Pitaj me

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Zaključano
adamica

Re: Pitaj me

Post Postao/la adamica » 02 tra 2019 21:30

Skontala sam danas da se previse s muskima druzim. Bio mi neki horoskop za proljetni seks izvanredan, al evo proci ce i proljece, a ševa nece zacvrkutati.
A ne znam seksala bi se s jednom damom, al ona je sva milostiva i ne vjeruje u moje casne namjere, pa nis od toga :D

Ne smatram da sam panj.

Jel tebe zene sumnjice za nesto?

backspace

Post Postao/la backspace » 02 tra 2019 21:30

E to stvarno ne znam odgovorit

Bi se vratila nekoj svojoj bivsoj da se sad neka prilika s doticnom stvori?

Ne da znam

adamica

Post Postao/la adamica » 02 tra 2019 21:32

Ne bi. Bez obzira na sve sto je valjalo, bilo pa proslo.

Zasto se zene toliko drze za svoje bivse? Zasto su lezbe u tome fenomen?

backspace

Post Postao/la backspace » 02 tra 2019 21:37

Drze se? Neke da neke ne. Mislim ako ces mjerit po meni, ne drze se :D nisam se vracala u vezu s nijednom. Mislim, period prekida koji je on off zna trajat poduze nekad, al kad zavrsi, zavrsile smo. Ne vracam se u opcenito u stare price kroz zivot, ne samo sa zenama, sa stanovima, kvartovima, poslovima, ljudima... taki sam ti

Koje sljedece putovanje planiras

adamica

Post Postao/la adamica » 02 tra 2019 21:42

Pa onda smo ti i ja tu iznimke, jer se ja cesce susrecem s pricama i odnosima u kojima se bas drze. Bar jedna strana.

Nego da, putovanje. Nemam pojma. Meni ti se radi, malo sam bas radila u ova tri mjeseca, ubrzo imam team building u trajanju od 6 dana, na ljeto necu moc na go zbog nekog projekta kak stvari stoje, i mislim da cu ak tak bude, sav godisnji spucat na zimu i toplije krajeve.

Koliko imas biljki u stanu?

backspace

Post Postao/la backspace » 02 tra 2019 21:46

Dve. Đuru i Katicu.

Sto ti kazu ljudi koji te vole, sta je posebno kod tebe

adamica

Post Postao/la adamica » 02 tra 2019 21:54

Nemoj brate da se falim, puknut ce mi Last jos koju dijagnozu, to joj poso :D

Jesi li kada zaboravila datum, koji je bio jako znacajan nekoj drugoj osobi?

Lagadema
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati
Status: Solo

Post Postao/la Lagadema » 02 tra 2019 22:37

Ne, pamtim dobro datume, drugi ne pamte :D

Koliko si me poželjela?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....

lastresort

Post Postao/la lastresort » 02 tra 2019 22:46

Ko imoćanin mercedesa
Imaš li koga u zatvoru i što je zgriješil da tam završi

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 02 tra 2019 22:50

Nemam koliko znam.

Ako si me toliko poželjela zaslužila si jedan veliiiiki hug

Što sad radiš?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....

lastresort

Post Postao/la lastresort » 02 tra 2019 22:52

Ležim na kauču mijenjam programe
Nego, jesi mi to ono u šverc akciji gazila sudjeda na kamenskom

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 02 tra 2019 22:55

Nemam ti pojma
Ja svaki put švercam. Što sebi i što drugima :D nikad me nisu uhvatili

Želiš li ti nešto da ti prošcercam?

lastresort

Post Postao/la lastresort » 02 tra 2019 23:04

Plavušu bez naglaska, rakove i žabe
Koja ti je naj uzrečica iz tvog kraja

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 03 tra 2019 06:39

Pojma nemam da ti pravo kažem. Trebala bi čeprkat po mozgu za to, a nemam atm kapaciteta. ALI, zadnja uzrečica koja mi je rečena je bila 'nema džabe ni u stare babe', i sad još to vozim. Ta je baš odlična.

