaključaš Pitaj me? Iskreno
Koliko bih ti trebala platiti da na tjedan dana zaključaš Pitaj me? Iskreno
- talented miss cohen
- כהן גדול
No frks, zaključam odmah i odemo na piće.
Misliš li da CroL treba spring cleaning?
Misliš li da CroL treba spring cleaning?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Pusti spring cleaning, ajmo na piće
Bi li bila dobra čistačica? Možeš li pogoditi dobar omjer temeljitosti i brzine? Ako ne, na koju stranu više naginješ? I najvažnije bonus pitanje: koliko sredstava za čišćenje možeš nabrojati? Ajd sad!
Bi li bila dobra čistačica? Možeš li pogoditi dobar omjer temeljitosti i brzine? Ako ne, na koju stranu više naginješ? I najvažnije bonus pitanje: koliko sredstava za čišćenje možeš nabrojati? Ajd sad!
-
adamica
Sanitar, Bref, Domestos, ono citrusno univerzalno, imam neko za fuge ne znam kak se zove, pronto, neko za pecnice opet ne znam kak se zove, ajax za stakla, solna kiselina, varikina.
Temeljita sam i sporija. Jer kad cistim uzmem si vrijeme i nikud se ne zurim. Ne volim nabrijana i u zurbi radit ista.
Bi li vozila reklamni auto s reklamom za kondome? Ono da ti netko kaze, tvoj je uz napomenu da se reklama ne smije ukloniti.
Temeljita sam i sporija. Jer kad cistim uzmem si vrijeme i nikud se ne zurim. Ne volim nabrijana i u zurbi radit ista.
Bi li vozila reklamni auto s reklamom za kondome? Ono da ti netko kaze, tvoj je uz napomenu da se reklama ne smije ukloniti.