Kako se ti nosiš s pretpostavkom/činjenicom/??? da je sve beznačajno u konačnici (mislim, okej, smisleno je tebi sad ovdje, I guess. Nije mi namjera sad zakoračit u neki mrak ili nam davat smisao na razini galaksije, iykwim, al onak, ako zakoračim dublje u pitanje u nadi da ga pojasnim, samo ću odgovarati na pitanje sa svojim stavom pa znaš kaj, ajmo biti vague i gurnut u jednom smjeru načinom postavljanja pitanja, i pustiti osobi koja odgovara da zapravo reformulira pitanje svojim odgovorom)? Koji smisao ulijevaš u sve oko sebe i svoju svakodnevicu? Ili si jedna od onih koji žive iz dana u dan, bez da se ikad osvrćeš ili kak, koje su tvoje vrijednosti? Ajmo odma hc, od jutra, samo tvrdo, samo najbrže.
I have no money and I have to scream.

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 06:55

Ovo su teme koje ja volim, i o kojima svakodnevno promisljam. Prije svega zato sto kazu da jednu gresku treba napravit i ispravit bezbroj puta, da bi je iskorijenio.
Tak da smisao mog postojanja je da budem bolji covjek, prema sebi, prema tebi, prema drugima. Nisam netko tko zivi ko gljiva, ne promislja, ne osvrce se i samo ide, a da ne zna kako, zasto i gdje. Ono sto zelim za sebe, je da moj zivot ima smisla, da ga smislenim cinim. Ono sto zelim za svoje bliznje, je da znaju da moj zivot bez njih nema smisla. Da sam uvijek tu. Ljudi su bitni. Ljudi i odnosi. Jedini smisao zivota.

Koji ti je kao omiljeni high street brend?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 03 tra 2019 07:08

Ha. Buraz. Pa hej, slažemo se oko toga da su ljudi su sve i jedino. Haj fajv. A ostalo, well. Nije ovo dijalog, pa stajem :D

Nego. Pitanje, da. Ne znam čist jer nisam išla indulgat u gledanje toga s obzirom da sam po financijskom bracketu postavljena u fast fashion kategoriju, makar znam ZNAM da više smisla ima ulagat u neš dobro. A previše me život goni, pa nisam baš gledala previše kaj se nudi, makar jesam u tom mindsetu već neko vrijeme. Al, da ne budem đubretarka, od ovih fast, npr, jako volim reserved. Loši materijali i šivanje, ali skoro uvijek nađem neš što mi se sviđa. Najdraža haljina mi je iz reserveda. Kul su. Novi su u hrv, I like them.

Postoji li nešto za što si pomislila- hej, ja bih to voljela znati/naučiti, ali zapravo ne želiš, to je bila impulzivna misao i zapravo se nikad nećeš s time baviti i kaj je bilo u pitanju? Postoji li neš što ti češće dođe tak na pamet, al nikad ne napraviš neki pomak u tom smjeru?

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 07:29

Cesto to pomislim. Prije svega zarazi me energije drugih ljudi koji se time bave. To bas najvise volim kod ljudi, kada osjetim energiju koja je motivirajuca i zarazna. I onda me ta energija ponese, pozelim ili probam, pa shvatim da to nisam ja. Da sam samo u tom trenutku, pozeljela nesto tuđe (interes, strast, talent). A nekad zahvaljuci tome, i otkrijem da mi to "lezi", da me netko priblizio necemu i pomogao mi time.
Ali, najveca brija svakako su mi sve sportske aktivnosti.
Tak ljudi me ponesu, a ja onda shvatim da se to meni uopce ne da. I tak, uvijek kao krecem, a nikad da se pomaknem. Krenem pa odustanem, i tak nikak se pronac u necemu i ustrajat.

U cemu si se ti zadnje pronasla?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 03 tra 2019 07:32

Funnily enough, u svojoj struci, opet. Imala sam visoku razinu, hm, anksioznosti? Stresa? Straha?-- oko rada tijekom studiranja zbog raznih bullshita koji nisu imali veze s faksom (koji je fantastičan, btw) nego mojim, ne znam, nesigurnostima i perfekcionizmom, ali sad kad radim u struci- it's fucking amazing. I love it.

E, al zamisli ovaj scenarij. Iz tvog života nestanu svi tvoji najbliži ljudi. Ono, sama si, potpuno, sigurnosna mreža je rasporena. Koji bi bili tvoji mehanizmi za nošenje s tako nečim? Misliš li da bi mogla? Ili bi bilo bye, bye beautiful?

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 07:39

Kako nestanu? Smrt bi me slomila. Naravno da ne bi mogla. Pitanje je kako i s kime bi se čupala dalje.
Nestanu, kao da ih nikada nije ni bilo....pa ostala bi praznina, ja bi bila robot. Ne mozes imat dovoljno jake mehanizme, u kojima bi sam uspio u tome. Satkani smo od drugih ljudi i emocija.

Zbog čega si u svom poslu najvise narasla? Sto je to potaknulo rast? Koji faktor, koja spoznaja, koji covjek?
Kome ili cemu jos dajes zasluge, izuzev sebi?

degenereginald
cryptid

Post Postao/la degenereginald » 03 tra 2019 08:37

Sama priroda posla, brijem? Ne znam, na početku sam putovanja, ali tipa skužila sam da je masa leži u iskustvu, kao i u svakoj struci, ali i u, ne znam. Remix, mix and match, inspiracija je u svemu ikad igdje. Bitna spoznaja mi je bila da ne smijem stajati na mjestu ikad. Ono, fizički. Ne znam, it's weird. Mogla bi o ovome satima, a na kraju niš ne bi rekla. Idk. Al mentor je bio inspirativan, svakako. Na stranu što je čudak ko i ja, al je duboko emocionalan i ima sposobnost inspirirati ko nitko, i swear to god. I mentorica je brutalno inteligentna and takes no bs, and I love it. Tak. Stajem, dosta.
e:al znaš kaj još? Ful ful ful bitno. Kolege i ja, ljudi u struci, smo tako jebeno slični, its amazing. Daje tom osjećaju pripadnosti i to mi skida anksioznost. Treba mi to i brijem da je to pomoglo da se oslobodim i budem autentičnija i radim bolje.

Koji je najsjebaniji mehanizam (well, najmanje drag/omražen) koji imaš ili si imala ako si perfect af?

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 03 tra 2019 08:50

Da se zatvorim u sebe, to još imam

Nego regie gdje su moje ovlasti?

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 08:53

Valjda obrambeni. Ne volim kad iz tog poriva, pometem ljude ispred sebe. Da se razumijem, ne pali se on sam. On dolazi, na neciji los postupak i reakciju, ali svakako nije opravdanje meni da ponekad reagiram kako vec reagiram. Bas znam ljude naprašit.

Molim te Regice da dodijelis Lagademi ovlasti da je mogu trolat :D

Sto kazes na ljude koji imaju tvrdnje/izjave/ osjecaje tipa:
"moja najveca mana je to sto sam naivna, ono bas sam dobra i naivna, i sve pruzim i sve dam, jer sam dobra, al nije mi zao, njima na dusu, jer ja sam dobra, ja sam naivna, i to zapravo nije mana, nego vrlina. Ma mozda je i mana, al ja sam ponosna jer tako sam dobra....itd, itd, itd...."

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 03 tra 2019 08:55

Mislim da seru :lol: kratko i jasno
I idu mi na živce sa tim
Nikad za sebe neću reći da sam dobra, imam previše godina i za naivnost

Jesi to danas pjesnički raspoložena?

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 09:00

Jok, samo mi se jede, standardno :dork:

Da mos uklonit trajno samo jedan aktivan nick s foruma, a da nitko ne zna, reci nama svima pa da svi znamo koga bi uklonila?

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 03 tra 2019 09:06

Prvo sam mislila da piše samo mi se jebe a onda sam pročitala još jednom :D

Ne bi nikoga, sve volim čitati

Eno vidim da je Nataša aktivna svaki dan, misliš da je namamila koju neiskusnu?

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 09:12

Ne znam, kak sam krenula i ja cu postat neiskusna pa kad se javi s trecim krugom natjecaja, za jedno 3 godine iza iduceg prekida, prijavit cu se.
Bum vikala take me, take me, take me Natashaaaaa :D

Hoce padat kisa danas?

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 03 tra 2019 09:15

Pada.

Nego, hoće li pasti vlada?
Stars and stars and stars keep it to themselves.

Lagadema

Post Postao/la Lagadema » 03 tra 2019 09:29

Pa neka padne, nek se nešto događa

Koju pjesmu vrtiš zadnjih dana?

talented miss cohen
כהן גדול

Post Postao/la talented miss cohen » 03 tra 2019 09:36

Jesi sigurna da si spremna za to?

Ok... https://www.youtube.com/watch?v=UIkgu6qThxk

A koju mantru vrtiš zadnjih dana?
Stars and stars and stars keep it to themselves.

adamica

Post Postao/la adamica » 03 tra 2019 09:39

Nemoj misliti na torticu, nemoj misliti na torticu, nemoj misliti na torticu,....
Izaberi jedan broj, sigurno ces pogrijesiti buuuuhahahaha

Cime su te plasili ko malu?

Zaključano